Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

slake1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam. Od pewnego czasu planuję zakup Luka Modrica do Realu Madryt. Problem jest taki, że preferuję taktykę 4-5-1 (skrzydłowi pełnią rolę schodzących napastników). W takiej sytuacji, na jakiej pozycji najlepiej ustawić Modrica, jeżeli transfer doszedłby do skutku?
Wzór taktyki -> http://www.cmrev(...)maly.jpg

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
25.09.2010 19:58    #2112     Sufler - Porady do gry - Dokładny opis każdego atrybutu
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
14.09.2010 17:04    #2113     Sufler - Porady do gry - "używaj aktualnej taktyki"
Po zaznaczeniu tej opcji nie musisz nic więcej ustawiać. Asystent (lub inna osoba prowadząca drużynę) będzie automatycznie używała taktyki, która w dniu meczu będzie ustawiona w pierwszej drużynie.

Edit: Hehe zmasowany atak. ;)
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

ancek Partyzant

14.09.2010 16:17    #2114     Sufler - Porady do gry - "używaj aktualnej taktyki"
w opcjach menedżerskich, przy ustaiweniach dotyczacych zespolu rezerw jest mozliwosc zaznaczenia opcji "używaj aktualnej taktyki"( i analogicznie przy opcjach zespołu u-19). Na jakiej zasadzie działa ta opcja. Czy jej zaznaczenie powoduje, że zepsol rezerw bedzie gral taka samą taktyką jak peirwsza drużyna? Czy mozę zawsze taka taktyką jaką ustawie na ekranie taktycznym dotyczącym zespołu rezerw? Jeśli ta opcja bedzie oznaczona to co sie bedzie dizał? Asystent bedzie przed kazdym meczem sam ustawiał taktykę i dobierał skład?

szfedo Przodownik pracy

14.09.2010 00:58    #2115     Sufler - Porady do gry - Konsekwencja Taktyczna
A mnie jedno ciekawi w tej konsekwencji. Czy to się tyczy formacji, taktyki czy jednego i drugiego? Bo ja od ponad 4 sezonów gram 4-4-2 z OPP/OPL, ale często zmieniam ją w środku. A konsekwencję mam na poziomie 11 punktów.

BKS_Skrzat Młody aktywista

11.09.2010 18:39    #2116     Sufler - Porady do gry - Arsenal
Szkoła taktyki tylko tyle powiem.

pablo9876 Partyzant

11.09.2010 18:20    #2117     Sufler - Porady do gry - Arsenal
Dzieki za jaka kolwiek podpowiedz. Tak jak mowilem nie jestem jakims wielkim taktykiem a raczej wielkim amatorem dlatego tak bardzo mi zalezy na jakis wskazowkach. Moze gra ktos Arsenalem i bylby chetny udzielic kilka cennych wskazowek dla uczacego sie amatora do tej druzyny....

pablo9876 Partyzant

11.09.2010 15:56    #2118     Sufler - Porady do gry - Arsenal
Hej. Gram druzyna Arsenalu i nie moge za bardzo znalesc jakiegos dobrego rozwiazania taktycznego do mojego ustawienia. Gram 4 obroncami, jednym defensywnym, dwoma srodkowymi i dwoma Am l i r oraz wysunietym Chamakhiem. Polecenia dla druzyny mam bardzo plynna gra, ofensywa. Podania krotkie, scislejsza dyscyplina, intensywniejszy presing, bardziej agresywnie, krycie strefowe, ostre dosrodkowania, szukanie gry. Mam normalna lub cofnieta obrone, gram szeroko, tempo wolne. Bez kontratakow. Prosze o pomoc czytalem nawet akademie taktyczna ale chyba jestem slabym taktykiem bo nie moge sobie poradzic. BARDZO PROSZE O POMOC DOSWIADCZONYCH GRACZY I ZGORY DZIEKUJE ZA POMOC. Jesli beda potrzebne jeszcze jakies informacje to oczywiscie je podam...

pablo9876 Partyzant

10.09.2010 12:38    #2119     Sufler - Porady do gry - POMOCY!!!!!!
Hej gram w fm2010 od nie dawna. Mam problem z zestawieniem taktyki do zespołu Arsenalu...nie wiem za bardzo jakie przypisać zadania piłkarza i jaka dobrać taktykę. Proszę o pomoc......gram obecnie ustawieniem 4-4-2. Ustawienia taktyczne mam takie: filozofia plynna, strategia standardowa, podania domysle, swoboda taktyczna sciślejsza dyscyplina, intensywniejszy presing, odboir domyslny, krycie strefowe, ostre dosrodkowania, swoboda pozycji domysla, wysunieta obrona, szerokosc gry szeroko, tempo wolne i pulapki ofsajdowe...

Magicc Ekspert

10.09.2010 00:04    #2120     Sufler - Porady do gry - Kiepska ofensywa
Niestety nie ocenię Twojej taktyki, ale mogę służyć pomocą, jako że jednym napadziorem grałem we wszystkich prowadzonych przez siebie klubach i szło nieźle;)

Co do napastnika- IMO przy takim ustawieniu sprawdza się rola "kompletny napastnik" (oczywiście jeśli ma do tego predyspozycje). U mnie taki gracz miał właściwie zakaz pokazywania się na swojej połowie- grał wysoko i miał za zadanie tylko dostawać piłkę i ładować ją do siatki. Żadnego rozgrywania piłki, wracania po akcjach, etc. W komplecie z dwoma schodzącymi napastnikami prezentowało się to zawsze sprawnie- tak samo w Arsenalu jak w Widzewie.

Co do ofensywnego pomocnika- u mnie miał przypisaną rolę "wysuniętego rozgrywającego", szukał gry, grał krótkie piłki, często podawał prostopadle i strzelał z dystansu.

Do tego wszystkiego zespołowe przyzwolenie na kontrataki i śmigało aż miło. Zwłaszcza jeżeli lubisz gdy Twój klub gra ofensywnie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution