Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.04.2010 20:32    #2231     Sufler - Porady do gry - Gdzie go ustawić?
A dla mnie to jest idealny zawodnik do taktyki 4-3-3, gdzie linia atakujących to OP L, N, OP P, a Twój grałby na OP P. Wówczas skrzydłowym dajesz zejście do środka, a wysuniętemu napastnikowi Odgrywającego.

Derbak-MT Partyzant

Co do ustawiania taktyki pod przeciwnika.

Ja osobiście już tego nie robię bo wynikało często z tego więcej złego niż dobrego.

Obecnie staram się raczej grać presingiem nieustannie przez 90 minut niezależnie od wyniku.

Na dłuższą metę otrzymałem zadowalający mnie rezultat :)

Lipton92 Partyzant

A propo taktyki pod piłkarzy. Czy raporty o zespole od naszych asystentów są dobrymi wskazówkami? Mój asystent jest raczej średni pod względem taktyki i OUZ i OPZ.

Derbak-MT Partyzant

Dobór taktyki do składu to chyba najważniejsza sprawa jaką trzeba zrobić na początku gry. Ktoś napisał że sprzedał Messiego bo mu do taktyki nie pasował ...

Zawsze staram się ułożyć taktykę pod najlepszych zawodników jakich posiadam.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

Ja osobiście gdy zaczynam grę od razu ustalam jaką taktyką będę grał, żeby wiedzieć jakich zawodników kupić, a jakich sprzedać.
Gdy już to zrobię siadam do taktyki. Tworzę zazwyczaj dwie - dla słabszych drużyn, i dla mocniejszych. Generalnie nad takimi dwoma porządnymi taksami siedzę zawsze minimum pół godziny, choć w czasie okresu przygotowawczego zawsze ulegnie ona i tak zmianie. 'Zatrzyma się' dopiero już przed pierwszym oficjalnym meczem sezonu.
Prócz tego, gdy dochodzi już do meczu, zawsze coś tam lekko zmodyfikuję w zależności czy gram na wyjeździe, czy u siebie, oraz zależy po prostu z jaką drużyną gram, a jakim systemem ona gra.

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

powiem Ci tak: jak ja zaczynam gre nowym klubem to pierw przygladam sie składowi i patrze kto sie nadaje a kto nie... nastepnie organizuje z 5-7 sparingów zeby dobrze dobrac taktyke do zespolu i zeby ewentualnie nowi zawodnicy zgrali sie z druzyna.. Co do treningu to ustalam 2 jeden dla całej druzyny a drugi dla młodych graczy którzy nie łapia sie do pierwszego zespolu... po doborze taktyki i odpowiedniego zespolu zaczyna sie sezon i efekty przychodza same:) POZDRO!
(L)

kanonier14 Partyzant

Trenerzy do Lecha od zaraz. Szczególnie żeby mieli dobrą wartość ( oczywiście jak na Polskie warunki) defensywy, psychiki, techniki i taktyki. W dalszej kolejności atak i drugi raz taktyka.

FM 2010, najnowsza łatka, początek 1 sezonu.

nesete Absynt Prozy

Grupa: Ekspert
17.04.2010 20:41    #2238     Sufler - Porady do gry - Napastnik w 4-1-2-1-2
W podobnym ustawieniu zawsze daję dwóch napastników środkowych, atak.
Rezultaty mam dobre, w Chelsea Drogba i Gignac: pierwszy 28 goli, drugi 24. No ale, jednak taktyki trochę się różnią:P

Desperation88 Partyzant

17.04.2010 17:15    #2239     Sufler - Porady do gry - szukam taktyki!
Cześć :)

Przeszukałem wszystkie ważniejsze strony internetowe i fora dyskusyjne poświęcone serii Football Manager i zauważyłem, że edycja 2006 wyginęła w sieci śmiercią naturalną. Zawsze byliśmy zalewani falą różnych, lepszych, gorszych, bądź zabójczych taktyk. Obecnie nigdzie nie mogę znaleźć ani jednej taktyki. Może macie jakieś w swoich zasobach, którymi moglibyście się podzielić?

członeKradYnadzo... Partyzant

14.04.2010 19:59    #2240     Sufler - Porady do gry - kilka pytań
dostawał piłki na dobieg nie bedzie do nich dochodził

5)słyszałem gdzies ze komputer ma swoja taktyke i nie dostosowywuje sie do taktyki gracza ale to nie jest potwierdzone info

dzieki za odp masz + ode mnie :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.