Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

Fenix Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.12.2010 21:34    #2021     Sufler - Porady do gry - Kto może przyjść do Niecieczy
[quote=Czarodziejski]a ja znam świetnego piłkarza (ów) i to za darmo. :) 7 liga Angielska była dla nich orzeszkami .
Michał Trzeciakiewicz
Marciń Zimoń
Łukasz Kaciczak
[/quote]

Ale ja pytam jacy zagraniczni pilkarzy oprocz Afrykanow przychodza do I ligi polskiej, a nie o 7 lige angielska. Tam to kazdy cienias moze byc gwiazdą.

[quote=DarioFM]Normalnie chcialbym zobaczyc te twoje taktyki.Jak tobie sie nie chce zawodnikow poszukac to napewno dlugo siedziales nad tymi taktykami.I nie gadaj mi dzieciaku bo jak ja gralem w pierwsze menagery to ty po drabinie na dywan wchodziles.[/quote]

Hahahahahahah. Rocznik prosze. Bo widac w profilu nie masz nawet odwagi podac wiec pewnie nie podasz,ale podaj. I nie takim tonem bo to mnie w dziecinstwie w czajniku kąpano

DarioFM Partyzant

05.12.2010 21:30    #2022     Sufler - Porady do gry - Kto może przyjść do Niecieczy
Normalnie chcialbym zobaczyc te twoje taktyki.Jak tobie sie nie chce zawodnikow poszukac to napewno dlugo siedziales nad tymi taktykami.I nie gadaj mi dzieciaku bo jak ja gralem w pierwsze menagery to ty po drabinie na dywan wchodziles.

Fenix Partyzant

05.12.2010 21:21    #2023     Sufler - Porady do gry - Kto może przyjść do Niecieczy
[quote=DarioFM]Tak tudno samemu pokombinowac i samemu poszukac grajkow.Moze jeszcze mamy wymyslic ci taktyke i grac za ciebie[/quote]

Co, mam kazdy kraj sprawdzac i szukac po klubach jaki zawodnik z jakiego kraju moze przyjsc??? Nigdy tak nie robilem wiec moze jest ktos kto tak robil i wie, jacy pilkarze przychodza jeszcze smialo do II ligi polskiej oprocz Afrykanow.

[quote=DarioFM]Moze jeszcze mamy wymyslic ci taktyke i grac za ciebie[/quote]

Nie pyskuj dzieciaku bo jak ja obmyslalem sukcesywne i odwazne taktyki to ty lepiles zamek w piaskownicy z robakami

Youtuki Partyzant

05.12.2010 16:41    #2024     Sufler - Porady do gry - Gdy nie mozna wygrac meczu
Mam taki problem gram OFi polfinale 1 meczu wygralem Panathinaikosem 2-0 a 2 meczu nawed zrmisowac nie moge i rozne taktyki brobowalem i zawsze przegrywam tyle zeby nie przejsc dalej jak dla mnie troche oszukany fm skoro za kazdym razem bede przegrywal danym etapie pomoze mi ktos wygrac ten mecz przesle seva

Malczas5 Partyzant

05.12.2010 15:44    #2025     Sufler - Porady do gry - Co robie nie tak ?
Magicc mogłbys zrobic ss taktyki ale wrzucic ja gdzies ?

kamilm Partyzant

05.12.2010 15:01    #2026     Sufler - Porady do gry - Co robie nie tak ?
Mam ten spam problem z zespołami z ekstraklasy z tymi średniakami typu Polonia Warszawa albo z tymi z dołu tabeli :/ i też nie mogę znaleźć taktyki chociaż ja moją taktyką gdy gram w np: Borussi Dortmund, tottenham, Sunderland to moja taktyka się sprawdza a w polskiej lidze sprawdza się tylko w zezpołach Lech, Legia.

Brac0 Partyzant

04.12.2010 21:33    #2027     Sufler - Porady do gry - Harmonia w zespole
Musisz czekać aż się zgrają, nie zmieniaj za często taktyki i nie przeprowadzaj zbyt wielu transferów.

PS Po co aż dwa tematy???

kosioraldo Partyzant

04.12.2010 18:12    #2028     Sufler - Porady do gry - FM 11 Problem
nie chce tez zmieniac caly czas taktyki bo oni musza w jakas sie wgrac i bez sensu zmieniac co chwile ja wole trzymac sie jednej tak jak Josep Guardiola

Yerdek Partyzant

02.12.2010 21:02    #2029     Sufler - Porady do gry - BUG ?
A najlepiej, poczytać, potestować różne kombinacje i samemu stworzyć dobrą taktykę, wtedy jest największa frajda z gry! :)

Co do problemu, który opisujesz, to raczej wina taktyki, która grasz. Nie zauważyłem u siebie czegoś podobnego. Tracę bardzo mało bramek po rzutach rożnych, jak i po dośrodkowaniach z akcji. Spróbuj ustawić jeszcze raz krycie przy stałych fragmentach gry. Weź pod uwagę takie atrybuty jak siła, skoczność, gra głową, przewidywanie, ustawianie się, wzrost... Postaraj się wyłączyć z gry zawodników skrzydłowych przeciwnika. Po prostu pokombinuj z taktyką, bo myślę, że to w tym jest problem.

_Kasjan Partyzant

01.12.2010 17:11    #2030     Sufler - Porady do gry - Ustawienia gry.
Witam.
Panowie zawsze przed złożeniem oferty transferu , nowego kontraktu czy też jego rozwiązaniem a nawet zatwierdzeniem taktyki na mecz wyskakuje potwierdzenie swojej decyzji typu ,, Jesteś pewien ..? / Czy chcesz ... ? "
Jest jednak okienko dzięki któremu można ustawić by te komunikaty się nie pojawiały. I tego dotyczy moje pytanie.
Bo ja ustawiłem żeby się nie pojawiały a teraz chciałbym je z powrotem. Wie ktoś może jak to zrobić ??

Jeżeli ktoś by wiedział , prosiłbym o opisanie tego w tym temacie. Dziękuję.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution