Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

AllanKSG Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.12.2010 01:57    #1991     Sufler - Porady do gry - kolejny Bug?
Witam u Was też występuje bug że po zapisaniu jakiejś taktyki i zrobieniu nowej taktyki to po ponownym wczytaniu starej taktyki wczyta nam sie co prawda ustawienie piłkarzy z tamtej taktyki ale nie polecenia drużynowe ( zostają te które zostały ustalone najpóźniej). Reasumując nie mamy możliwości zrobienia dwóch innych taktyk. Mogą różnić się tylko ustawieniem formacji ale niczym poza tym. Jest to bardzo denerwujące w przypadku szkolenia więcej niż 1 taktyki w przygotowaniu przedmeczowym... chyba przed patchem problem ten nie występował, ale nie wiem pewnie...

Maciejusz Partyzant

20.12.2010 23:26    #1992     Sufler - Porady do gry - Zastój Zespołu
A może zmiana taktyki? Ewentualnie, czy nie uczą się nowego zagrania. U mnie Klatt jak się uczył wychodzenia na wolne pole to dramatycznie spadła mu skuteczność. Patrzyłeś jak im statystyki po treningach się zachowują? Daj może szanse zmiennikom. Jak Twoje gwiazdy posiedzą ze 2-3 mecze to może im się zachce znowu;)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
19.12.2010 22:15    #1993     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Po dobrych, przede wszystkim porządkowych rezultatach niektórych tematów zbiorczych w Suflerze postanowiliśmy udostępnić Wam miejsce do swobodnej dyskusji, szukania pomocy w ramach szeroko rozumianej taktyki i jej niuansów. Jedynie o co proszę, to o rzeczową dyskusję na temat.

Jeżeli masz problem z taktyką, ustawieniem, poleceniami, dostosowaniem jej do zespołu, to możesz tutaj się wypowiedzieć - zadać pytanie lub co bardzo ważne pomóc innemu graczowi.

Dziękuję i życzę owocnych dyskusji.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Darren24 Partyzant

Nie wiem gdzie napisac wiec pisze tutaj.Gralem na patchu 11.2.0 Sunderlandem i taktyka ghost tactic v3 i szlo naprawde dobrze.Zainstalowalem nowy patch czyli 11.2.1 i zaczalem Malaga.Wyniki sa oplakane oto linki http://img22(...)agab.jpg http://img19(...)sqad.jpg .Nie wiem i co chodzi.Czyzby przez najnowszy patch taktyka sie schrzanila?Mozecie polecic jakies inne taktyki?Z gory dzieki.pozdrawiam

kosior145 Partyzant

17.12.2010 16:15    #1995     Sufler - Porady do gry - Gra jedna Taktyka
czy w tej grze to mozliwe bo chyba nie !!! juz mnie to denerwuje zrobilem sobie ekstra taktyke nie zadne gotowce i przez 14 meczy wygrywalem po 4:0 nawet z tymi lepszymi a tera od dluzszego czasu oni nic nie graja, ludzie pisza ze w tej grze komputer uczy sie twojej taktyki jezeli to prawda to najgorsza wersja FM jaka powstala, i co takie Wolves nauczy sie mojej taktyki i wygra ze mną chociaz ze ja mam ekstra sklad .... jakos Real Madryt do dzis nie moze sie nauczyc taktyki Barcy Pep dopiero po Realu zmienil taktyke pierwszy raz od 2 lat a jakos wygrywali ze wszystkimi po 5:0 bo jak taktyka jest perfekcyjna to nic im nie przeszkodzi, a moja taka byla FM schodzi na PSY

mateuszmc Partyzant

16.12.2010 20:37    #1996     Sufler - Porady do gry - "Przerobienie" taktyki
Mam pytanie odnośnie taktyk
Czy taktykę z FM 10 można "przerobić" na taktykę do FM 11 ?
Jeżeli ktoś nie rozumie to wytłumaczę.Otóż mamy plik z taktyką załóżmy iż nazywa się XXX i to jest plik do FM 10, i czy można przerobić ten plik FM 10 na plik z taktyką do FM 11 ?

mario.79 Partyzant

Witam. Ja gram przez Steam i gram na nowym patchu (wszystko ok. działa). Zastanawia mnie jedno, gram taktyką 4-DP-ŚP-OPŚ-2 skrzydłowych i wysunięty napastnik – wyświetla mi się to jako 4-3-3 – ustawienia bardzo płynne, kontrola, podania krótkie, duża swoboda taktyczna, , strefa, większy pressing, dośrodkowania ostre, nie trzymaj się pozycji i na 11.1 było ok. Milanem zdobyłem mistrza najwięcej goli strzelonych, najmniej straconych, teraz gram Spurs i też mistrzostwo i wszystko ok. strzelonych 97 goli w sezonie, zagrałem kilka meczy w nowym sezonie 2 miejsce wszystko ok. i zainstalowałem patch 11.2 i nagle kupa. Strzelam z bólem 1 gol na mecz, podania krótkie nie dochodzą do adresata a co więcej robią się z nich bezpośrednie lub długie na boisku (wcześniej była gra a’la Barca) i co najgorsze mam mnóstwo strzałów w meczu i o ile kiedyś były z dystansu nad bramką a nawet trochę czasem wpadało to teraz kosmos mój napastnik Ballotelli, Pato lub Defoe marnują setki niemiłosiernie, strzelają nie nad bramką tylko obok, albo w bramkarza albo typowo obok bramki, chaos na boisku, kopanina tak jakby zupełnie olane zostały założenia taktyki i to tak z dnia na dzień. U Was też silnik tak pozmieniał czy moi gracze mnie olali? a może grać podania bezpośrednie zamiast krótkich bo te już krótkich nie potrafią

golex Partyzant

15.12.2010 15:05    #1998     Sufler - Porady do gry - O Co Chodzi ?!?
Nie , kolego... Zobacz jedną rzecz- zawodnik, który jest przy krótkim słupku dostanie piłkę do nogi to nagle obrońcy odskakują od niego zostawiając mu metr miejsca na odwrócenie się z piłka i oddanie strzału. To nie jest normalne... To samo ze zwykłymi dośrodkowaniami. Jak zostanie dośrodkowana piłka to obrońca biegnie w kompletnie inną stronę, tyko nie do piłki... Nie mówię, że tak się dzieje za każdym razem, ale przynajmniej raz na mecz tak! I to na 100% nie jest wina taktyki...

ansh Partyzant

ja przez pierwsze 6 meczy sezonu też nie traciłem bramek po rogach, dopiero ostatnio się to zmieniło (mimo, że nie zmieniałem ani taktyki ani piłkarzy w tym czasie). W każdym razie dziękuje za pomoc, zobaczymy czy to coś da :)

Zymon Partyzant

12.12.2010 15:25    #2000     Sufler - Porady do gry - taktyka-fm2008 problem
wiem ale niewiem czy ja mam takiego kompa czy co.Gdy zaczynam grac na patchu 8.02 to przy wybiorze taktyki i zmian w czasie meczu strasznie mi sie zacina gra.Myslalem ze to przez slabego kompa, lecz gdy na takich samych ustawieniach lig i bazy zaczolem(tata mi powiedzial ze tak sie pisze:) gre na czystej grze , gra dziala dobrze bez zacinania sie.Niewiem czemu sie tak dzieje.Mam tak w kazdym patchu jaki wgram do fm2008.Niemoge znalesc sposoby aby ten problem zlikwidowac
był - będzie - jest zawsze IKS!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution