Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

Brazzo Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.07.2010 09:09    #2171     Sufler - Porady do gry - Zbyt częste kontuzje w zespole.
Heh dawno mnie tu nie było.. studia parszywe ;]
Agresywny odbiór piłki nieuzasadniony (ja tam stosowałem go tylko na mocniejszych od siebie) często prowadzi doi zmiany taktyki przez kompa ;] Ty mu zetniesz gracza? On nie chce być dłużny - i się kręci koło. Poza tym Barca ma graczy trochę "łamliwych". Wg mnie znieś agresywny odbiór bo przemęczanie ludzi też zwiększa ryzyko kontuzji w meczach.

Tobi Partyzant

22.07.2010 08:02    #2172     Sufler - Porady do gry - Ustawienia w Barcelona
Hm... Skądś znam tę taktykę...
http://www.cmrev(...)ony.html ?

Ja tak grałem Barcą i jakoś średnio mi szło, ale to raczej nie wina taktyki.

Junin Partyzant

18.07.2010 22:18    #2173     Sufler - Porady do gry - Staty menadzerskie
stosunek wobec krajowych piłkarzy - zależy od tego czy częściej kupujesz piłkarzy "krajowych" czy zagranicznych

zaangażowanie w pracę z zespołem - zależy od tego w ilu aspektach działalności klubu bieżesz udział, na przykład czy sam układasz treningi itp

lojalność wobec klubu/zawodników -zależy od tego jak często zmieniasz klub/zależy od tego czy dotrzymujesz obietnic wobec graczy i tego czy sprawiedliwie (ich zdaniem) oceniasz ich pracę

kontrola nad finansami -zależy od tego czy mieścisz się w budżetach, czy nie wpędzasz klubu w długi i czy za twojej "kadencji" stan konta klubowego się poprawia

konsekwencja taktyczna - zależy od tego czy trzymasz się jednej taktyki czy wolisz "pokombinować"

dyscyplina w zespole - zależy od tego czy dbasz o morale i od tego czy pilnujesz aby twoim piłkarzom nie przeszłedł nawet przez myśl pomysł np. opuszczenia treningu, chyba że chce stracić pensję na jakiś czas...

Mam nadzieję że pomogłem :)

"TO nie była Ręka Boga, TO była Ręka Suareza!"

lexi883 Partyzant

18.07.2010 13:35    #2174     Sufler - Porady do gry - Szukam Pomocy.
Given u mnie broni :)
A co do Twojej taktyki to wygląda zachęcająco i myśle, ze wykorzystam tą propozycje :) Dzieki ;P

17.07.2010 21:33    #2175     Sufler - Porady do gry - Ustawienia w Realu Madryt
Właśnie mój zespół jest uzależniony od Ronaldo, bo jak on nie gra to przeważnie mecz ciężko wygrać :|

Przeglądając taktyki w necie natknąłem się na taką:
http://i28.tinypic.com/izqkba.jpg

Myślicie że pasowałaby do moich zawodników? :) Nie pasuje mi tu tylko to że jest jeden napastnik, a ja chciałbym mieć dwóch :|

@Bartek_Realista czemu polecasz sprzedanie Kaki? U mnie VdV spisywał się tragicznie i jak dla mnie jest na wylocie. Średnią miał 6.0 :|

Bartek94 Partyzant

17.07.2010 17:06    #2176     Sufler - Porady do gry - Szukam Pomocy.
Grasz bez bramkarza ? xD
Spróbuj ściągnąc jakąś taktyke stąd http://www.centr(...)010.html
Czy wygrywasz, czy nie,
Ja i tak kocham Cię.
W moim sercu jest PIAST
I na dobre i na złe !!

Koo7i Partyzant

16.07.2010 13:03    #2177     Sufler - Porady do gry - Ustawienia w Realu Madryt
Ładnie, ładnie.... ale co mnie to obchodzi? Chcesz porade w kwestii taktyki do realu madryt, a pokazujesz sklad z Manchesteru United(swoja droga smieszne ze takich zawodnikow sciagnales do Manchesteru). Co mnie obchodzi ile Twoj Casillas wybronil karnych? Majac podobny sklad w Realu, i placzac ze nie mozesz wygrac meczu ze slabymi rywalami, tylko udowadniasz jak slaby jestes.

endrus Młody aktywista

11.07.2010 16:16    #2178     Sufler - Porady do gry - Serie wyników
No cóż temat jest złożony. W CM istniały chociażby tzw. killer taktyki i można było wygrywać niemalże wszystkie mecze w sezonie, natomiast w FM tak się nie da i trzeba mieć kilka taktyk na sezon, do tego piłkarze miewają spadki formy a i fura szczęścia w niektórych sytuacjach się przydaje. Wydaje mi się, że w nowszych FM więcej czynników odpowiada za zwycięstwo i przez to są trudniejsze.
"Piłka nożna to element innego wszechświata, równie poważnego i stresującego jak praca, z takimi samymi zmartwieniami, nadziejami i rozczarowaniami"

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

Dobra, troszkę za długo to trwa, więc stwierdzam, że muszę napisać.

Nigdy, odkąd gram (FM 06) nie miałem problemu z crash dumps. Teraz nagle zaczęło coś w FM10 nawalać.

Grałem już wcześniej w FM10 i wszystko było dobrze. Oczywiście, gra chodziła wolno, ponieważ zawsze ładuje sobie nieprzyzwoitą wręcz ilość zawodników (duża baza danych + wszyscy piłkarze z Europy), ale nigdy nie było problemu z tym, że gra się wyłączała.

Ostatnio coś takiego się często dzieje. Mogę rozegrać 2-3 mecze, a już w czwartym, kiedy chce wejść w ekran taktyki, wyskakuje mi błąd Crash Dumps i gra się wyłącza. To się regularnie powtarza, a mam już dość czegoś takiego, że do powiedzmy 60 minuty (zazwyczaj w tej minucie robię zmiany) wygrywam 2-3:0 po pięknym meczu i nagle gra się wyłącza. Przy kolejnym uruchomieniu ledwie wygrywam bądź nawet remisuje.

Ktoś ma jakiś pomysł, co się "nagle" mogło stać? Dlaczego gra zaczęła świrować?

dielx1 Partyzant

08.07.2010 20:07    #2180     Sufler - Porady do gry - Gra się zawiesza.
Potrzebuje pilnie pomocy. Pierwszy raz w czasie gry zaciął mi się FM :( Grałem mecz, kliknąłem na taktykę(z tego okienka gdzie wybieramy także jak chcemy grać[ofensywa/przewaga liczebna itp]... Ekran tak jak powinien przeniósł się do taktyki, ale w tym momencie się zacięło, mogę ruszać myszką/strzałką, ale nic nie dzieje... Mogę także zminimalizować. I tyle... da się coś z tym zrobić, żeby to zadziałało/odcięło się?? Bardzo mi na tym zależy, ostatni zapis to jakiś miesiąc lub dwa wstecz, a bardzo dobrze mi szło przez ten czas, po za tym nie chcę mi się jeszcze raz grać to samo.

Screen:
http://img25(...)emig.png - chyba po za tym, że się zacięło wszystko wygląda tak jak powinno...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution