Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

N-Dubz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.03.2010 14:48    #2271     Sufler - Porady do gry - TAKTYKA -
Witam. Gram Manchesterem United, zaczynam drugi sezon, wyniki sa coraz slabsze. Wiem ze juz byly takie tematy, nie chce zadnych porad, bo wiem czemu tak sie dzieje, zapewne TAKTYKA. Duza rzesza osob z nas gra pewnie Ultimo Domination ktora przynosi bardzo dobre korzysci. Ja tez nia przegralem caly sezon, jednak zakonczylem Lige z 5 porazkami i 6 remisami. To troche slabo. Jednak wiem ze nie moge grac ta taktyka, wiem ze po prostu nie moge bo to nie jest taktyka dla MU. W tej taktyce jak wiecie gra sie bez skrzydlowych czyli nie pasuje do stylu MU.

Jesli ma ktos jakas dobra naprawde dobra taktyke wykorzystujacych skrzydlowych prosze mi ja podac. Na necie szukalem, nie za dobre sa.

I jestem pewnien ze to wina taktyki, poniewaz wszystkie, treningi trenerzy morale sa w najwiekszym porzadku.

Prosze o odpowiedz :)

N-Dubz Partyzant

Czlowieku, jesli chcesz zeby ci ktos pomogl pisz szczegoly. Co sie dzieje nie tak, twoi nie potrafia przejac incjatywy meczu, czy moze marnuja sytuacje, czy tez graja nieodpowiedzialnie i niezachowawczo w defensywie. Szczegoly chlopie. To powiem cos wiecej ;]

A co do taktyki to nie zmieniaj jej za czesto, daj sie pilkarza oswoic z obecna.

radzik27 Młody aktywista

26.02.2010 16:53    #2273     Sufler - Porady do gry - Problem ze słabszymi.
Z największymi słabeuszami w lidze spróbuj "cieszcie się meczem" czy "bramki są tylko kwestią czasu". Z trochę lepszymi "oczekuję zwycięstwa", choć na wyjeździe nigdy nie staram się wywierać takiej presji na piłkarzach i na ogół "mówię możecie wygrać". U mnie to działa.
Co do tej ofensywnej taktyki, może te słabsze drużyny grają bardziej defensywnie i nastawiają się na kontry, pamiętaj aby zabezpieczyć tyły.

Bartek94 Partyzant

25.02.2010 20:43    #2274     Sufler - Porady do gry - Potrzebuje taktyki
Czy wygrywasz, czy nie,
Ja i tak kocham Cię.
W moim sercu jest PIAST
I na dobre i na złe !!

Robson212 Partyzant

25.02.2010 20:23    #2275     Sufler - Porady do gry - Potrzebuje taktyki
Potrzebuje dobrej taktyki bo przegrałem pierwszy mecz 5:0 i chce go wygrac w rewanzu?????

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

24.02.2010 14:44    #2276     Sufler - Porady do gry - diametralna zmiana wyniku
[quote=techniczny]po strzeleniu bramki zmień taktykę na bardziej asekuracyjną, daj na kontratak, zaostrz dyscyplinę taktyczną, trzymanie się pozycji, zmień filozofię, generalnie wiesz o co chodzi. no i pod koniec koniecznie gra na czas i zmiany zmęczonych zawodników.[/quote]

dorzucę tylko jeszcze jedna radę - rób to rozwaznie. Zmiana taktyki co 5 minut, bo ta przed chwilą ustawiona nie działa, sprawia, ze gra zespołu moze się totalnie posypać.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

carlosss89 Partyzant

Witam mam pewien problem mam patch 10.2.0 Wszystko dziala tylko podczas gdy chce przydzielac zawodnikom instrukcje np. skrzydlowemu dac instrukcje schodz do srodka to gdy klikam na zwodnika mam zwieche gry poczym sie odwiesza i moge mu instrukcje przydzielic troche to dziwne bo od tej latki sie tak zaczelo robic wczesniej wszystko ladnie chodzilo :/ Ma ktos jakis pomysl ?
Mam net frameworka 3.5 sp1

about Partyzant

19.02.2010 12:20    #2278     Sufler - Porady do gry - Problem liga mistrzów
[quote=Myaryhuan]Bo w lidze nie masz sobie równych, inne drużyny nie mają takiego potencjału, jaki posiada twój zespół. W LM za to drużyny typu Schalke są pewnie silniejsze kadrowo. Jedynym wyjściem jest albo zmiana taktyki na LM lub zakup jeszcze lepszych piłkarzy.[/quote]

tylko każdy na swojej pozycji spisuje się bez zarzutu ... napastnicy strzelają razem ponad 50goli w sezonie reszta gra dobrze
Taktycznie ciężko ich zmienić

about Partyzant

19.02.2010 12:20    #2279     Sufler - Porady do gry - Problem liga mistrzów
[quote=Myaryhuan]Bo w lidze nie masz sobie równych, inne drużyny nie mają takiego potencjału, jaki posiada twój zespół. W LM za to drużyny typu Schalke są pewnie silniejsze kadrowo. Jedynym wyjściem jest albo zmiana taktyki na LM lub zakup jeszcze lepszych piłkarzy.[/quote]

tylko każdy na swojej pozycji spisuje się bez zarzutu ... napastnicy strzelają razem ponad 50goli w sezonie reszta gra dobrze
Taktycznie ciężko ich zmienić

Myaryhuan Partyzant

19.02.2010 12:17    #2280     Sufler - Porady do gry - Problem liga mistrzów
Bo w lidze nie masz sobie równych, inne drużyny nie mają takiego potencjału, jaki posiada twój zespół. W LM za to drużyny typu Schalke są pewnie silniejsze kadrowo. Jedynym wyjściem jest albo zmiana taktyki na LM lub zakup jeszcze lepszych piłkarzy.
Hala Madrid! Hala Madrid!
Noble y bélico adalid
caballero del honor
Hala Madrid! Hala Madrid!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.