To prawda, kiedyś grając słabym klubem chciałem dobrać piłkarzy do taktyki, ale to nie może się udać. W wielkim klubie ok, masz nieograniczone możliwości jakoś ci się uda, zresztą i skład masz taki szeroki, że możesz grać i skrzydłami i środkiem bo masz wszechstronnych piłkarzy. A teraz porównajmy do słabego klubu, teraz przejąłem klub z szóstej ligi angielskiej i jestem już w drodze do czwartej. A sukcesem jest taktyka dobrana do piłkarzy którzy kopiąc to co im rozrysujesz dobrze będą się czuli, żeby to nie było tak, że ty im pokazujesz schematy a oni patrzą się na ciebie jak na idiotę i zastanawią czy dobrze zrozumieli. OK muszą się zgrać ale już pomijam to. W słabym klubie możesz zapomnieć o dobrych transferach bo nie masz kasy, wolne transfery ok, ale wątpię, że znajdziesz tylu piłkarzy do taktyki bo skład jest tak okrojony, że długo trzeba myśleć jak nimi grać. W dodatku nie każdy będzie chciał grać w twoim klubie. Pomyśl nad taktyką dla swoich podopiecznych, nie znajdziesz uniwersalnej taktyki dla wszystkich klubów, wielu już próbowało z marnym skutkiem
Najnowsze posty