Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.12.2008 22:19    #3561     Sufler - Porady do gry - Niemcy
Spróbuj poszukać w tym folderze:

C:Program FilesSteamsteamapps

Zależnie, gdzie masz Steama zainstalowanego.

damianmks1 Partyzant

01.12.2008 22:12    #3562     Sufler - Porady do gry - Niemcy
a gdzie znajde te sciezke ? odpalam gre przez to steam śmieszne i nie mam pojęcia gdzie to jest..

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

30.11.2008 19:49    #3563     Sufler - Porady do gry - FM na 2 komputerach
Tak jak kolega napisał. Możesz to zrobić albo przez internet (STEAM bądź Klucz) albo przez Telefon. Numer masz w instrukcji. Nie pamiętam tylko jaka stawka za połączenie była.
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

artyk1991 Partyzant

30.11.2008 10:06    #3564     Sufler - Porady do gry - FM (brak odpowiedzi)
Mam problem z FM 2009... Od razu mówie że mam oryginał zeby nie bylo zarzutów. Tylko nie rejestrowalem FM przez Steam tylko wybrałem tą 2 opcje instalacji i nic wiecej nie robiłem. Ale wracając do tematu, w FM musze grać w oknie poniewaz jak gram w normalnym ustawieniu to gdy wejde , np. w informacje o klubie gra mi sie zawiesza... Gra w oknie jest jakims rozwiazaniem bo przynajmniej juz nie wyłacza mi gry ;p Niestety co pare minut gdy puszczam gre pisze : FM brak odpowiedzi ... I musze czekać aż sie odwiesi :/ Raz mi sie zdarzylo ze mimo dlugiego czekania na odwieszenie sie gry sama sie wyłaczyla i wyskoczyly jakies błedy ;/
Wie ktos moze dlaczego tak sie dzieje?? Mam patcha 901, mam powgrywane dodatki, komputer nowy wiec raczej nie słaby.
Z góry dziekuje za pomoc :)

tinpex Partyzant

29.11.2008 22:25    #3565     Sufler - Porady do gry - Błąd w czasie gry
zrobiłem restart, to nawet steam przestał mi działać... może ktoś pomóc czy nie? tylu tu specjalistów, to któryś może zajrzeć..

tinpex Partyzant

29.11.2008 12:17    #3566     Sufler - Porady do gry - Uruchomienie FM09
witam, mam problem z uruchomieniem gry.. zainstalowałem i aktywowałem fm przez steama i chcę włączyć go, ale nie mam na pulpicie żadnego skrótu, a jak chcę włączyć to, co mam na liście w steamie, to napisane jest, że ściąga jakieś uaktualnienie i nie mogę włączyć... co mam zrobić, żeby sobie normalnie pograć???

dorszu94 Partyzant

28.11.2008 17:18    #3567     Sufler - Porady do gry - Problem z rejerstracją managera
Witam. Czytałem że klucz aktywacyjny Fma 09 umożliwia grę na 5 komputerach. Zarejerstrowałem grę poprzez steama, ale chcę grę mieć też na laptopie w którym nie mam neta? Jest jakiś sposób na zarejerstrowanie na nim gry? z góry dzięki

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

27.11.2008 22:00    #3568     Sufler - Porady do gry - [Aktywacja] Nieprawidłowy klucz
Od 3 dni próbuję aktywować FM-a 09 i nie udaje mi się. Kombinowałem z kodem, szczególnie z '0' i 'O', lecz nic to nie dało. Szukałem na suflerze podpowiedzi do mojego problemu, lecz takowej nie znalazłem. Przy instalacji wybrałem opcję drugą (nie STEAM). Gdzieś wyczytałem, że jakiś fix miał wyjść ze strony SI, w SoftAnchor jest napisane, że należy wejść na stronę SI, ale nic nie znalazłem. Wie ktoś może jak rozwiązać mój problem?

damianmks1 Partyzant

27.11.2008 21:38    #3569     Sufler - Porady do gry - taktyki, trening
Witam. Mam pytanie czy taktyki i trening tuga dziła w fm09? Jak tak to gdzie go trzeba wrzucić? Nigdzie nie mogę znależć tych folderów gdzie sie zawsze wrzucało. Odpalam gre przez steam.

brodacz_niemily Partyzant

26.11.2008 18:43    #3570     Sufler - Porady do gry - urlop
tak dlatego w piratach nie dzialaja holidaysy blad z generowaniem twarzy zmiana preferencji pare innych rzeczy jest dodanych ktorych tak latwo jak wakacje nie zauwazycie a wplyna na gre bardzo znaczaco tak pisali przynajmniej na oficialnym forum gry, ja nie wiem mam to gdzies, a kolega z norwegii powinien kupic orginalna gre bo nie spotkalem osoby ktora by miala orginala zarejestrowala przez steam'a lub normalnie i jej wakacje nie dzialaly, a co to testowanie taktyk i treningow? jeszcze bardziej niz piratow nie cierpie osob ktore nie umieja grac i niczym przy kazdej grze na commodore wciskaja przed zaloadowaniem F1 na unlimited lifes, oszukuja przy kazdej mozliwej okazji, a pozniej grajac online z kims klub go wywala po polowie roku gdyz jest slaby i nie umie sobie poradzic grajac, z "mgłą" bez zadnych gowien, taktyk, ktore sciagnie sobie albo utworzy wczesniej bez treningow ktorych sam by nie zrobil bez "sajvow" przedmeczowych (pewnie polowa z was tak robi) bez programow pokazujacych ile dany player ma PA a ile CA (bo to to za realizm, jak jestes taki madry to pewnie by cie real, man utd czy inny gigant zatrudnil w real life zeby oceniac graczy, nawet nie widzac jak gra, ot nazwisko jest w bazie danych 157CA 173PA kthx bye)(pewnie piszac to wielu juz sciagnelo edytor), majac statystyki mozna -/ 10% ocenic no chyba ze jestes slaby, dawno radosc z gry w szarej rzeczywistosci przestala miec znaczenie a na przod wysunela sie radosc z oszukiwania i wygrywania, w warunkach nieadekwatnych do realnych

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution