Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

Darein Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
kontrola i kontratak spoko ale czemu jesli gram dobrym zespołem mam nie dac ofensywy niektore taktyki nie nadaja sie zeby grac ciagle na kontroli albo kontrataku grajac np. psg w tej lidze jest tyle słabych zespołów ze powinny byc ofensywa niszczone, zgadzam sie ze w 12 tez obrona robila głupie błędy ale jak juz wczesniej pisałem czy twórcy ich nie widza przeciez oni pierwsi testuja ta gre skoro gracze dostajac beta wersje po parunastu meczach potrafia wyłapac te błędy to czemu oni nie potrafia tego naprawic po co robili to 3d skoro wyglada to mega żenująco miał byc super nowy silnik a jest super nowy syf na ktory nie da sie patrzec...... chyba wróce do kulek...... wiem ze to tylko gra i niektóre sytuacje beda sie powtarzac ale bez przesady 90 % bramek pada po podaniach ze skrzydeł albo skrzydłowy wbiega z zerowego kąta w bramkarza obronce ktory tam stoi i wciska gdzies ta piłke chyba ze przywali w słupek chociaz z 2 partnerów czeka na podanie w polu karnym

Guezmir Młody aktywista

teraz na dodatek FM zatrzymuje sie kompletnie i nie chce ruszyc z miejsca (niczego nie przetwarza, nic podobnego), po prostu stoi i nic sie nie da kliknac.

wystarczy, że klikne napis "taktyka" i po grze, nie przechodzi do ekranu taktyki i jest koniec grania
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

07.12.2012 14:30    #1233     Sufler - Porady do gry - Ogólnie gra :(
błąd z taktyką naprawiony, trzeba ustawić taktykę na wyjściową bo inaczej asystent dobiera skład do tejże a nie do tej którą aktualnie mamy pokazaną na ekranie(rezerwowe taktyki)

Martinelli Partyzant

07.12.2012 13:58    #1234     Football Manager - Ogólna dyskusja - Jak w to grać?
Bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi.

Mam jeszcze kilka takich pytań.

1. Próbowałem kupić np. Włodykę z Ruchu Chorzów ( wartość 7 tysięcy euro) i proponowałem im nawet 60 tysięcy plus 3 piłkarzy z rezerw ( w sumie wartość 15 tysięcy euro) plus dodatkowe świadczenia w ratach. Zawsze odrzucają moje oferty.
Czy coś robię nie tak :) ?

2. Jak przenieść gracza z rezerw do pierwszego składu?

3. W jaki sposób wyszukać dobrych trenerów i ustawić w grze by trenowali piłkarzy w tych konkretnych rzeczach w których się specjalizują?
Wiem, że to duży temat, ale nie ogarniam zupełnie treningu, ustawiam im na czym mają się skupić w dnaym tygodniu, ale nic nie robię względem kto ma się tym zajmować itd.

4. Mam ustaiwone 2 taktyki, niestety gdy przejdę z jednej na drugą to piłkarza zmieniają pozycję na niewłaściwe tj. środkowy napastnik który powinień w 2 taktyce grać cofniętego gra skrzydłowego i odwrotnie.
Gdy poprawię to ręcznie to z kolei w tej 1 taktyce jest na odwrót.
Co na to poradzić ?

Pozdrawiam

Mar1992 Przodownik pracy

Śmieszny jesteś. Nauczyli się taktyki i od razu twierdzisz, że jesteś geniuszem, Mourinho się chowa? Moje grajki na początku kręcili się w okolicach miejsc spadkowych, koniec sezonu i mistrz. Czyli co? Moja taktyka jest lepsza od Twojej, bo osiągnąłem "coś" szybciej? Dodam, że gram inaczej niż Ty i też odnoszę sukcesy. :P

nemook Partyzant

Ta ja mam wrażenie ze fm działa losowo u jednych dobrze u innych źle...ja przy znajomości taktyki na maxa i przy praktycznie najlepszych obrońcach w obronie wymiękam, a w fmie 12 nie miałem takich problemów. zdarzało się przegrać z powodu gorszej dyspozycji, ale takich jaj w obronie nie miałem...

Mar1992 Przodownik pracy

05.12.2012 18:02    #1237     Football Manager - Ogólna dyskusja - BRAK UAKTUALNIENIA
Wypowiedź tak merytoryczna, że Macierewicz byłby dumny.
Przegrywasz? To znaczy żeś słaby. Nie od razu Kraków zbudowano. Daj się grajkom zgrać, niech nauczą się taktyki, trening przedmeczowy ustaw na "Gra w obronie". Chociaż w dzisiejszych czasach każdy chce mieć wszystko od razu.

Dervorin Partyzant

04.12.2012 21:37    #1238     Football Manager - Ogólna dyskusja - Jak w to grać?
Mam ambitny plan grać do 70 urodzin mojego manager'a :). Zwłaszcza, że wreszcie można grać polskimi zawodnikami bo generują się naprawdę niezłe perełki. Mam jeszcze jedno przemyślnie dotyczące taktyki. Próbowałem kilku ustawień i najlepiej sprawdza mi się zmodyfikowana 4-4-2 (dwóch wysuniętych skrzydłowych czyli 4-2-2-2),. Podejrzewam że taktyki oparte właśnie na ustawieniu 4-4-2 będą najbardziej uniwersalne.

konradstw Partyzant

02.12.2012 20:07    #1239     Football Manager - Ogólna dyskusja - Jak w to grać?
Obie wymienione przez Ciebie taktyki również próbowałem i są one delikatnie mówiąc słabe, chociaż w przypadku Goals Galorie jest potencjał, lecz jest ona do poprawy.
Załączę screen z moimi ostatnimi wynikami na tej taktyce:
http://img70(...)uydr.jpg
Dodam, że porażka z Podbeskidziem to kwestia tego, że zagrałem mocno rezerwowym squadem, w dodatku porażka z CSKA 0-2 w 1szym meczu to wynik nieskuteczności moich napastników. Z Realem w 2gim meczu również było blisko, zabrakło skuteczności.
Jak widać wyniki całkiem niezłe i awans do 1/8 ligi mistrzów. Są to wszystkie wyniki na tej taktyce, wcześniej w lidze było kilka remisów ale dzięki zmianie taktyki na tą JP Woody, przyszły wyniki wręcz od razu. Pozdro

konradstw Partyzant

02.12.2012 19:52    #1240     Football Manager - Ogólna dyskusja - Jak w to grać?
Do autora tematu:
Miałem podobny problem do siebie, wszystko to kwestia zgrania zespołu i cierpliwości. Co do taktyki to sprawdziłem wiele ale tylko 1 zdała egzamin i to od razu na 5!
Taktyka od JP Woody'ego, proste 4-4-2, jednak zabójcze! Pamiętaj musisz być cierpliwy dać zgrać się drużynie i przystosować do nowej taktyki (ok 2-3miesiące w grze).
Odsyłam do tematu na forum fm-base tam masz download taktyki! Życzę miłej gry!
http://www.fm-ba(...);id=7259

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution