Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

boluki Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam problem z ściągnięciem przez Steam,wyskakuje komunikat że firefox nie obsługuje.Jak ściągnąć przez steama albo przez torrenta?

Cavalerra Młody aktywista

Ja wolę Steam :) Po coś się go w sumie ma, prócz grania w CS'a. Kim by tu zagrać? hmm...
@up
Tego jeszcze nie wiem, ale już mam 70%, jak się ściągnie to Ci powiem. Domyślnie jednak na dysku, na którym zainstalowałeś STEAM :)

EDIT:
głowny katalog steam później katalog steamapps później katalog common i bedzie FM 09 :)

rogal1108 Partyzant

a pytanko jeśli ściągacie przez STEAM to gdzie te pliki wam się ściągają tzn: w jakim folderze one będą zapisane ???

Cavalerra Młody aktywista

Odpowiedziałem Ci pod newsem:) Ja ściągam przez STEAM, bo najmniej ludzi się na to rzuciło i mam szybki transfer ;]

rogal1108 Partyzant

pytanko czy warto ściągać przez tego STEAM ???? nigdy jeszcze nie ściagałem przez niego !!!a wy przez jaki program ściągacie ???

#@piterek@# Młody aktywista

27.06.2008 18:51    #3656     Sufler - Porady do gry - Powolne pobieranie
Mam neta 1mb/s i mi sciaga z ta sama szybkoscia co Kajtiemu. GG wedlug mnie nie ma zadnego znaczenia bo wiele razy sciagam z neta, przy wlaczonym antywirusie, gg, tlenie, steamie itp. i predkosc jest 100-120kb/s . Tylko z tej stronki mi sciaga z taka predkoscia.

sorki za edytowanie :)

MarcusGrall Partyzant

30.09.2007 22:31    #3657     Sufler - Porady do gry - Problem z fm2008
Inne aplikacje takie jak: Oblivion, Steam, FM 2007 zainstalowałem normalnie, tylko z tym setupem mam problem, podsyłam screena jak to wygląda. Nie rozumiem ogólnie zachowania tego instalatora, ponieważ gdy inne aplikacje normalnie działają, dlaczego ta nie może? : / Rem-8 Jeżeli coś wiesz na ten temat, proszę o pomoc. A tak pozatym bardzo dziwi mnie postawa panów z SI, ponieważ setup powinien być skonfigurowany tak, aby działał na systemie 64bitowym : /

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution