Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.01.2012 23:41    #1571     Sufler - Porady do gry - Znajomość taktyki
Może za często zmieniasz polecenia indywidualne piłkarzy, nastawienie piłkarzy itd. Może tak jak zostało wyżej wspomniane masz ustawione by "przeciętnie" pojmowali nową taktykę.
Jeżeli to połowa sezonu to pewnie kilku grajków przyszło do klubu, to też mogło spowodować obniżenie wartości.
Wydaje mi się że częsta duża rotacja w składzie też zwalnia szybkość uczenia się nowej taktyki. I jeżeli masz wybrane 3 taktyki to też wolniej będzie przyswajana tak która uległa zmianie.

Valdi91 Młody aktywista

15.01.2012 23:04    #1572     Sufler - Porady do gry - Znajomość taktyki
Na jakim poziomie masz ustawiony trening przedmeczowy? Przy niskiej znajomości taktyki ustaw na bardzo wysoki, i co jakiś czas zmieniaj rodzaj treningu (poruszanie się w ataku, ustawienie w obronie, stałe fragmenty gry itd). Ja tak zawsze robię i mój zespół zawsze dochodzi do perfekcji w znajomości taktyki. Najdłużej u mnie zawsze trenują mentalność, ale mimo to w ciągu kilku pierwszych kolejek sezonu już mam wszystko na maxa.

TomiGNO31 Partyzant

15.01.2012 22:09    #1573     Sufler - Porady do gry - Analiza taktyczna - Błąd
Klikam na bank ten przycisk i ustawiam ją jako wyjściową. Poza tym sprawdzałem i nawet kiedy nie mam nigdzie taktyki 4-1-2-1-2 (ani jako wyjściowa ani rezerwowa ani cokolwiek) to i tak cały czas zapisuje mi, że w ostatnim meczu użyłem właśnie tej...

TomiGNO31 Partyzant

15.01.2012 14:40    #1574     Sufler - Porady do gry - Analiza taktyczna - Błąd
No i niestety cały czas to samo... Zmieniam taktyki wyjściowe na różne i cały czas w analizie pokazuje mi 4-1-2-1-2... :/
Jeszcze wchodzę po meczu w Formacje i jak byk jest np. 4-5-1 a w Analizie Taktycznej mam że cały czas gram tym zasranym 4-1-2-1-2

Ma ktoś jakieś pomysły?

pele99993 Partyzant

15.01.2012 14:28    #1575     Sufler - Porady do gry - Znajomość taktyki
Gram Borussia Dortmund... Na początku nowego sezonu zmieniłem taktykę na 1-4-2-4. Jestem w połowie sezonu i mój zespół ma biegła znajomosc podań, swobody taktycznej, tempa itd. Moje pytanie dotyczy znajomosci formacji, która jest ciągle na niskim poziomie i wcale się nie podnosi... Dlaczego?

Tome888 Partyzant

15.01.2012 12:12    #1576     Sufler - Porady do gry - Taktyka
[quote=hapek]to przepisz sobie wszystkie instrukcje(chyba ze zapamietasz) z tej taktyki i sam zrob ja w fm12[/quote]
Czytaj dokładnie PS.

hapek Partyzant

15.01.2012 12:08    #1577     Sufler - Porady do gry - Taktyka
to przepisz sobie wszystkie instrukcje(chyba ze zapamietasz) z tej taktyki i sam zrob ja w fm12

Tome888 Partyzant

15.01.2012 11:17    #1578     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Nie bójcie się nie będę pytał jaką taktykę wybrać. Mam inny problem. Jak wiecie nie ma jeszcze zbyt wiele taktyk do fm2012. Jest pare, ale żadna mi nie odpowaida. W fm2010 grałem taktyka Complete Dominance (nie będę dawał linku bo to konkurencyjne forum). Jest to taktyka, która najbardziej mi odpowiada bo nie mam dobrych skrzydłowych. I tu jest moje pytanie.
Czy jest jakiś sposób na to żeby jakoś zedytować albo skonfigurować plik tak aby można było go wczytać w fm2012?
PS: Lepiej, żeby się dało bo jest dużo roboty z "przepisywaniem" taktyki i poleceń indywidualnych.
PS2: Tworze nowy temat, ponieważ nie znalazłem podobnego.

chwal01 Partyzant

14.01.2012 21:51    #1579     Sufler - Porady do gry - taktyka
niwiem czy byl juz taki temat (ja nie znalazlem). wiec do rzeczy potrzebuje taktyki do barcelony i zeby grali taki futbol jak naprawde czyli duze posiadanie pilki. prosze o pomoc

Tome888 Partyzant

Dzięki za pomoc, ale Roma odpada bo ma stary skład + nie lubię ligi włoskiej. Ajax ma mało dobrych skrzydlowych i dużo dobrych ofensywnych pomocników których nie potrzebuje do taktyki. Zobaczę rode i sporting ale wolałbym jakiś klub z dobra młodzieżą, ale potrzebna do mojej taktyki bo szkoda ich. Thx za pomoc ale ni wiem czy nie zagrać Tuluza. Co myślicie?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.