Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

Szobinho Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.05.2011 09:43    #1841     Sufler - Porady do gry - Problem z taktyką
Z tego co wiem to sie nie da ;] Niby masz do wyboru 3 taktyki w czasie meczu na szybko, ale jednak musisz potem zamieniać zawodników miejscami. Beznadzieja:D
'Por Que?No Entiendo Por Que'

michu kk Partyzant

[quote=michu kk]to ja szukam wszelkich bardzo :) dobrych trenerów, którzy przyjdą do Widzewa (3 miejsce, 1 sezon, Fm 2011 11.03)
jako Trenera Bramkarzy mam Młynarczyka ( jest ktoś lepszy ??) asystenta Kulawika ( z Wisły ) a reszta to .... szkoda gadać

najbardziej poszukuję trenerów od taktyki i od defensywy [/quote]

Ponawiam :)

michu kk Partyzant

to ja szukam wszelkich bardzo :) dobrych trenerów, którzy przyjdą do Widzewa (3 miejsce, 1 sezon, Fm 2011 11.03)
jako Trenera Bramkarzy mam Młynarczyka ( jest ktoś lepszy ??) asystenta Kulawika ( z Wisły ) a reszta to .... szkoda gadać

najbardziej poszukuję trenerów od taktyki i od defensywy

AlexManager Partyzant

10.05.2011 19:45    #1844     Sufler - Porady do gry - Pytanie co do taktyki 1-4-2-3-1
Otóż mam taki problem i chciałbym zaczerpnąć rady taktyków lepszych ode mnie:

Nie wiem jaki funkcje nadać linii pomocy i napastnikowi w taktyce 1-4-2-3-1 (w fm'ie oznaczona jako 4-4-2 DM). Kto najlepiej się nada na odgrywającego, rozgrywającego i jakie poszczególne funkcje im nadać(pomocnik odbierający piłkę itd.)?

PŚL - Milan Badelj
PŚP - Moussa Sissokho
OPP - Chung- Yong Lee(ten z Boltonu)
OPŚ - Hatem Ben Arfa
OPL - Mehdi Carcela
N - Nikola Kalinic
サッカーはあなたと一緒にしよう

xxxDymaxxx Partyzant

Newcastle okres przygotowawczy do 3 sezonu najnowsza łatka + uaktualnienie, ofc fm11

szukam w miarę młodego śr obrońcy, który po sezonie stałby się podstawowym zawodnikiem mojej 11stki, albo wcześniej wygryzł kogoś z moich obrońców
Coloccini / Taylor / Williamson
cena najlepiej ok 3-4 mln euro, max 10
ewentualnie trochę starszy, który od razu wskoczyłby do 11nastki lub zmiennik dla Enrique na lewą obronę.

Trener od obrony i taktyki z min. 4 gwiazdkami??

Opłaca się kupić babacara z fiorentiny za 17 mln?? Jeśli Quintero nadal będzie w formie jak przez 2 sezony to byłby on zmiennikiem, jednak jakby zgubił formę to musiałby stać się moim głównym napastnikiem. W swojej taktyce gram 1 kompletnym napastnikiem.

cineczek89 Partyzant

10.05.2011 11:27    #1846     Sufler - Porady do gry - zbyt pewność siebie
Taktyki nigdy nie zmieniam chyba ze pod koniec spotkania jak jest 0:0 na ostatnie 20 ,15 min wtedy ide na całość i stosuje taktykę Jose Murinho i wygrywam :)

GuMkAzMaJtEk Partyzant

09.05.2011 17:55    #1847     Sufler - Porady do gry - Środkowy obrońca na skrzydle?
[quote=M1513K]Odgrywający, to chyba Barrios, bo nikogo innego takiego nie maja. Jest Zidan i Lewandowski, ale na Odgrywającego, się nie nadają:)[/quote]
Ograniczyłeś się tylko do napastników, gra tego nie robi i szuka potrzebnego kopacza do danej taktyki wśród wszystkich dostępnych zawodników w zespole.
Siła, skoczność, opanowanie, wykańczanie, przewidywanie, gra bez piłki, gra z pierwszej piłki, ustawianie, pracowitość, waleczność, współpraca, decyzje, równowaga, zwinność – to wszystko Santana ma na minimum przyzwoitym poziomie i może wypełniać rolę TS.
Gra korzysta z pewnego zbioru taktyk i jest w niej częste, że zawodnik nie gra na sowiej nominalnej pozycji. Dokładnie ten przypadek nie jest odosobniony:
http://i54.tinypic.com/6jqddx.png
Zresztą nie jest takie ustawienie TS oderwane od rzeczywistości. Arsene Wenger stosował to z Bendtnerem czy też Armin Veh w Wolfsburgu z Grafite na początku zeszłego sezonu.
Santana nie pełnił w tym meczu roli skrzydłowego.

ramzes2411 Partyzant

Elo! Mam pytanie a właściwie prośbę, czy ktoś może jakimś cudem ma jakieś taktyki do FM 2006 coś w stylu Rojblacos, katenaczjo i tym podobne. Niestety na necie taktyki te już nie do ściągnięcia są niestety

ramzes2411 Partyzant

07.05.2011 14:17    #1849     Sufler - Porady do gry - Taktyki
Elo! Jestem tu nowy. Niedawno po raz kolejny rozpoczołem grę w FM2006 i mam pytanie a właściwie prośbę, czy jeszcze ktoś ma i mógłby wrzucić jakieś Taktyki do tej gry? bo wszytko co było na necie już dawno jest nieaktualne. Pozdrawiam
Ps Jak już wspomniałem jestem tu nowy więc jeśli umieściłem ten temat nie tu gdzie trzeba, to z góry przepraszam.
Bardzo bardzo proszę o pomoc

Smiglo Partyzant

05.05.2011 09:36    #1850     Sufler - Porady do gry - Taktyka do Liverpool FC jaka ?
nie wiem jak ty to robisz. Ja w 3/4 sezonu mam już prawie pewny tytuł Manchesterem United. Jak dla mnie największy błąd jaki popełniasz to kupywanie dziadków typu Nisterlooy. Ile masz w budżecie? Jeśli coś koło 20mln to zainwestuj w Paulo Henrique z Boca Juniors. Możesz go wystawić na środku pomocy lub na ofesywnej pomocy. Za 3 sezony po dobrym treningu będzie na poziomie Kaki. U mnie jest głównym rozgrywającym w wieku 22 lat. Jeśli on nie pomoże to zostaje ustawienie taktyki pod dziadków. Nisterlooy, Gerrard etc. szybko się męczą i pewnie w trakcie przerwy powinieneś ich zdjąć, gdyż mają max 75% kondychy. Nie wyrabiasz ze zmianami staruchów i tracisz gole głównie 60-90min. O dogrywce nawet nie wspomne.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution