Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

afro_13 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.11.2010 16:09    #2061     Sufler - Porady do gry - Problem z taktyką
Mam problem/pytanie. Chodzi mi o taktykę, której uczy się moja drużyna. Czy to normalne, że pomimo maxymalnego nauczenia się taktyki wraz z zakończeniem sezonu oraz rozpoczęciem urlopu, piłkarze zaczynają zapominać taktykę?? Wszystkie paski spadają mi do poziomu ok 30/100. Nie chce mi się wierzyć, że w realnym świecie piłkarze dajmy na to Barcelony w miesiąc zapominają w jaki sposób grali przez cały sezon. No chyba, że to ja coś nie tak robię.
Dodam, że mam wszystkie możliwe patche.

Z góry dzięki za pomoc.

2damian2 Partyzant

17.11.2010 16:12    #2062     Sufler - Porady do gry - Taktyki 2011, wstawianie photo
Witam,
Jakimi taktykami gracie zespołami polskimi(np.Lechem)? Pytam bo mam duży problem ze znalezieniem odpowiedniej taktyki do tego zespołu, już 3 krotnie wznawiałem grę po rozegraniu rundy jesiennej ze względu na słabe wyniki(tylko w lidze). Np. po awansie do LM w grupie potrafiłem wygrać z Ajaksem u siebie i na wyjeździe zremisować bo bardzo fajnej grze. Przykładowo zaraz po meczu wygranym w LM grałem u siebie bodajże z Polonią Bytom tą samą taktyką (1-4-5-1 stosunkowo ofensywne założenia taktyczne) i po prostu dramat, przegrana minimalna ale gra zawodników beznadziejna. Taka historia powtórzyła mi się kilkakrotnie. Nie rozumiem o co chodzi(zawodnicy z LM są zdecydowanie lepsi od krajowych kopaczy) a gra mojego zespołu wygląda jakby było wręcz odwrotnie. Ma ktoś jakiś złoty środek?

Sn4k3 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
17.11.2010 16:05    #2063     Sufler - Porady do gry - Rejestracja składu w Premiership
Witam,

Potrzebuję Waszej pomocy. Otóż gram w Premiership i przespałem (będąc na urlopie) termin zgłaszania zawodników do tych rozgrywek. W rezultacie dwóch moich graczy, którzy są ważnymi elementami mojej taktyki, nie zostali zgłoszeni do składu. Gra mówi mi, że nie mogę ich zarejestrować. I tu moje pytanie: czy da się to jakoś zmienić? Może za pomocą jakiegoś edytora? Czekam na podpowiedzi.

pozdrawiam

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
17.11.2010 12:31    #2064     Sufler - Porady do gry - Taktyki 2011, wstawianie photo
Witaj. Pierwsze pytanie: http://www.cmrev(...)lij.html (zaznacz w opisie, że jest do 11).
Drugie pytanie: wstawiasz w tekst mniejsze zdjęcie i podłączasz do niego link do dużego.

Willson Partyzant

17.11.2010 12:28    #2065     Sufler - Porady do gry - Taktyki 2011, wstawianie photo
Szukam i nie mogę znaleźć.Jak dodawać taktyki na stronkę? Nie widze na razie w taktykach opcji dla FM2011.

Jak dodawać zdjęcia np. w manifach, żeby w tekście było mini a po kliknięciu otwierało się jako duże?
Dzięki z góry za pomoc.
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

Koo7i Partyzant

16.11.2010 20:29    #2066     Sufler - Porady do gry - ogromna liczba traconych goli
A ja sadze ze masz gre obroncow zbytnio wysunietych. Wejdz w ustawienia taktyki, i daj Linia obrony i przesun na "cofniety". Ja tez bardzo duzo goli swoja Wisla w ten sposob tracilem, dopoki tego nie zmienilem.

todol Partyzant

16.11.2010 18:52    #2067     Sufler - Porady do gry - ogromna liczba traconych goli
ja nie wiem co jest z ta gra ;/ mam wersje 11.1.1 gram lechia gdansk i w 9 meczach ligowych stracilem 20 goli! wy tez tracicie tyle goli czy to tylko przez moja nieudolnosc w ustawieniu taktyki ? macie jakies rady zeby tracic mniej goli?

Scross Partyzant

15.11.2010 14:50    #2068     Sufler - Porady do gry - taktyka
Wchodzisz w Taktyka przeglądaj taktyki, importuj wyszukujesz ją, klikasz OK potem prawym na taktyka i wybierasz daną taktykę.

los_iek Partyzant

14.11.2010 21:19    #2069     Sufler - Porady do gry - Błędy w polach taktycznych
[quote=ag-25]EDIT:

Niestety, po utworzeniu 2 i 3 taktyki problem znów się pojawił, także nowa gra nie pomaga :/

Ciekawe czy SI raczy to naprawić?[/quote]

mowisz o tym bledzie z tlem czy o stałych fragmentach?

u mnie po hotfixie sytuacja bez zmian. Gdzies pisalem sposob z fm-base by wklepac recznie, po staremu instrukcje, jednak jest ta sama historia.

Moj sposob to w oknie taktyki po prostu wrzucic ustawienienp rzutow roznych przy liscie pilkarzy i poprawiac w miare wczesnie wczytuwajac zapisana taktyke badz z pamieci. Osla robota, szczegolnie jak ktos dlubie w trakcie meczu, ale lepsze to niz sprawdzanie po kolei kazdego ustawienia...

czy KTOS na nowej grze ma ten problem juz rozwiazany?

Tobi18 Młody aktywista

14.11.2010 16:35    #2070     Sufler - Porady do gry - taktyka
Trzeba przekonwertować widok taktyki na klasyczny, bo w tym z 11 nie ma strzałek. Coś jakoś tak.
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution