Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

jojko Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.04.2011 20:53    #1871     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
ja potrzeboje taktyki dla juventusu

Rafa Partyzant

25.04.2011 19:42    #1872     Sufler - Porady do gry - Pomoc z taktyką - FC Barcelona
Remis z drużyną dołu tabeli moze zdarzyć się najlepszym i nie musi być powodem złej taktyki :P

Lukkas, może odchodzę od tematu, ale muszę zapytać - co u ciebie w Barcelonie robi Boenisch?

dybciox Partyzant

25.04.2011 11:58    #1873     Sufler - Porady do gry - Taktyka do Liverpool FC jaka ?
7suarez7 przestań zmieniać taktykę co kilka meczy. Pogódź się, że ten sezon nie będzie dobry i przygotowuj drużynę na następny. Graj cały czas jedną taktyką.

Jeżeli chcesz coś ugrać teraz, to oglądaj całe mecze i sprawdź czego brakuje Twojej taktyce (tej którą zdecydujesz się grać). Dokonuj modyfikacji. Gwarantuję Ci, że po jednym sezonie sprawdzania taktyki w następnym coś ugrasz.

7suarez7 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
25.04.2011 09:28    #1874     Sufler - Porady do gry - Taktyka do Liverpool FC jaka ?
No i jak zwykle po dobrej grze nowej taktyki zaczeło się remis z WBA 2-2 i poraszka z Arsenalem bardzo wysoka 4-1 no i teraz mecz z Tothenham na remis 0-0 przy 22 strzałach moich i 3 tothenhamu nastepny mecz to Mecz z HSV w LM a wiec mecz z HSV porażka 3-2 ;/ no teraz mecz z Notingam Forest
mam nadzieje ,że w tym meczu z Notingham przełamie zła passe, no i stało się zła passa 4 meczy bez zwyciestwa została przełamana wysokim zwyciestwem
4-1 jednak teraz bedzie sprawdzian taktyki na poważnie gdzyż podejmuje lidera PL Man U ktore straciło tylko 1 bramke a zdobyło 26 w 11 meczach i porażka 4-1 no i znowu nie wiem czym się róznie od tych mułow skład mam porównywalny i wszystko ale 4-1 przegrywam i dalej nie wiem co zrobić jaka taktyke ,żeby wkońcu zacząć wygrywać z klubami typu MU Chelsea czy Arsenal bo jeśli z nimi nie zaczne wygrywać to nie mam szans na tytuł a może wy ustawiacie krycia przed meczem albo jak piłkarzy motywujecie bo u mnie jest to porzewarznie Wygrali dla kibicow czy może jakieś rozmowy czy suchać narad w moim przypadku S. Lee czy możę jakiś nowy asystent lepsze no nei wiem co zrobić by chociarz powalczyć o Premier League a nie najwyrzej 4 miejsce

7suarez7 Wróg ludu

24.04.2011 23:08    #1875     Sufler - Porady do gry - Taktyka do Liverpool FC jaka ?
TAKTYKA MiKA - no właśnie próbuje i pierwszy mecz z Blackburn 2-1 zwyciestwo i teraz gram z PSG w LM wygrałem 3-0 i z Bolton Zwycięstwo
4-1 i teraz mecz z piątym Fulham zwycięstwo 4-0 dalszy ciąg relacji taktyki jutro rano po rozegraniu następnych meczy. dzieki MiKa za ta taktyke te pierwsze 4 mecze zwycieskie ta taktyka jest chyba bardzo dobra

MeehoweCK Partyzant

24.04.2011 22:49    #1876     Sufler - Porady do gry - Wczytywanie taktyki przed meczem
Mam dziwny problem. Przez kilka sezonów grałem jedną taktyką, ale w końcu postanowiłem ją zmienić bo nie pasowała do nowego składu. Gdy wchodzę w menu Taktyka, ustawiam nową taktykę, ale gdy zaczyna się mecz, program wczytuje mi domyślnie tę poprzednią i muszę za każdym razem zmieniać. Co się dzieje?

dybciox Partyzant

24.04.2011 22:29    #1877     Sufler - Porady do gry - Taktyka do Liverpool FC jaka ?
A próbowałeś taktyki od MiKa?

7suarez7 Wróg ludu

24.04.2011 21:54    #1878     Sufler - Porady do gry - Taktyka do Liverpool FC jaka ?
A mogł by mi ktoś tak poprostu screena zrobić bo ja nie chce sobie zniszczyć mojej taktyki która próbuje ggdyż w 2 meczach jakie rozegralem 2 mecze zakonczyły sie dla mnie zwyciestwem zobacze jak ta taktyka się sprawdzi

dybciox Partyzant

24.04.2011 21:38    #1879     Sufler - Porady do gry - Taktyka do Liverpool FC jaka ?
Skopiuj ją do (przykładowo)
D:dybciox - dokumentySports InteractiveFootball Manager 2011 actics
a następnie wczytaj w grze (w ekranie taktyki rozwiń 'Taktyka' i 'Zapisane taktyki';)

7suarez7 Wróg ludu

24.04.2011 21:34    #1880     Sufler - Porady do gry - Taktyka do Liverpool FC jaka ?
MiKa- chetnie bym skorzystał z tej taktyki ale sciagnąłem ją i nie moge ja odtworzyć próbowałem odtworzyć ja przez podgląd obrazów także przez Paint i nic dał byś jakoś innaczej podać ta taktyke albo załaczyć ja pod komentarzem :D oczywiscie opisze puzniej jak się taktyka sprawdzi

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.