Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

kamil_on Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.12.2008 12:26    #3541     Sufler - Porady do gry - Steam i Uniloc
Przez co mam zainstalować Football Managera (orginał)? Nie wiem jak sobie z tym poradzić.

Kiyo Partyzant

22.12.2008 23:38    #3542     Sufler - Porady do gry - pomocy!!
usun z C:/ all itd gdzie fm masz chociaz teraz steam jest to niemam pojecia

armbi Partyzant

22.12.2008 18:55    #3543     Sufler - Porady do gry - Cholerna rejestracja!
Chodzi tu o to, że ja mam go aktywowanego, zarówno wczesniej przez Steama jak i teraz On-line, ale jak próbuje go uruchomic to znów wyskakuje okno aktywacji.

batata Przodownik pracy

22.12.2008 18:01    #3544     Sufler - Porady do gry - Cholerna rejestracja!
Wybrałeś sposób rejestracji nr.1 ( Steam), czy nr. 2 ( Telefon, internet) ?

michaeel Przodownik pracy

22.12.2008 18:01    #3545     Sufler - Porady do gry - Cholerna rejestracja!
Z tego co się orientuję to ze steam'a automatycznie ściągają się patche, więc nie masz się co martwić.

Kash Przodownik pracy

22.12.2008 18:00    #3546     Sufler - Porady do gry - Cholerna rejestracja!
Tak, Steam ma to do siebie, że FM się sam uaktualnia.

armbi Partyzant

22.12.2008 17:57    #3547     Sufler - Porady do gry - Cholerna rejestracja!
Witam. Dzisiaj kupiłem FM'a 2009 w empiku. Czytałem, że wiele uzytkowników ma problem to z rejestracją, to z instalacją, to z uruchomieniem. Ale co tam. Kupiłem. Instaluje przez "unilock", ale mam komunikat, że nie mozna nawiązać połączenia z netem.

Dobra. Instaluje jeszcze raz, tym razem przez Steam. Wszystko idzie, instalka poszła, ale teraz mam jakies okno "Ukatualnianie FM'a". Co jest? Sam pobiera patche? Czas oczekiwania na uruchomienie gry jakies 20 minut. Tez tak mieliście?

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

21.12.2008 09:57    #3548     Sufler - Porady do gry - STEAM i SKIN
Wydaje mi się, że pomimo tego, że masz Steam, skórkę ładujesz do folderu w Dokumentach (Sports Interactive/Football Manager 2009/skins). Nie jestem pewien, bo nie ma skina i nie wiem na jakiej zasadzie to działa, ale zwykle skórki wrzucamy do Moich Dokumentów. Pamiętaj także, aby odznaczyć opcję "Używaj buforowania skórki" i zaznaczeniu "Zawsze odświeżaj skórkę...".

Wilimowski Partyzant

21.12.2008 04:51    #3549     Sufler - Porady do gry - STEAM i SKIN
witam...moj problem jest taki-zakupilem FM2009 w Irlandii,wszystko gra bardzo fajnie,nie musze sie martwic updateami itp,jak wiadomo uaktualnia sie wszystko samoczynnie...ale teraz zeby sobie uprzyjemnic gre jak kazdy posciagalem sobie loga i koszulki-wszystko dziala,natomiast juz ponad dwa tygodnie proboje zmienic skorke i ciagle nic z tego...wypakowuje do folderu disc C/Program Files/Steam/SteamApps/common/football manager 2009/data/updates/update-920/data/graphics/skin i nic... ta sama droga w folderze graphics mam loga i kitsy i wszystko jest ok,jak daje tam skorke to sie cos pieprzy z grafika w grze miedzy innymi litery robia sie biale na prawie bialym tle:) i nie jest to przypadek jednej skorki bo sciaglem juz kilka...dodam ze gre uruchamiam nie poprzez zwykly short cut na pulpicie a poprzez aplikacje Steam,nie wiem czy to ma jakies znaczenie...troche namieszalem tu ale dzieki za pomoc

mkrecijasz Partyzant

13.12.2008 15:18    #3550     Sufler - Porady do gry - Problem z xml...
Przy próbie uruchomienia gry pojawia się komunikat "An XML parsing error"

Jeśli masz na pulpicie skrót do FM 2009:

* Kliknij na skrócie prawym przyciskiem myszy.
* Z menu wybierz opcję "Właściwości".
* W polu "Element docelowy" dodaj polecenie --reset_preferences po "fm.exe", tak by cała linia wyglądała tak:
"C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2009fm.exe" --reset_preferences
* Zatwierdź zmiany i spróbuj uruchomić grę ze skrótu.

Gdy gra uruchomi się poprawnie, nie zapomnij usunąć polecenia --reset_preferences, w przeciwnym razie będzie ono kasować Twoje ustawienia przy każdym uruchomieniu gry.

Jeśli na pulpicie nie masz skrótu do FM 2009, utwórz takowy, a potem postępuj według instrukcji.

* Jeśli grę zakupiłeś i zainistalowałeś przez Steam, fm.exe powinien znajdować się w katalogu:
C:/Program Files/Steam/SteamApps/Common/Football Manager 2009/
* Jeśli grę zakupiłeś i zainstalowałeś z DVD, fm.exe powinien znajdować się w katalogu:
C:/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2009/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution