Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

Magicc Ekspert

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.12.2010 01:17    #1981     Sufler - Porady do gry - Eliminacja zawodników
Spytaj o każdego z nich swojego asystenta i na podstawie jego raportów wybierz tego najsłabszego- będzie szybko, ale jest szansa, że wywalisz tego, który np. najlepiej pasowałby do Twojej taktyki. Dlatego najlepiej poświęcić kilka miesięcy na danie każdemu szansy;) Takie jest moje zdanie.

kosior145 Partyzant

29.12.2010 16:24    #1982     Sufler - Porady do gry - Klasyczny Widok Taktyki
mam takie pytanie czy wazne jest to ustawienie w suwakach tych zaznaczonymi ptaszkami one musza byc aktywne np. nastawienie,podania czy one wazne sa czy mozna je odnzaczyc i bedzie ustawiane jako zespol
chodzi mi o te nastawienie itp wszystko jest w obrazku

siimoon Partyzant

29.12.2010 13:01    #1983     Sufler - Porady do gry - Brak koszulek w trybie taktyki
Witam!!
Gram przez steam na patcha11,2 zainstalowałem Vetr-a oraz skórkę Steklo i co się okazało po wejściu w ekran taktyki nie widzę mojego ustawienia ponieważ zniknęly koszulki, co utrudnia mi grę proszę o pomoc.
Pozdrawiam

Gabriel K. Partyzant

A może najpierw przejrzyj dobrze swój skład i dopiero wtedy dobierz pod piłkarzy taktykę. My tu radzimy, a przecież nie wiemy jakich masz zawodników. Po drugie nie jestem za tym by podstawiać Ci pod nos gotową taktykę :) Przejrzyj swoich graczy i zastanów się czy są odpowiedni do grania z kontry, do ataku pozycyjnego itp., sprawdź na jakich pozycjach masz najlepszych zawodników i wykorzystaj to w swojej taktyce.
Następnie zawsze musisz sprawdzić jakich posiada zawodników i jak gra twój przeciwnik i wtedy nanieść na swoją taktykę kilka zmian, które zredukują plusy twego rywala na tyle ile to możliwe, tylko bez jakichś rewolucyjnych zmian, bo nie możesz kompletnie zmieniać taktyki co mecz. Postaraj się też nie zrażać po kilku nieudanych meczach :)
Better dead than red

Zymon Partyzant

28.12.2010 03:35    #1985     Sufler - Porady do gry - Defensywna taktyka
raczej defensywa nic nie osiagniszesz.Bo jak masz strzelac jak sie bronisz?oczywiscie mozesz grac z kontry ale jesli grasz ze slabeluszami to oni sami czekaja na ciebie (sami nie bede atakowac) natomiast lepsze zespoly moga swietnie sobie radzic w ataku pozycyjnym (barcelona) lub moga cie ze tak powiem stłamsić(niewiem czy takie slowo instnieje).Chodzi mi o to ze silniejsi moga wykozystywac kazda nadazajaca sie okazje(moga a nie musza).Ja bym ci radzil zrobic sobie 2 taktyki:
1.Ofensywna-dla meczy u siebie i ze slabszymi zespolami
2.Defensywna-do obrony,gdy bronisz wynik, oraz z mocnymi zespolami na wyjezdzie
był - będzie - jest zawsze IKS!

loswariatos Młody aktywista

27.12.2010 21:50    #1986     Sufler - Porady do gry - głupi bramkarz?
Na ekranie taktyki kliknij w 'Tryb', wybierz 'ofensywne rzuty rożne' i zobacz jakie polecenie ma przypisane bramkarz.
meglio fascista che frocio

Zymon Partyzant

27.12.2010 20:06    #1987     Sufler - Porady do gry - głupi bramkarz?
Witam.Mam ogromny problem.gram w fm2008,różymi klubami i przewaznie taktyka http://www.centr(...),24.html .Chodzi mi o to że gdy pod koniec meczu ustawiam sie na defensywe to gdy mam rzut rożny to bramkarz leci w pole karne przeciwnika!!!co mu jest? niewiem.wiecie moze co z tym zrobic?jak temu zaradzic?przez to stracilem pare bramek i punktow
był - będzie - jest zawsze IKS!

bartibis Partyzant

Witam. Po raz kolejny postanowiłem zabrać się za polską piłkę. Tym razem padło na naszą reprezentację. I tutaj proszę o waszą pomoc. Czy widzi wam się taki skład i taktyka?
Link do ustawień taktycznych
http://img57(...)ska2.png
Link do składu
http://img60(...)skao.png

Co do taktyki to nie jestem fanem długiego dłubania więc każdy zawodnik ma tak poustawiane suwaki. Więc tutaj każda rada będzie przydatna. Co do składu to często kieruje się sentymentem i działem talenty. Jednak jeśli znajdziecie jakieś korekty, proszę o napisanie. Gram na wersji 7.2.0
Byc może spróbuje zacząć pisać historię, ale nie zbyt jestem zorientowany jak się do tego zabrać. Z góry dziękuję za rady

Gruzin Partyzant

Graj szybko i bezpośrednimi podaniami i nie zmieniaj co przegrany mecz taktyki, ustawienia. Daj im się zgrać, załapać o co Ci chodzi.Ja obecnie w drugim sezonie po awansie z moim Brighton do Championship byłem przez media skazany na spadek, po pierwszych 6 meczach miałem 4 punkty. Pierwsze 4 mecze przegrałem, następnie remis i zwycięstwo. Teraz po 26 kolejkach jestem 10 i trace 2 punkty do baraży.

Sidorf Partyzant

Mi na ostatnim sejwie przez 2 sezony nie wyskoczył ani jeden błąd. A różnorakie "błędy" w silniku typu słabe wykorzystywanie sytuacji na najnowszej łatce nie mają miejsca. Przynajmniej u mnie. To zależy głównie od taktyki. Np. jak grałem Miedzią Legnica to napastnicy strzelali aż miło podczas gdy grałem Arsenalem to nic im nie wychodziło. Miedzią starałem się ułożyć taktykę a Arsenal wypuściłem tak jak "stał". Co do wyprzedaży to tylko raz zaoferowano mi dobrego gracza. Był nim chyba Suarez z Man C. Niestety nie przyszedł do mojego Feyenoordu bo miał za wysokie oczekiwania finansowe. Widać poziom nie jest szczególnie zaniżony. Więc jeśli nie masz poprzednich wersji polecam ci FM 2011. Szczególnie, że do następnej łatki nie zostało wiele czasu a ostatnio widziałem go przecenionego na Steam'ie. Albo mi się wydawało. Naprawdę bardzo fajnie się gra, tylko szkoda, że nie mam tyle czasu co kiedyś ;]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution