Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

kosior145 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
no w sumie masz racje :D ja ostatnio zrobilem taka takse tylko jeszcze jej nie ma w akademi, ale niedługo pewnie bedzie do sciagniecia wiec zawsze wygrywam min. 1 bramka strzelona :D wygrywam po 4:1 ale to tylko zasługa taktyki :d na innych taksach potrafia zepsuc tyle setek ze szok

Gabriel K. Partyzant

08.01.2011 19:50    #1962     Sufler - Porady do gry - Stałe fragmenty gry
Odrobinkę w bok od tematu. Ja z kolei gdy przestawiam zapisane wcześniej taktyki z jednej na drugą, to np. linia obrony zostaje nienaruszona, np. jest dalej cofnięta, mimo iż w taktyce na którą właśnie przestawiłem jest ona wysunięta. Nie raz się na tym przejechałem w trakcie meczu będąc przekonanym, że ustawiam swoją defensywną taktykę, a tymczasem nic się nie zmieniało :) . A jestem pewien, że moje zapisane taktyki się od siebie różnią i są zapisane we właściwy sposób.
Better dead than red

Zymon Partyzant

08.01.2011 01:12    #1963     Sufler - Inne - akademia taktyczna do fm2008
chodzi mi o te gotowe taktyki jakie sa podane dla wersji fm2011,2010 i 2009.Oczywiscie jesli to by niewypalio mozna by pomyslec o jakiejs akademii taktycznej czy cos.Wielu jeszcze gra(nawet moich znajomych) w fm2008 i by napewno taki dzial sie przydal,byl pomocny dla niektorych.Nie wszyscy maja mozliwosc gry w fm20011 a nawet fm2010.Mysle ze warto to rozwazyc.Moze mozna by zrobic jakas sonde czy glosowanie?
był - będzie - jest zawsze IKS!

Yerdek Partyzant

08.01.2011 00:35    #1964     Sufler - Porady do gry - FM 11 Problemy !!
seba1702 niezgodzie się z Tobą w jednej kwestii. Co do skuteczności w sytuacja sam na sam, ale i nie tylko takich, to ewidentny bug, który może nie uniemożliwia grę, ale na pewno też nie sprawia, że gra jest realistyczna. Gram w FM'a od wielu lat, zaczęło się od CM99/00, potrafię stworzyć skuteczne taktyki, odnoszę sukcesy i nadal gdy widzę jak mój napastnik z wykończeniem akcji 16, opanowaniem 17 i ogólnie wysokimi umiejętnościami przestrzela 3 sytuację sam na sam, później marnuje dwie następne dogodne, a na koniec nie trafia sam na sam z bramką, to naprawdę mam prawo sądzić, że ze skutecznością na tej łatce jest coś nie w porządku...

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
07.01.2011 23:08    #1965     Sufler - Inne - akademia taktyczna do fm2008
Zymon, ale sprecyzuj, chodzi Ci o analizy taktyk do FM 2008, Szkołę Taktyki?

afcks Partyzant

07.01.2011 20:46    #1966     Sufler - Porady do gry - Stałe fragmenty gry
ja nie korzystam z kreatora, ustawiam w tradycyjny sposob, na ekranie taktyki, a i tak znika mi sposob ich wykonywania;]

lukist Partyzant

05.01.2011 21:24    #1967     Sufler - Porady do gry - Za co płacę ?
[quote2=Bartuniu][quote=Magicc]FM2011 ma błędy i tego nie da się odmówić, ale Ty żadnego nie wymieniłeś. Tłumaczenie na zasadzie "taktyka jest dobra tylko gra do d**y" nie jest żadnym argumentem.[/quote]
Proszę argumenty :
1-Totalna nieskuteczność
2-Łatwe zwycięstwa z drużynami z większą reputacją
3-Minimalne zwycięstwa słabeuszy nad nami(pomimo ogromu sytuacji)
4-Błędy z zapisem taktyki i składu(często się zdarza że gra "gubi gdzieś" naszą, tak skrupulatnie konstruowaną taktykę lub skład)
5-Crash dumpsy
6-Karne z kapelusza
7-Aptekarskie sędziowanie
etc. Mogę wymieniać w nieskończoność ale nie wiem czy starczy czasu :) Pozdrawiam.
[/quote2]

sluchaj lech jest zespolem ktory w europie jest slaby a wygrywa z man city , juve a w lidze przegrywa
wiem z wlasnego doswiadczenia bedac na 3 miejscu w lidze przegralismy z ostatnia druzyna w tabeli ktora po 7 meczach 0 punktow a gralismy najsilniejszym skladaem

moze zatrudnij lepszych trenerow bo ja grajac lechem majac slusarskiego i rudnevsa niemam problemu ze skutecznoscia bo szukalem dla nich odpowiedniej funkcji np slusarski sprawdzil sie jako lis pola karnego

zoki750 Partyzant

Interesuje mnie kwestia ustawien indywidualnych zawodnikow a w zasadzie problem z ustawieniami dla zawodnikow spoza pierwszej jedenastki. Mam np. w zespole dwoch bocznych obroncow grajacych powiedzmy na lewej stronie. Pierwszy, podstawowy zawodnik skladu, jest dobry technicznie, szybki, z parciem do przodu, ale dosc przecietnie grajacy w defensywie. W ustawieniach indywidualnych ustawilem mu suwaki przy tych cechach w ktorych jest dobry (czyli ma isc do przodu, moze "rajdowac" z pilka itp.) Drugi lewy obronca, zawodnik rezerwowy, jest przeciwienstwem pierwszego. Nie jest zbyt dobry technicznie, ani szybki, ale dobrze kryje, dobrze gra glowa i jest dosc wysoki. Wiadomo ze jego ustawienia indywidualne beda inne. Jednakze, poniewaz gra jako rezerwowy w oknie taktyki nie moge ustawic mu suwakami jego "zalety". I w czasie meczu, kiedy musze dokonac zmian on (rezerwowy) przejmuje ustawienia indywidualne tego pierwszego, co jest nie do przyjecia (no chyba ze sie myle to poprosze o sprostowanie).
W takiej sytuacji za kazdym razem kiedy zmieniam jakiegos zawodnika musze przejrzec wszystkie jego ustawienia indywidualne i pozmieniac je na wlasciwe. Jest to dosc frustrujace, poniewaz czesto mozna o tym zapomniec i cala gra bierze w leb.
Czy istnieje jakas mozliwosc by przypisac do kazdego zawodnika ktorego mam w skladzie ustawienia indywidualne? Jak dla mnie takie rozwiazanie jest logiczne i powinno byc zaimplementowane w grze.

Zymon Partyzant

04.01.2011 17:35    #1969     Sufler - Porady do gry - Dział z taktykami
a ja mam pytanie.czy beda moze tez taktyki do fm2008?pewnie duzo osob jeszcze gra w ta część i by niektorym sie by przydala.Byl wogule taki pomysł rozpatrywany przez was(czyli główno dowodzący ta stronka,czy jak tam was nazwac np.Szefów)?
był - będzie - jest zawsze IKS!

Bartuniu Partyzant

04.01.2011 15:11    #1970     Sufler - Porady do gry - Za co płacę ?
[quote=Magicc]FM2011 ma błędy i tego nie da się odmówić, ale Ty żadnego nie wymieniłeś. Tłumaczenie na zasadzie "taktyka jest dobra tylko gra do d**y" nie jest żadnym argumentem.[/quote]
Proszę argumenty :
1-Totalna nieskuteczność
2-Łatwe zwycięstwa z drużynami z większą reputacją
3-Minimalne zwycięstwa słabeuszy nad nami(pomimo ogromu sytuacji)
4-Błędy z zapisem taktyki i składu(często się zdarza że gra "gubi gdzieś" naszą, tak skrupulatnie konstruowaną taktykę lub skład)
5-Crash dumpsy
6-Karne z kapelusza
7-Aptekarskie sędziowanie
etc. Mogę wymieniać w nieskończoność ale nie wiem czy starczy czasu :) Pozdrawiam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution