Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

adamus774 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.02.2013 19:08    #1141     Football Manager - Świat taktyki - As Monaco...
ja tak samo próbowałem nimi zagrać chyba z 4 razy na róznych updetach i nic rózne taktyki rózne transfery nawet bez transferów zeby zgranie było i nic nie grają. Na gre się nawet patrzeć nie da a ustalam róznie zazwyczaj nie kombinuje w L2 ale zawsze dupa i albo zwalniają mnie albo sam odchodze bo sił brakuje. Podobno pierwszy sezon najtrudniej przetrzymać potem podobno ok ale nie wiem bo nigdy nie doszedłem dalej.
" Born to be red "

KRaven031 Partyzant

Co do skrzydłowych lub ich braku - mój aktualny klub (5 liga angielska) nie jest na tyle mocny, żeby wysuwanie w którąkolwiek ze stron bocznych pomocników dało efekt. Albo nadzieję się na kontry (za daleko wysunięci), albo zabraknie siły ognia (defensywni). A polecenia indywidualne w różnych wariantach tej taktyki (screen dotyczy standardowej, zrównoważonej gry) dają mi możliwość pchnięcia ich do obrony/ataku i wszystko cacy :)

A jeden -grywający, jak to fajnie ująłeś, to już wyższa szkoła jazdy, warte przetestowania imho. Byle kto raczej nie byłby w stanie utrzymać całego ciężaru gry dookoła siebie, ale gdyby już takiego znaleźć... :D
Just Raven.

Kaczko Partyzant

Aktualnie gram FC Porto ustawieniem 4-3-3, skupiam zespół na grze skrzydłami, bardzo ofensywna piłka, duża wymienność podań. Zależy mi na stworzeniu bądź pobraniu osobnej taktyki defensywnej z opcją szybkiej kontry lub takiej, która pozwoli grać z najlepszymi jak równy z równym.

Kaczko Partyzant

Cześć, piszę z zapytaniem czy ktoś mógłby mi podsunąć skuteczną taktykę na mecze wyjazdowe z silnym przeciwnikiem. Stworzyłem taktykę, która na własnym stadionie spisuje się bardzo dobrze, natomiast na mecz wyjazdowy np. z Realem zupełnie się nie sprawdza, przeciwnik mnie dominuje kompletnie. Próbowałem sam coś skleić ale wszelkie próby nic nie dały do tej pory więc postanowiłem zaczerpnąć rady na forum. Ktoś pomoże ?

lancos3-11 Partyzant

Dokładnie, wysil mózg w końcu to nie wormsy ani inna strzelanka, tylko gra, w której trzeba myśleć. Jeśli mimo tylu komentarzy (mówiących, że stworzenie taktyki pod PSG nie jest trudne nawet dla laika ) nie czujesz się na siłach napisz do mnie na PW, bo mam jedną fajną taktykę. Jednak najpierw zrób własną modyfikuj ją i zobaczysz, że to proste i będziesz miał radochę. Więcej AMBICJI!

rumcyk Partyzant

Witam czy ktos moglby i pomoc, gram kariere kilka sezonow, mam jakies sukcesy ale prosze o kilka porad, mianowicie jak połączyc duze posiadanie pilki ze stwarzaniem sytuacji podbramkowych?jakie ustawienie i polecenia dla graczy? Jakie zaleznosci sie wykluczaja i czego unikac, chcialbym prowadzic ofensywna gre z duzym posiadaniem pilki, mam najnowszy patch, co do mojej taktyki to gram wolnym tempem , krotkimi podaniami , wysuniętą linią obrony, taktyk a 4321 bez skrzydlowych, denerwuje mnie nadmiar strzałów z dystansu i gram dobrym europejskim klubem. Pozdrawiam

feanorr Partyzant

witam

mam ogromną chęć na grę PSG, już robiłem do nich kilkadziesiąt podejść, próbowałem najróżniejsze taktyki... swoje czy te znalezione na FM Base itp i nic, zespół gra słabo, przegrywa mecze w bardzo głupi sposób... już sam nie wiem, jaką taktykę zastosować

Proszę o pomoc w wyborze, żeby zespół był skuteczny i mógł wykorzystać swój gigantyczny potencjał ofensywny

Bardzo proszę o pomoc :/ :(

FM 2013, najnowszy patch

maykee Partyzant

18.02.2013 19:59    #1148     Sufler - Porady do gry - [FM13] Problem z obrońcami
Witajcie.

Czy to normalne, że podczas jakiegokolwiek meczu obrońcy biegają przy zawodnikach przeciwnego zespołu pozwalając im na grę, czy to dośrodkowanie czy to podanie. Nie interweniują, nie próbują zabrać piłki... wkurzające.
Np. dośrodkowanie - piłka leci na 2 obrońców ale strzał oddaje przeciwnik który stoi między nimi...

Może zależeć to od taktyki, czy to ustawień indywidualnych??

FM w wersji 13.2.3, tryb Classic, Szwedzka 1 liga pn (odpowiednik naszej 2), mecz: 2D klasyczny, tylko kluczowe sytuacje.

Z góry dzięki za sugestie.

Robsson93 Partyzant

[quote="krzywy11"]witam mógłby mi ktoś pomóc w doborze klubu bo każdą kariere którą zaczne idzie mi wrecz fatalnie mimo dobrych transferów i w miare łatwej taktyki grałem Arsenalem, Boltonem, Eintrachtem, PSV, SA(Ci zieloni z Francji tylko nie chce walnac gafy z nazwą xD) i nic w towarzyskich niby dobrze a jak zacząłem grać lige to dramat zupełnie inne druzyny niech ktoś doradzi jakis klub tylko nie z Angli jakis perspyktywiczny juz na pierwszy sezon moga byc tez kluby które graja w LE i najlepiej taktyke która już sie komuś sprawdziła :)[/quote]

Palermo? Sampdoria? Może Utreht, albo Sparta Rotterdam?

krzywy11 Partyzant

witam mógłby mi ktoś pomóc w doborze klubu bo każdą kariere którą zaczne idzie mi wrecz fatalnie mimo dobrych transferów i w miare łatwej taktyki grałem Arsenalem, Boltonem, Eintrachtem, PSV, SA(Ci zieloni z Francji tylko nie chce walnac gafy z nazwą xD) i nic w towarzyskich niby dobrze a jak zacząłem grać lige to dramat zupełnie inne druzyny niech ktoś doradzi jakis klub tylko nie z Angli jakis perspyktywiczny juz na pierwszy sezon moga byc tez kluby które graja w LE i najlepiej taktyke która już sie komuś sprawdziła :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution