tak dlatego w piratach nie dzialaja holidaysy blad z generowaniem twarzy zmiana preferencji pare innych rzeczy jest dodanych ktorych tak latwo jak wakacje nie zauwazycie a wplyna na gre bardzo znaczaco tak pisali przynajmniej na oficialnym forum gry, ja nie wiem mam to gdzies, a kolega z norwegii powinien kupic orginalna gre bo nie spotkalem osoby ktora by miala orginala zarejestrowala przez steam'a lub normalnie i jej wakacje nie dzialaly, a co to testowanie taktyk i treningow? jeszcze bardziej niz piratow nie cierpie osob ktore nie umieja grac i niczym przy kazdej grze na commodore wciskaja przed zaloadowaniem F1 na unlimited lifes, oszukuja przy kazdej mozliwej okazji, a pozniej grajac online z kims klub go wywala po polowie roku gdyz jest slaby i nie umie sobie poradzic grajac, z "mgłą" bez zadnych gowien, taktyk, ktore sciagnie sobie albo utworzy wczesniej bez treningow ktorych sam by nie zrobil bez "sajvow" przedmeczowych (pewnie polowa z was tak robi) bez programow pokazujacych ile dany player ma PA a ile CA (bo to to za realizm, jak jestes taki madry to pewnie by cie real, man utd czy inny gigant zatrudnil w real life zeby oceniac graczy, nawet nie widzac jak gra, ot nazwisko jest w bazie danych 157CA 173PA kthx bye)(pewnie piszac to wielu juz sciagnelo edytor), majac statystyki mozna -/ 10% ocenic no chyba ze jestes slaby, dawno radosc z gry w szarej rzeczywistosci przestala miec znaczenie a na przod wysunela sie radosc z oszukiwania i wygrywania, w warunkach nieadekwatnych do realnych
Najnowsze posty