Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

szfedo Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.11.2010 18:31    #2051     Sufler - Porady do gry - Pls takyka
Może na początek weź coś lepszego i poczytaj Szkołę Taktyki Piotra Sebastiana.

Palimpsest Młody aktywista

20.11.2010 13:32    #2052     Sufler - Porady do gry - Pls takyka
Może spróbuj taktyki towarzysza Brudasa:

http://bruda(...)fia.html

Sam nie testowałem, ale z komentarzy wynika, że jest rewelacyjna.

EDIT: No morale faktycznie tragiczne. Ja bym raczej nie wpuszczał na boisko zawodników z bardzo niskim morale, ewentualnie dwóch, może trzech. Morale jest bardzo istotne.
@

dudzio Partyzant

19.11.2010 23:25    #2053     Sufler - Porady do gry - Taktyka Kolejorza!
To mój pierwszy post, więc witam wszystkich serdecznie.

Dzisiaj skończyłem pierwszy sezon Lechem, w którym wygrałem ligę, PP i awansowałem do fazy grupowe LM. Moje ustawienie to 4-1-2-2-1. Same liczby pewnie nic nie mówią, więc postaram się wyjaśnić. Czterech obrońców gra w linii, przed nimi defensywny pomocnik, przed nim w środku pola dwóch środkowych pomocników, przed nim dwóch ofensywnych skrzydłowych i wysunięty napastnik. Polecam to ustawienie, ale oczywiście trzeba odpowiednio do niego dobrać taktykę i przypisać odpowiednie rolę na boisku. Proponuję samemu się w to pobawić, ściągnięte taktyki z internetu psują frajdę z gry. Pozdrawiam

Igciu1234 Partyzant

19.11.2010 19:47    #2054     Sufler - Porady do gry - Pls takyka
Witam,

Pilnie potrebuje taktyki dla Jagi, oto mój skład:

-http://img207.imageshack.us/img207/1411/fm2010111918580370.png

Oraz przeciętny wynik :(
- http://img20(...)0368.png

A to mój ostatni :(

http://img54(...)23pi.png

aro1 Partyzant

19.11.2010 12:19    #2055     Sufler - Porady do gry - muzyka i dzwięk w FM
Witam,

odnośnie nowości to gra jest perfekcyjnie dopracowana. Co do dodatków proponował bym muzykę podczas rozgrywki - kilkanaście kawałków footbalowych hitów. Natomiast podczas meczu powinno być słychać samego managera. Głos wybierałoby się na początku ustawień. W miarę jak dodajemy nowe polecenia lub taktyki słyszelibyśmy to na ekranie.
Oprócz tego powinny być prawdziwe przyśpiewki kibiców i hymny klubów tak żeby można było poczuć atmosferę całego stadionu.

Pozdrawiam

afro_13 Partyzant

19.11.2010 10:30    #2056     Sufler - Porady do gry - Problem z taktyką
U mnie niestety szybciej nie rośnie. Przy maksymalnym obciążeniu najwyższy stopień znajomości taktyki wypada około połowy września...

techniczny Młody aktywista

19.11.2010 08:36    #2057     Sufler - Porady do gry - problemy z taktyką?
ja grę w nowego FM-a zacząłem właśnie Wisłą i miałem podobny problem. zawodnicy nie mogli się dostosować do żadnej popularnej taktyki. nie jestem menadżerem który tworzy zawiłe taktyki, wolę proste, przejrzyste, bez jakiegoś motania że każdemu zawodnikowi zupełnie inne polecenia. efekt jak grochem o ścianę. generalnie sądzę, że w FM-ie Wisła ma zawodników o zbyt dobrych statach, ale zupełnie się one nie sprawdzają. zresztą jak wszedłem w skład Wisły to się załamałem bo ludu od cholery ale grać kim nie ma, sam szrot :P

geralt_z_rivii Partyzant

19.11.2010 05:41    #2058     Sufler - Porady do gry - Problem z taktyką
to normalne, też tak miałem na koniec sezonu- zaraz jak piłkarze wyjechali na urlopy a jeszcze przed jakimkolwiek transferem-ale za to poziom znajomości taktyki rośnie szybciej niż w pierwszym sezonie. U mnie już po 2 sparingach znów jest 100%
a w życiu?
Nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca.

2damian2 Partyzant

18.11.2010 23:20    #2059     Sufler - Porady do gry - problemy z taktyką?
Hej. Ja pisałem o tym samym problemie w innym temacie, który umarł i odp się nie doczekałem. Mam to samo. Zaczynałem ligę kilka razy i ten sam myk. Ostatnio zmodyfikowałem 4-4-2 i grając Legią całkiem nieźle mi szło, aż w pewnym, nieoczekiwanym momencie przegrałem z drużyną z dołu tabeli(będąc na pierwszym miejscu po 11 kolejkach z 1 remisem) i come back z problemem...kolejne 5 meczów to 2 remisy i 3 porażki....załamka...i niby ta sama taksa...już później modyfikowana, próba gry 4-5-1(4obronców-1defensywny pomocnik łącznik pomiędzy obroną a pomocą, 2 środkowych pomocników, 2 wysuniętych skrzydłowych, 1 lis pola karnego:D- opisuję tą taktykę bo grając mocnym hiszpańskim zespołem przez pół sezonu wygrałem wszystkie mecze w LM, a w lidze hiszp.,zanotowałem tylko jedną porażkę)... A grając w lidze polskiej tracę cierpliwość, aż rodzinka się dopytuje co ze mną bo jakiś nerwowy :D Szukam szukam i nie mogę odpowiednio dobrać taktyki pod średnich przeciwników dla średniego klubu(czyt.liga polska).

techniczny Młody aktywista

18.11.2010 16:14    #2060     Sufler - Porady do gry - Problem z taktyką
ja na razie jeszcze nie mam takiego problemu bo ciągle jestem na pierwszym sezonie, ale może chodzi tu o fakt, że zapewne w letnim okienku sprowadzasz nowych graczy, którzy muszą się taktyki nauczyć? i wtedy de facto znajomość taktyki przez drużynę ogółem jest mniejsza?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution