Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

wilq1993 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.04.2011 15:35    #1891     Sufler - Porady do gry - Regres na treningu?
sprawdź ile procent jest treningu.
nowa pozycja, trening indywidualny, przyswajanie taktyki to wszystko tez trening. jezeli zwykly trening masz na poziomie 30% to sie nie dziw ze spada.
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Mignął mi się we filtrze przy grajkach poniżej 10 milionów euro. Luknę, obecnie pracuję nad sprowadzeniem Lukaku i Palo. Nie bardzo usmiecha mi się zmiana taktyki, bo gram: N - OPŚ - SNL - SNP - PŚ - DPŚ.
A jednak dalej w Sochaux.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Cocxa Partyzant

Może zawodnik nie do takiej taktyki, ale daj szansę Cedricowi Bakambu. Szybszy niż Makengo i dużo skuteczniejszy. Mam rok 2017 i Makengo gra przeciętnie w Napoli, a Bakambu w poprzednim sezonie w moim Villarreal w 31 meczach w lidze, zdobył 33 bramki. Tyle, że w ataku nie może grać sam i musisz go jak lis pola karnego ustawić. Ale zapewne już go jakiś klub podkupił. Niemniej, nie ma szans go dogonić. Przy jego przyspieszeniu 20, szybkości 18, równowadze i zwinności 15, jest nie do zatrzymania :>

hurricane85 Partyzant

hurricane85 napisał:

Witam mam wielki problem z ktorym nie wiem co zrobić. Mianowicie podczas meczu 80% drużyn ma czerwone koszulki obojętnie czy to Inter, Barca, Real czy Lazio. Wygląda to tak że podczas meczu po boisku biega 22 piłkarzyków w czerwonych koszulkach i nie sposob ich odróżnić. Prosze o pomoc.
Mniejszym problemem jest brak koszulek zawodnikow podczas wyboru zawodników w ekranie taktyki. Zamiast koszulek z numerem zawodnika grającego na danej pozycji mam tylko samo nazwisko mała czcionką które ledwo da sie odczytać dla osoby z problemami wzrokowymi.
pozdro dla wszstkich fmaniaków

Możliwe, że masz coś ze sterownikami karty graficznej lub po prostu za słabą kartę.

Posłuchaj napewno nie chodzi o to czy mam słabą karte bo nie mam nigdy nie miałem takiego problemu mam go dopiero od około 3 tygodni i jestem wkurwiony jak widze jak gra lazio z napoli i lazio ma czerwonej koszulki a lazio pasiaste czerwono seledynowe. Prawidlowe koszulki mam tylko we Włoszech Niemczech Polsce i Portugalii a reszta to te wymazy o ktorych wspomniałem niech ktoś da jakiś pomysł bo to jest poprostu kur.. kaplica

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
[quote=hurricane85]Witam mam wielki problem z ktorym nie wiem co zrobić. Mianowicie podczas meczu 80% drużyn ma czerwone koszulki obojętnie czy to Inter, Barca, Real czy Lazio. Wygląda to tak że podczas meczu po boisku biega 22 piłkarzyków w czerwonych koszulkach i nie sposob ich odróżnić. Prosze o pomoc.
Mniejszym problemem jest brak koszulek zawodnikow podczas wyboru zawodników w ekranie taktyki. Zamiast koszulek z numerem zawodnika grającego na danej pozycji mam tylko samo nazwisko mała czcionką które ledwo da sie odczytać dla osoby z problemami wzrokowymi.
pozdro dla wszstkich fmaniaków[/quote]

Możliwe, że masz coś ze sterownikami karty graficznej lub po prostu za słabą kartę.

hurricane85 Partyzant

Witam mam wielki problem z ktorym nie wiem co zrobić. Mianowicie podczas meczu 80% drużyn ma czerwone koszulki obojętnie czy to Inter, Barca, Real czy Lazio. Wygląda to tak że podczas meczu po boisku biega 22 piłkarzyków w czerwonych koszulkach i nie sposob ich odróżnić. Prosze o pomoc.
pozdro dla wszstkich fmaniaków

Tome888 Partyzant

[quote=jojko]ja chce zaczac gre juventusem ale kompletnie nie wiem jak ustawic zespol zeby to zesoba wszystko wspolgralo ma ktos jakies propozycje w temacie taktyki? jakie ustawienia indywidualne zawodnikow> jakie wzmocnienia?[/quote]
Nie ten temat
[quote=bugi42]Zagłębie Lubin[/quote]
Jakies jeszcze propozycje?

jojko Partyzant

ja chce zaczac gre juventusem ale kompletnie nie wiem jak ustawic zespol zeby to zesoba wszystko wspolgralo ma ktos jakies propozycje w temacie taktyki? jakie ustawienia indywidualne zawodnikow> jakie wzmocnienia?

Craxa fan Młody aktywista

08.04.2011 18:16    #1899     Sufler - Porady do gry - Słaby drugi sezon
[quote=Zymon]po prostu rywali rozgryzli twoja taktyke.musisz zmienic taktyke[/quote]
Nie zmieniaj taktyki. Po prostu cztery sparingi to za mało. W przerwie zimowej zorganizuj więcej spotkań kontrolnych i pozwól się zgrać zawodnikom.
Maxima Debetur CRACOVIAe Reverentia...

7suarez7 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
03.04.2011 18:19    #1900     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam mam problem bo stosuje taktyki devil's attack v.2 i Kyler v.11 a nie moge sobie poradzić z takim Birmingham ostatni sezon zakonczyłem na 11 miejscu a teraz po 4 kolejkach jestem 15 gram Liverpool FC skład mam na miare mistrzostwa lub miejsc 1-4 a a, przegrywam z najslabszymi. a oceny zawodnikow po 5.0 6.5 6.3 takie srednie

link do składu http://iv.pl(...)7945.jpg

link do taktyki http://iv.pl(...)8100.jpg

prosze doradzcie coś żebym zaczął wygrywać pls.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.