Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

Magicc Ekspert

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.01.2011 14:11    #1971     Sufler - Porady do gry - Za co płacę ?
FM2011 ma błędy i tego nie da się odmówić, ale Ty żadnego nie wymieniłeś. Tłumaczenie na zasadzie "taktyka jest dobra tylko gra do d**y" nie jest żadnym argumentem. Ja swoje taktyki z FM2010 szlifowałem w "jedenastce" przez trzy sezony zanim wszystko zaczęło działać tak jak sobie to wyobraziłem.

huffyuv Partyzant

04.01.2011 13:01    #1972     Sufler - Porady do gry - Za co płacę ?
[quote=Bartuniu] To nie wina taktyki, to nie wina treningu, to nie wina moja. Taktyka - na poprzednich łatkach zawsze przynosiła sukcesy[/quote]
Gra jest zabugowana, to fakt. Ale myślenie, że to nie Twoja wina tylko gry, że nie wygrywasz wg mnie jest mega błędem. Może i taktyka, która grasz od kilku lat się sprawdzała to wcale nie musi w FM11...
W Twojej wypowiedzi wnioskuję, że nawet nie spróbowałeś zagrać innymi ustawieniami, tylko poszedłeś na łatwiznę i swoje porażki zwaliłeś na grę.
"Why So Serious Son? Let's put a smile on that face"

Bartuniu Partyzant

04.01.2011 00:30    #1973     Sufler - Porady do gry - Za co płacę ?
Witam, Panowie zacznę może z grubej rury ale moje emocje na nic innego nie pozwalają, mianowicie : ZA CO PŁACĘ I DLACZEGO TA GRA JEST TAK ZABUGOWANA ? Nie grałem przez ostatni czas, bo myślałem że się wypaliłem i po prostu potrzebuje trochę odpoczynku (stary sposób działa od kiedy pamiętam - czyli cm03/04). Wczoraj poczułem że jestem gotów i pełen chęci, więc ruszyłem na podbój rodzimej ekstraklasy moją ukochaną Wisełką. No i czar prysł...niestety. Na poprzednich łatkach wygrywałem ligę z maksymalnie 3 porażkami. Teraz ? Teraz, 3 mecze ligowe i 3 porażki. To nie wina taktyki, to nie wina treningu, to nie wina moja. Taktyka - na poprzednich łatkach zawsze przynosiła sukcesy(jestem doświadczonym graczem i sam doskonale tworze taktyki) co więcej, taktyka była podobna do moich taktyk z poprzednich wersji, w których także odnosiłem sukcesy i to można powiedzieć większe niż na najnowszej wersji FM. Moje pytanie jest zasadnicze: czy uważacie że wydanie ponad 100 zł na niegrywalną grę jest normalne ? Co raz częściej zastanawiam się czy nie lepiej dać sobie spokój z managerką...i to właśnie przez tą - najgorszą grę w historii FM. Pozdrawiam

Het-Kacper Partyzant

03.01.2011 23:46    #1974     Sufler - Porady do gry - Dział z taktykami
Mam pytanie związane z dodawaniem taktyki na cmrev. Moje pytanie brzmi: kiedy moja taktyka pojawi się w dziale z taktykami nadsyłanymi przez użytkowników?

Inko90 Partyzant

03.01.2011 15:01    #1975     Sufler - Porady do gry - Strzały Celne
Kreatora nie używam, bo to zło ;) Korzystam z klasycznej taktyki i wszystko ustalam sam.

Zastosuję porady od Ciebie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Taktykę oczywiście chętnie przetestuję.

kosior145 Partyzant

Guzemir Zagraj na klasycznym widoku taktyki, moze to ci pomoze

Guezmir Młody aktywista

Jestem po pierwszym meczu, w którym użyłem eksperymentalnej taktyki - ustawień, jakie opisałem w poprzednim poście. Gra od razu lepsza, tzn. taka jaką bardziej lubię, czyli więcej długich podań, przerzutów, dośrodkowań ze środka pola. Posiadanie 42-48%, celność podań 62-67%, 5 setek, a z nich jeden gol. Wniosek: te ustawienia w dużym stopniu satysfakcjonują mnie, dzięki stylowi w jakim gra zespół, ale problem z setkami nadal jest i chyba trzeba się z tym pogodzić - jest prawie tak źle, jak na gołej wersji - twórcy muszą to skalibrować na poziomie między tym co jest, a tym co było na łatce 11.1. To tyle, póki co.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Gabriel K. Partyzant

Przyznam się, że i ja mam podobne odczucia co do gry na najnowszej łatce. Z początku myślałem jak zawsze, że to nowy FM i trzeba się przestawić. Ale nie szło dalej po dłuższym czasie. Później zwalałem słabą grę na brak zgrania i zrozumienia taktyki. Ale chłopaki już powinni być zgrani, taktyka opanowana i dalej nic! Pełno strzałów z dystansu, nieudolni napastnicy, świetna gra obronna przeciwników. Próbowałem grać środkiem i skrzydłami, krótko i bepośrednie, wolno i szybko i bez rezultatów.
Choć mnie się też to z drugiej strony podoba, bo można się natrudzić by wreszcie zrozumieć, przechytrzyć silnik meczowy... Bo można, prawda?
Better dead than red

mumelmann Partyzant

31.12.2010 11:54    #1979     Sufler - Porady do gry - Problem ze zmianą taktyk
Witam,

mam to samo :/ co jakiś czas muszę ręcznie wykasowywać taktyki zapisane jako "Aktualna" bo mnozy ich sie na potęgę.

Nie zauważyłem, żeby ustawienia z jednej taktyki przechodziły na pozostałe - ale gram w sumie jedną podstawową, ale jesli podczas meczu zmieniam taktykę w locie ( w widoku meczu) to rozjeżdżają mi się ustawienia stałych fragmentów (polecenia dla zawodników, sposób rozegrania).
Wszystko to do kupy jest dosyć irytujące :/

pozdrawiam

blackluk Partyzant

30.12.2010 21:50    #1980     Sufler - Porady do gry - Problem ze zmianą taktyk
Witam mam mały problem od wejscia w życie nowej łatki mam problem ze zmienianiem taktyk, mam 3 podstawowe taktyki i jak zmienie coś w jednej to zmienia sie to we wszystkich, i co chwile zapisuje mi sie taktyka Aktualna. Jak po przeskakuje kilka razy po nich to nagle we wszystkich mam to samo i muszę restartować grę. Ma ktoś rozwiązanie na to???

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution