dobre?-popieram .E tam Steam to dla mnie korzyść jak wychodzi nowy patch to steam go sam sciaga.Poza tym ja z instalacją nie mialem problemów zainstalowałem sobie i bratu na laptopach i smigamy w FM-a.
a co do tego drugiego pytania to moze trzeba sciagnac tego steama calego znaczy program ja mam steam juz od dawna bo gralem w csa;] i nie mam zadnych problemow z tym
pozdro
) FM'a skoro mamy go na płycie??
i Ty tez niedlugo bedziesz musial sie przezucic na steama
tak mi sie wydaje ze SI bedzie do tego dazyc zeby fm byl na steamie
jak masz fma przez steam to jest duzo korzysci z tego np samo Ci aktualizuje gre szuka latek itp
a pozatym w steam jest cala spolecznosc jak np na gg bys mial samych znajomych od fma
umawaisz sie i grasz przez siec
pozdro
)
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
278 online, w tym 0 zalogowanych, 278 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty