Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

maciekd14 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.11.2008 08:21    #3591     Sufler - Porady do gry - FM i STEAM
Czy jest jakis sposob zeby grac w nowego fma bez programu steam, czyli tak jak zwykle sie gralo.Niestety gra podczas instalacji nie stworzyla swoje folderu w start ani skrotow na pulpicie. Jak utworzylem skrot przez steam to nie ma ikonki :P

Arko Młody aktywista

24.11.2008 19:30    #3592     Sufler - Porady do gry - Straciłem licencję?
Z tego co wiem na steamie też trzeba zarejestrować grę, jeżeli tego nie zrobiłeś wydaje mi się, że licencji Ci nie ubyło

.maciekk Partyzant

24.11.2008 19:27    #3593     Sufler - Porady do gry - Straciłem licencję?
Przed chwilą dostałem FM'a oznaczonego numerkiem 2009. Jestem w trakcie instalacji - wybieram instalację przez steam. Zainstalowało steam, i przechodzę do jakiegoś rejestrowania czy zakładania konta, w tym momencie kumpel na gg mi pisze, zebym zainstalował go tą drugą opcją. Czy wychodząc krzyżykiem przed założeniem konta na steamie mogłem stracić licencję?

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

Sam jestem szczęśliwym użytkownikiem STEAM. Jest to błąd tej sieci gdyż najprawdopodobniej steam został zaktualizowany ;]

btw polecam kluczem. Będziesz dodatkowo musiał ściągać na steama tego fm-a ;p Po co czekać ? :D
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Lagman Partyzant

[quote=Mos1ek]ee to standardowy blad stima wystarczy ze go zrestartujesz ja jak mi to wyskakuje bo dlugo juz gram w cs i mam stycznosc z stimem to restartuje kompa i gra działa... za ktoryms restartem sie wlaczy ;p (kiedys max 30 minut to było ale wystarczy poczekac ;p) a ty juz tu odisntalowujesz i inne rzeczy xD i najlepiej pozakanczac procesy w menadzerze zadan... bo one sa uruchomione ale nie dzialaja i prubowac wlaczy i prubowac i za ktoryms razem sie wlaczy ! :P

Pozdrawiam:p[/quote]
heh, probowalem juz ze sto razy wychodzic i wchodzic ze steama. Myśle, że warto dodać iż problem dotyczzy tylko FM 09 a nie np CS
[quote=Kasmilus]Wszystkie gry zainstalowane przez Steama znajdują sie w folderze C:Program FilesSteamsteamappscommon[/quote]
tak, wiem o tym doskonale, lecz nie ma tam czegoś takiego jak fm.exe
Miał ktoś taki przypadek, lub wie co moge zrobić, czy pozostało mi tylko klikać z nadzieją " a może teraz odpali. "
Pozdrawiam, Lagman

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

1. Instaluje tam gdzie masz steama - steam/steamapps/twój nick/fm ?
2. Tak
3. Musisz w moich dokumentach w folderze Sports Interactive/FootballManager 2009/graphics*

*sam tworzysz
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

loswroblitos Młody aktywista

Ja wyrzuciłem cały Inc i działają Niemcy. Ja jak zainstalowałem przez steama to nie miałem żadnych plików managera na dysku więc nawet Inc nie mogłem usunąć lipa totalna.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

1. Z tego co mi kuzyn mówił, to instaluje tam, gdzie jest Steam. Sam nie wiem, nie testowałem.
2. Jeśli instalujesz grę, to musisz wpisać kod, więc raczej tak...
3. Wszelką grafikę musisz wrzucić do folderu w Dokumentach: Sports Interactive/Football Manager 2009/tutaj tworzysz sam folder "graphics".

qcel Partyzant

Witam,

właśnie zabrałem się za najnowszego FMa i już od początku powstało kilka problemów:

1. Podczas instalacji wybrałem opcji rejestracji poprzez Steam, czy w takim wypadku mogę jakoś wybrać miejsce docelowe dla instalacji, czy z automatu wrzuca mi to tam gdzie jest Steam? [troszkę głupio, że nie pyta o podanie ścieżki dla instalacji :/ ]

2. Czy jak będę chciał przeinstalować grę coby zainstalować na tym dysku co chcę, a nie na tym co chce Steam będę musiał jeszcze raz rejestrować gre itp. ?

3. Chciałbym wrzucić facepack do gry i teraz nie mam pojęcia gdzie znajduje sie katalog z grafą gry. W katalogu FMa w Steamie, w Moje Dokumenty, czy moze jeszcze gdzieś indziej??

fajny ten FM ale z tą rejestracją, Steamem itp. to trochę za dużo zachodu jak dla mnie :/

Kanius Partyzant

A jak z reprezentacją Niemiec bo widzę że nie działa. A jeśli chodzi o Steam to już działa bo to tak za 1 razem trzeba było

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution