Wyniki wyszukiwania dla: steam

Arko Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.11.2008 17:08    #3611     Sufler - Porady do gry - STEAM- problem
Mam wielki problem, może pomożecie;] Otóż zainstalowałem FM-a 2009 i zaznaczyłem aktywacje przez Unicon, gra się zainstalowała ale żadnej aktywacji nie było, wgrałem patcha 9.1.0 i gdy chciałem włączyć grę wyskakiwał komunikat o treści Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (jakieś liczby) kliknij ok aby zakończyć aplikacje . no trudno pomyślałem i usunąłem grę. Zainstalowałem grę jeszcze raz tym razem przez steam, za 1-wszym podejściem zainstalował się steam, za drugim już gierka na steamie, uaktualnienie ściągało się od nowa, ale myślę sobie że bd mógł grac to niech się ściąga. No i się ściągnęło no ale na komputerze nie mam FM-a tylko na Steamie, no ale klikam na Steamie na ikonkę FM-a i patrze jest opcja uruchom grę no to w nią klikam, wyświetla się nowe okno, na planie głównym jest jakiś kod, obok dwa przyciski [i]kopiuj kod do schowka[i/] oraz [i]uruchom grę[i/] najpierw skopiowałem sobie kod, potem zacząłem uruchamiać grę. Wyskoczyło nowe okno ze gra zaraz się uruchomi no to czekam, a po chwili to okno znika i nic się nie dzieje, wiecie co zrobić? ;>

Rodri Partyzant

22.11.2008 11:37    #3612     Sufler - Porady do gry - Aktywacja
Tu masz wyjaśnione co to jest Steam http://pl.wikipedia.org/wiki/Steam

Aktywacja ma na celu głównie utrudnienie piratom odpalenie najnowszego FM-a.

krolik123 Partyzant

22.11.2008 11:30    #3613     Sufler - Porady do gry - Aktywacja
siema mama pytanie: o co biega z ta aktywacja?? czemu to sluzy?? co to steam?? czytalem tez o jakies aktywacji przez neta i kome. troche o tym czytalem ale ne iza bardzo wiem o co w tym biega. wytlumaczy m ito ktos tak porzadnie?? (zeby ne ibylo ze ide na latwizne to przecztytalem artykul pt,,wymagania juz znane";)

z gory dzieki !!
pozdro

alle Partyzant

22.11.2008 10:03    #3614     Sufler - Porady do gry - Błędny klucz aktywacyjny!
Panowie, ja tez mialem podobny problem na poczatku-poprostu wpisujcie rozne kombinacje-u mnie dwie identycznie wydrukowane na ksiazeczce litery O O okazaly sie zerem i litera O. Skupcie sie nad tymi kombinacjami, ktore sa wypisane w steamie I1 O0 B8 itd... najlatwiej aktywowac gre w steamie-przynajmniej u mnie tak bylo-ale to dopiero po naprawieniu serwerow, ktore to padly w dzien premiery gry na naszym kontynencie.

artyk1991 Partyzant

22.11.2008 09:03    #3615     Sufler - Porady do gry - Błędny klucz aktywacyjny!
A jak wy rejestrowaliscie FM ??
Bo jak ja probowalem przez Steam to nic sie nie udawało ... Pisało błedny kod ... :/
Wkurzyłem sie troche ale zadzwoniłem do CD Projekt i tam koles mi powiedzial ze Steam nie ma na swoim serwerze polskich kluczy aktywacyjnych ;p
I zainstalowalem gre tym 2 sposobem. I mam takie pytanie : Czy teraz gra bedzie tez mogła działac na 5 kompach ??? Na 1 kluczu???

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
21.11.2008 22:18    #3616     Sufler - Porady do gry - Gdzie jest edytor?
Zainstaluj grę ponownie i zarejestruj ją przez internet wpisując kod, nie przez steama.
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

romeinho Partyzant

21.11.2008 22:14    #3617     Sufler - Porady do gry - Gdzie jest edytor?
nieiwem po co to wogole robili tego steama i te rejestracje ... i tak wszyscy co chcieli spiracic np. moi koledzy graja juz od tygodnia... a ja kupilem oryginal i jescze nie ma jakos edytora... no cos mi tu sie nei podoba i nazwalem sobei to zamieszaniem;)

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
21.11.2008 22:11    #3618     Sufler - Porady do gry - Gdzie jest edytor?
Możesz powiedzieć, po jakim zamieszaniu ze Steamem?
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

romeinho Partyzant

21.11.2008 21:45    #3619     Sufler - Porady do gry - Gdzie jest edytor?
Otóż właśne dziś dostałem nowego eFeMa dzekii sprawnej pracy gram.pl . ale gdzie jest edytor zawsze byl w katalogu na C : Sport Interactive po zainstalowaniu. Teraz po tym zamieszaniu ze Steamem jakos nie widze edytora. Nieiwem może poprostu nie zauwazyłem. Prosiłbym o pomoc.

Ironek Partyzant

A ja mam taki problem zainstalowałem, aktywowałem grę chcę uruchomić , wcześniej oczywiście patcha zainstalowałem, i pojawia mi się przez steam'a przygotowanie do uruchomienia gry daje ok i przechodzi na aktualizacje i zaczyna mi ją ściągać, choć mam już ją dawno zainstalowaną.. Ustawiałem w opcjach, żeby nie pobierało aktualizacji ale to nic nie daje..
FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution