Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
01.12.2010 09:31    #2031     Sufler - Porady do gry - Wypróbujcie moja taktyke

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
29.11.2010 22:30    #2032     Sufler - Porady do gry - Real Madryt - taktyka ;/
Wydaje mi się, że Higuain jest znacznie lepszy :) a co do taktyki to ja gram zazwyczaj 4-1-3-2 bardzo ofensywne z trzema ofensywnymi pomocnikami (środkowy, lewe skrzydło i prawe skrzydło).

bartibis Partyzant

Grupa: Użytkownik
28.11.2010 20:47    #2033     Sufler - Porady do gry - Współwłaścicielstwo
A co z ustawieniem? Granie diablo mi się znudziło, a wybitnym taktykiem tutaj nie jestem

homeini Partyzant

[quote=Czarodziejski]Ma ktoś skuteczny sposób na bronienie się przy rzutach rożnych? U mnie za każdym razem ktoś wpycha piłkę do mojej bramki. [/quote]

Zgadza sie, najczesciej wslizgiem ;) Najlepsze jest, ze moj team odkad uzyskal pelne opanowanie taktyki, cwiczy glownie obrone przy stalych fragmentach.

Ja juz ta gre odinstalowalem, za taki gniot powinni dawac odszkodowanie :)

Zymon Partyzant

26.11.2010 21:15    #2035     Sufler - Porady do gry - taktyka a wersja patcha
witam.w poszukiwaniu dobrej taktyki do fm2008(z 2 napastnikami) wszedzie pisze ze gra jest robiona pod patch 8.02. . czy jesli bede gral ja w wersje bez patcha to bedzie to jakas totalna wpadka czy moze niema to znaczenia?chodzi fm2008
był - będzie - jest zawsze IKS!

Best7 Partyzant

To zdjęcie pozostawiam bez komentarza :(
http://www.bankfotek.pl/view/810477
Nie wiem czy to wina graczy, czy taktyki, czy tez gry. Mam tak w każdym meczu, tylko zwykle wynik jest w plecy. No cóż, chyba poczekam na następną łatkę. :(

hidalgo4 Młody aktywista

ja nie wiem, ja grakm Barca, i ukladam taktyki pod zawodnikow 1 sezon ogralem na 4-2-0-2-2 i takie joga bonito ala Barca, wiem kazdy powie ze do Barcy taktyki nie trzeba bo na wszystkim pojdzie ale czy 5:1 z realem i 3:0 z MU ew 12:0 z jakims slabeuszem to chyba nie zle? obecnie testuje rozne ustawienia sciagniete z netu 2 sezon jedyie moj dotyk taktyczy i tez nie zle, no nie wiem albo wy zle ukladacie albo ja mam fuksa ;(

SowaA Partyzant

25.11.2010 21:48    #2038     Sufler - Porady do gry - Problem meczowy.
Panowie, potrzebuję pomocy. Kilka dni temu zdecydowałem sie na kupno nowej wersji FM. Rozpocząłem grę i okres przygotowawczy. Pierwszy mecz, koniec pierwszej połowy i zaczyna się problem. Po zmianach piłkarzy, zmianie taktyki, przechodzę do rozmów motywacyjnych. Kiedy już odpowiednio "zmotywuję" grajków do zdecydowanie lepszej gry pojawia się problem. Nie mogę rozpocząć drugiej połowy, nigdzie nie ma przycisku zatwierdź, a jakiekolwiek próby przejścia dalej powodują zmianę moich dotychczasowych ustawień. Zna ktoś ten problem, spotkał się z podobnym?

xFFowaty Partyzant

Sam jestem ciekaw jakim cudem narazie mi się to udaje. Sądze ,że sezon skończe dzisiaj. I mam nadzieje ,że moi zawodnicy postrają sie do końca sezony. Miałem uratowac przed spadkiem sam celowalem w 6 miejsce a tu taka niespodzianka ; )

Taktyka : Kyler z tej strony gdyz jestem marnym taktykiem : )

http://yfrog(...)ierleh0p

Żadnych transferów nie przeprowadzałem jedyne wzmocnienia na ławke itp to z U-19 : )

Możliwe ,że zdecyduje sie od drugiego sezonu opisywac kariere na manifestach

hQ Partyzant

techniczny - Często jest tak, że wyniki sparingów i meczy ligowych są zgoła inne. Na wynik wpływa wiele czynników. Forma, morale, motywacja, zgranie, język, taktyka itp., a nie tylko cyferki. Mój kolega, który miał najnowszego fm'a trochę wcześniej ode mnie mówił mi, że początki są zawsze trudne i wyniki na początku nie zawsze zachwycają. On sam w pierwszym sezonie ledwo co się utrzymał, by rok później awansować wyżej. Także ja Ci polecam cierpliwie poczekać na wyniki i nie zmieniać co mecz taktyki bo nigdy zawodnicy nie będą grać tak jak należy.
Polska Gola

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution