Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

loswariatos Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.11.2011 19:32    #1631     Sufler - Porady do gry - Gra na wyjazdach
Przygotowań przedmeczowych nie ruszam, jak ustawiłem defensywne stałe fragmenty gry to straciłem 5 bramek w 3 meczach właśnie po SFG. Jak ustawiłem ustawianie się w defensywie to u siebie przegrałem 1:2. Nie dotykam się już do tej szatańskiej opcji ;).
Taktyki nie zmieniłem, zostałem przy 4-1-3-2 tylko przekonwertowałem ją na klasyczną, żeby mieć łatwiejszy dostęp do ustawień, bo z tymi poleceniami z ławki nie czuje się za pewnie. Będę kombinował z szerokością, linią defensywną, pressingiem i rozmowami i zobaczę na koniec rundy jesiennej czy coś się z tego urodzi
meglio fascista che frocio

witja Partyzant

29.11.2011 18:55    #1632     Sufler - Porady do gry - Gra na wyjazdach
Ujmę to tak, prowadze Newcastle United (prognoza mediów środek tabeli).
W pierwszym sezonie zająłem 8 miejsce. Mecze na wyjazdach nie różniły sie niczym od tych rozegranych na własnym stadionie. To znaczy począwszy od CM 03-04 nigdy nie zmieniam taktyki na defensywną grając na wyjeździe czy coś w tym stylu. Zawsze gram tą samą, co najwyżej zamiast dwóch napastników gram większą liczbą w środku pola, ale nastawienie jest zawsze ofensywne. W pierwszym sezonie potrafiłem wygrać z Arsenalem 2:1 na wyjeździe, zremisować 0:0 z Man Utd na Old Trafford, czy rozgromić Liverpool i Sunderland po 3:0 grajać u nich. Zdarzały sie mecze gdzie z potencjalnie słabszym zespołem przegrywałem na własnym stadionie 0:3 jak np. z Fulham czy Q.P.R. Dodam, że nigdy nie 'krzycze' nic z ławki. Gram ustawieniem 4-2-4 z dwoma skrzydłowymi. Możliwe, że Twoje rozmowy motywacyjne demotywują piłkarzy, albo może wręcz odwrotnie, zbytnio sie napalają na mecze wyjazdowe?

MUFCFAN Partyzant

Up: Bierz Aston Ville, super skład, Brak po Ashleyu to N'Zogbia a po Downingu utalentowany młody Albringhton (napewno pomylilem troche nazwisko) Ja kupilem na miejsce Downinga Sydney Sama z Leverkusen (kosi jednym słowem) na szpicy gra Agbonlahor po 60minutach Delfuneso czasami Heskey a Bent u mnie sie wypalił. Bramkarz super, obrona młody utalentowany Clark numer jeden u mnie na ŚO i z nim Hiszpan Cullear, jest jeszcze Collins i Dunne ten pierwszy lepszy. Na DP Stylian Petrov, Śp: Steven Ireland, a drugi to juz wedlug taktyki. Bez kolejności na pozycje ale w połowie wypowiedzi zmienilem koncepcje. Pewnie też Nazwiska przekręciłem, mam nadzieje że pomogłem ;)

Goldberg1987 Partyzant

25.11.2011 13:45    #1634     Sufler - Porady do gry - Taktyka do Arsenalu
[quote=Wacek13]Kto mi poleci dobrą taktykę do Arsenalu zacząłem mam pierwotny skład + Eden Hazard. Chodzi mi o jakąś taktykę dostępną do pobrania na stronce.
Tylko od razu wyjaśnijcie czy to taktyka na silne zespoły czy słabe na wyjazd czy spotkania domowe .

Z góry dzięki za pomoc.[/quote]

Najlepiej taktykę samemu wymyślić bo co to za frajda ściągnąć gotowca. Pod Arsenal raczej prosto ułożyć taktykę. Jak chcesz to zrób screena z ekranu taktyki to coś się wymyśli.

zollw Partyzant

25.11.2011 00:53    #1635     Sufler - Porady do gry - Pomysł na..
Witajcie ! w czasie snu przyszedł mi pewny pomysł do głowy , co by było gdybyśmy w naszym FM'ie mogli być nie tylko managerami , ale też prezesami i zarządzać wszystkim oprócz taktyki i prowadzenia meczy. Byśmy mogli je oglądać , jak zespołowi szło by słabo mogli byśmy zatrudniać nowych managerów , to my byśmy byli odpowiedzialni za wszystkie finanse w klubie i tym podobne ;)
Byśmy mogli sprzeczać się z naszym managerem o to kogo ma sprowadzić do drużyny np :D Uważam że była by to niezła zabawa ;>
napiszcie co o tym sądzicie i jak macie jakieś własne pomysły to dajcie je tu^^

Goldberg1987 Partyzant

23.11.2011 11:02    #1636     Sufler - Porady do gry - Ustawienie 4-2-3-1
Możesz zrobić screena taktyki?? Będzie łatwiej wytłumaczyć. Jak grasz bez skrzydłowych to ustaw atak środkiem

Akontipus Partyzant

Tu jest maly bug albo inaczej mowiac, niedopatrzenie. Otoz gdy zmieniasz co w okienku taktyki (np, ind polecenia dla swoich pilkarzy, zmiany zawodnikow, cokolwiek ) wychodzisz z niego i od razu (gdy w.w. zmiany nie zostaly jeszcze wprowadzone "w zycie";) ustawiasz cos w zakladce szybkich zmian (wąsko, do nogi itp), to szybkie zmiany nie zostaja zapisane tylko to co ustwiles w okienku taktyki. Tez sie czasami wkurzalem na to, wiec zaczalem wszystko ustawiac w okienku taktyk.

PS. Sorry ale mam angielska wersje, wiec nie wiem czy te "szybkie zmiany" itp, jak je nazwalem mówia Ci cos.

swiety33 Partyzant

widze ze wiecej osob ma podobne problemy do moich. na przyklad w fm10 takich problemow nie bylo. oczywiscie zdarzaly sie slabsze mecze, takie w ktorych moja druzyna byla zdecydowanie gorsza lub marnowala seryjnie okazje ale nie notorycznie. myslalem ze to kwestia taktyki lub treningu ale nakazuje pomocnikom grac czesto prostopadle pilki ktore uwazam za najgrozniejsza bron a ich prawie w ogole nie ma, a jesli sa to takie ktorych junior by nie zagral bo takie niedokladne. a pomocnicy typu pastore, lucho gonzalez,di maria, matuidi, bodmer lub witxel powinni to bez problemow robic. moze jakas podpowiedz treningowa lub taktyczna?

Magicc Ekspert

Ja tam nie wiem, wszyscy na coś narzekają, a mi gra się dobrze i przyjemnie. Dobre morale, brak kontuzji, wszyscy ładnie reagują na rozmowy motywacyjne. Napastnicy sypią gole w lidze jak należy (dwaj najlepsi strzelcy mają łącznie 12 bramek), a jak im nie idzie to za strzelanie biorą się skrzydłowi.

Może po prostu Ci marudzący mają trudności z ustawieniem taktyki, treningu czy źle przygotowują zespół przed sezonem (to cholernie istotna kwestia, zawalenie tego może zawalić całe rozgrywki)?

Mar1992 Przodownik pracy

14.11.2011 22:39    #1640     Sufler - Porady do gry - rozczarowanie
Ale Wy jesteście śmieszni. Pleciecie takie bzdury. Jak można oskarżać grę o niestworzone rzeczy, po rozegraniu jednego, dwóch sezonów? To tak jak pisać recenzję gry, bez jej przejścia (oczywiście pozna Fm, bo się go nie da przejść). Po 8 kolejkach byłem Lechem na 13 miejscu (kontuzje Stilica, Krivetsa, Rudneva i Wołąkiewicza). Po kilku spotkaniach rozegrali się zmiennicy i zaczęła się powolna wspinaczka. Do końca sezonu groźniejszych kontuzji nie miałem. Sezon wygrałem z przewagą 2 punktów nad Legią, z którą wygrałem w ostatniej kolejce. Wołąkiewicz, Murawski, Możdżeń, Kamiński, Wojtkowiak, Milik dostali powołanie do reprezentacji na Euro, gdyż mieli kapitalną rundę wiosenną i zapewnili mi mistrza. Nie wygrywam różnicą 5 bramek, przeciwnik czasem ma dzień konia, ale jakoś wygrywam (ew. remisuję). Zdarzają się porażki, ale nie winię za to gry tylko siebie. Zła taktyka, źli wykonawcy taktyki, pech. W tej wersji jeszcze ani razu nie denerwowałem się, bo mnie "gra oszukała". Nie umiecie poradzić sobie z porażka i wylewacie tu swoje żale? GRATULACJE!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution