Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

raul.7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.07.2011 02:07    #1801     Sufler - Porady do gry - Utrzymanie się beniaminkiem
Wypożycz Kakutę (Chelsea na bank się zgodzi), gra bardzo ofensywnie w zależności od taktyki. Dobre dokręcane strzały do bramki. Druga opcja to tak jak koledzy piszą: Dedryck Boyata ale z nim ciężko - u mnie nie chciał przyjść na wypożyczenie do Southamptonu.

raul.7 Partyzant

http://www.cmrev(...)_11.html

To dokładnie ta taktyka. Zero modyfikacji, wcześniej grywałem taktykami robionymi przez siebie, lecz gra zupełnie się nie kleiła. Właśnie przed chwilą grałem mecz z Murcią w lidze - 30 strzałow 10 trafionych, przeciwnik 5, 2 trafione. Wynik końcowy to 1-1. Po meczu dostałem wiadomość: Almeria - rażąca nieskuteczność.

Goffer Partyzant

@shpola20 Zaproponowani przez Ciebie zawodnicy raczej do mojej taktyki nie będą się nadawali ale dzięki, że chociaż odpowiedziałeś.

Więc ponawiam pytanie :
[quote=Goffer]Witam. Gram Śląskiem Wrocław i odchodzi nasz główny playmaker Sebastian Mila. I tu jest moja prośba o pomoc. Czy możecie Mi polecić piłkarza na pozycje środkowego pomocnika który ma podobne atrybuty do Seby ?? z góry dziękuje [/quote]

Mantic Partyzant

23.06.2011 12:54    #1804     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam od dziś próbuje zacząć grać Santosem lecz jest mały problem zazwyczaj grałem europejskimi klubami i mam spory problem z dobraniem taktyki do tego klubu ma ktoś może jakaś poradę jaka ustawić?

Pozdrawiam : )

macieks7 Partyzant

Ja polecam pograć Catanią.
Cel jaki stawia nam zarząd to generalnie utrzymanie. Budżet z tego co pamiętam to ok. 3 mln euro. Ja w połowie pierwszego sezonu dostałem jeszcze dodatkowo ok 10 mln euro i należy dodać że kręciłem się wówczas nad strefą spadkową.

Skład według mnie naprawdę fajny:
Bramka - Andujar
Obrona - Silvestre (u mnie świetny, zwłaszcza jak ustawiłem rożne na niego), Bellusci, Augustyn :joke:
Pomoc - w tej formacji mamy wielu przyzwoitych zawodników do dyspozycji, więc naturalnym jest zastosowanie taktyki typu 1451: Ledesma, Biagianti (do zadań defensywnych super pomocnik), Schellotto, Carboni i oczywiście A. Gomez (ustawiłem go na lewej ofensywnej pomocy jako schodzący napastnik i grał świetnie - 10 bramek na sezon plus dużo asyst)
Napstnicy - M. Lopez i perspektywiczny Morimoto

Grałem trzy sezony: w pierwszym dolna połówka, w drugim 7 miejsce i w trzecim mistrzostwo!!
Już po drugim sezonie udało mi się ściągnąć ciekawych zawodników: Hazard, Babacar, Elm

Jakby ktoś chciał sobie nimi pograć i ma jakieś pytania to służę pomocą

Zymon Partyzant

[quote2=Falcon][quote=Zymon]FM2007 7.02. AJAX AMSTERDAM 7,6 mln na transfery
Szukam:
- lewego obroncy mam na oku Oliviera Deschachta z Anderlechtu
-srodkowego pomocnika
-srodkowego ofensywnego pomocnika na zmiane dla Sneijdera.Mysle nad Sosa z Argentyny 21 lat nada sie?
-prawego pomocnika mysle nad Hlebem (tym z Kowna)
-napastnika na zmiane dla Huntelara.Niewiem czy Edgar Manucharyan da sobie rade jako zmiennik Huntelara czy kogos sprowadzic? np.Doudina [/quote]

OL- Marcelo, Fabian Johnson, Bale, Pocognoli, Ronny Heberson( Sporting)

ŚP- Sunny,Mads Laudrup, Guarin, Romaric

OPŚ- Modric, Buonanotte, Cardenas (Kolumbijczyk)

OP- Rene Mihelic, Szetela ( USA, tylko nie pamiętam czy on był prawy czy
lewy pomocnik,ale dawał radę), Hleb, Lebohang Mokoena, Yakovenko

N- wyżej wymieniemi Mokoena i Yakovenko mogą grać w napadzie

Wiem,że niektórzy to obecnie gwiazdy futbolu,ale jak nie masz żadnych aktualizacji składów,to możesz ich wyciągnąć z tych klubów,gdzie kopali zanim ich kupili potentaci. [/quote2]

A ten Mokoena to gdzie gra?Yokovenko dobiero co dolaczyl do Genku wiedz bede musial poczekac z pół sezonu.Napewno kupie Hleba...
a grałes Ajaxem?ja nie moge wybrac taktyki..
aha a co zrobic z Perezem?Zostawic czy sprzedac?moze sie przyda jako ofensywny pomocnik na zmiane dla Sneijdera?.Kurde Modrica to nie dam rady kupic bo ma oferty z Milanu,Barcy,Interu...Cardenas byl na czystym fm-ie,postawie na Buonanotte
był - będzie - jest zawsze IKS!

Czarodziejski Partyzant

19.06.2011 18:42    #1807     Sufler - Porady do gry - Słabe mecze
Zarzuć tym screenem. :)
Myślę, ze to przejściowe. Nie zmieniaj taktyki. Poczekaj, powystawiaj innych graczy.

Goffer Partyzant

18.06.2011 17:30    #1808     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam bardzo ale to bardzo bym was prosił o zrobienie taktyki pod moich grajków bowiem ja jestem bardzo słaby w tym i co zrobię własną to i tak słabe wyniki bardzo proszę i z góry dziękuje za pomoc ;)

grajkowie :
http://image(...)lzc.jpg/

Easter Partyzant

Ha, ja akurat też dziś miałem spektakularne zwycięstwo polską drużyną w pucharach.
FM 08
II runda kw. do LM
FC Kopenhaga vs Górnik Zabrze

Liczyłem na remis, nawet bezbramkowy na tym trudnym terenie. Początek meczu taki, jakiego się spodziewałem - Duńczycy ciągle napierali na naszą bramkę, a moi chłopcy starali się grać z kontry. Efekty tej taktyki przyszły w 15 minucie - po szybkiej kontrze piłkę do bramki skierował Kabamba Musasa i było 0:1. Następnie powrót do normy - Kopenhaga napiera, my się bronimy. W 34 minucie Ailton strzela na 1:1 i taki wynik utrzymuje się już do przerwy. Po wyjściu na drugą połowę moi piłkarze zaczęli odważnie atakować bramkę gospodarzy. W 48 minucie faulowany w polu karnym był Lewandowski, a rzut karny na bramkę zamienił Gomez. Do 80 minuty straty starali się odrabiać Duńczycy, lecz bezskutecznie. Gwóźdź do trumny Kopenhagi wbił Musasa, strzelając na 1:3. Dla Górnika było to mało. W 85 minucie Musasa strzelił na 1:4. W 87 czerw. kartkę dostał jeden z graczy duńskiej drużyny, a ja byłem bezlitosny - atakujemy! Na efekty nie trzeba było długo czekać - kompletnie rozsypana Kopenhaga była łatwym celem. 87 minuta i 1:5 - Rok Kronaveter. W 93 minucie po rzucie rożnym piłkę do bramki skierował Dario Zahora i było 1:6. Nokaut. Sensacja. Perfekcyjna gra Górnika.

OrzechMU Partyzant

14.06.2011 22:19    #1810     Sufler - Porady do gry - Zmiana pozycji zawodnikowi
Cały czas myślałem podobnie do was i w dodatku zawodnik idealnie pasuje do mojej taktyki gdyż gram jednym odgrywającym a drugim szybkim napastnikiem. Dzięki że rozwialiście wszystkie moje wątpliwości. Teraz tylko jeszcze czekać na młodego i utalentowanego następce Di Natale.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution