Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

ksgdamian Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.10.2010 21:11    #2101     Sufler - Porady do gry - taktyka
Witam! Na wstępie mowie że nie jestem dobrym taktykiem. Dobra do żeczy chodzi mi o gotowa taktyke z 5 obroncami 1 napastnikiem i 2 ofensywnymi pomocnikami mozecie mi poslac jakis link do takiej taktyki?

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

07.10.2010 13:28    #2102     Sufler - Porady do gry - ekran taktyki
W ekranie taktyki a prawym górnym rogu klikasz na "Taktyka" a potem na "Konwertuj na klasyczną".

Pamiętaj, że nie masz wtedy w czasie meczu możliwości wydawania poleceń z ławki.

EDIT: Sorry, pisałem jak Kola jeszcze nie dodał swojego posta.

MUFan71 Partyzant

07.10.2010 12:39    #2103     Sufler - Porady do gry - ekran taktyki
witam!
nie jestem pewien czy w dobrym miejscu ulokowałem posta, ale co tam ;)
mam pytanie: jak uzyskać na ekranie taktyki strzałki oznaczające ruch zawodnika? o takie jak na obrazku...

sk1234 Partyzant

05.10.2010 20:13    #2104     Sufler - Porady do gry - Pytanie o FM10.
Mam problem, a mianowicie mój stary, zasłużony laptop zaczyna wariować i pewnie nie długo siądzie, a już teraz są problemy z odpaleniem FM-a :( I tu pojawia się moje pytanie, czy jeśli zapiszę wszystkie swoje save'y, taktyki itp. na pen drivie, to będę mógł wkleić to do zainstalowanego na innym kompie fm-a? I czy będę mógł normalnie na nim kontynuuować grę?

ksgdamian Partyzant

03.10.2010 16:52    #2105     Sufler - Porady do gry - taktyki
Witam! mogli byscie mi polecić jakąś taktyke? Wymagania: 2 napastników boczni pomocnicy i ofensywa

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

30.09.2010 23:16    #2106     Sufler - Porady do gry - druzyna u-21
To że ustawisz "Używaj aktualnej taktyki", spowoduje tylko to, że u-21 będzie grać taktyką, jaką grasz w pierwszym zespole. Aby zespół młodzieżowy grał składem, jaki Ci odpowiada, po prostu w zespole u-21 ustaw skład tak jak to robisz wybierając jedenastkę do meczu w pierwszym zespole. Tak to powinno wyglądać.

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

30.09.2010 22:03    #2107     Sufler - Porady do gry - druzyna u-21
Obejmij kontrole, ustaw taktyke i zaznacz "Uzywaj aktualnej taktyki".

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
To jest lista najczęściej czytanych manifestów. Tak się złożyło, że akurat Szkoła Taktyki jest najczęściej czytana i zajmuje wszystkie 10 miejsc. Tam mają być najczęściej czytane manifesty, a nie serie/użytkownicy.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

Norman_D. Partyzant

Ja rozumiem, że szkoła taktyki jest fajna; rozumiem też, że jest czytana i popularna. Ale żeby zajmowała całe TOP 10 czytanych blogów? Raz nie wystarczy?

pawelbarca1993 Partyzant

[quote=slake1]Witam. Od pewnego czasu planuję zakup Luka Modrica do Realu Madryt. Problem jest taki, że preferuję taktykę 4-5-1 (skrzydłowi pełnią rolę schodzących napastników). W takiej sytuacji, na jakiej pozycji najlepiej ustawić Modrica, jeżeli transfer doszedłby do skutku?
Wzór taktyki -> http://www.cmrev(...)maly.jpg[/quote]
ustaw go jako jednego z PŚ i ustaw jako wysunietego rozgrywajacego z funkcja atak
"Seny, pit i collons!"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.