Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

ratamahata69 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam,
Mam dość dziwny problem i nie znalazłem podobnego na forum. Tak więc FM uruchamia się pięknie; zaczynam grę ustawiam transfery, trwają negocjacje wszystko niby ok ale gdy chcę zagrać pierwszy sparing FM się zawiesza widać tylko okienko że przygotowuje ekran meczowy (jestem cierpliwy dziś czekałem prawie godzinę i nic zawiecha na całego).
Próbowałem z wieloma klubami i wszędzie jest tak samo :/ Dodam tylko, że mam nowego kompa i wszystkie nowości chodzą bez zarzutu; mam Viste (niestety); czasem bardzo długo loguje mi się do konta na Steamie; wszystkie Frameworki i Direct X itp. są zainstalowane; aktualnie gra w wersji 9.02. Co tu zrobić? Miał ktoś taki problem?

St0pa Młody aktywista

29.12.2008 22:48    #3522     Sufler - Porady do gry - Problem z Aktywacją fm;/ pomocy!
A kiedy instalowałeś tą grę? Jak niedawno, to spróbuj jeszcze raz. Ja przez trochę nie mogłem grać w Football Manager bo dzisiaj całkiem niedawno wyskakiwał mi błąd:

W nagłówku: Steam
Gra niedostępna.
Spróbuj za jakiś czas.

Może to ma coś wspólnego z tym aktywowaniem, może przez jakiś czas nie można było połączyć się ze Steam i jak nie można było grać to może też aktywować.
Spróbuj może jeszcze raz, mi się gra włączyła przed chwilą.
¡Hala Madrid!, Hala Madrid!, Hala Madrid!

St0pa Młody aktywista

29.12.2008 21:20    #3523     Sufler - Porady do gry - Ogromna Baza 9.2.0
[quote=rakowiec89]Czy istnieje taki instalator/plik, ktory umozliwialby mi gre na ogromnej bazie danych na patchu 9.2.0. Zaznaczam, ze FM'a mam zainstalowanego przez Steam'a i przez niego zpatchowanym. Wczesniej gralem na tej tym pliku podmienionym panels, ktory trzeba zastapic plik, ktory znajduje sie w folderze data i wszystko bylo dobrze. Czy to wina zaistalowania przez Steam'a i przez niego zaktualizowania?[/quote]
Tak wina aktualizacji steama, teraz musisz ten plik: http://www.cmrev(...)009.html
wgrać do folderu:
Mój Komputer/dysk C/program files/Steam/SteamApps/common/football manager 2009/data/updates/update-920/data/

i będziesz miał ogromną bazę danych na łatce 9.2.0 ;-)
¡Hala Madrid!, Hala Madrid!, Hala Madrid!

Kash Przodownik pracy

29.12.2008 21:18    #3524     Sufler - Porady do gry - Ogromna Baza 9.2.0
[quote=rakowiec89]Wczesniej gralem na tej tym pliku podmienionym panels, ktory trzeba zastapic plik, ktory znajduje sie w folderze data i wszystko bylo dobrze. Czy to wina zaistalowania przez Steam'a i przez niego zaktualizowania?[/quote]
[quote=lechpoz]Jeśli komuś nie działa na patchu 9.2.0 to niech ten plik (panels.fmf) wgra w dwa miejsca:
1: C:Program filesSports InternactiveFootball Manager 2009data
2: C:Program filesSports InternactiveFootball Manager 2009dataupdatesupdate920data
Przy następnym patchu pewnie będzie trzeba powtórzyć ten cwancyk ;) [/quote]
Spróbuj tego

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

29.12.2008 21:13    #3525     Sufler - Porady do gry - Ogromna Baza 9.2.0
Czy istnieje taki instalator/plik, ktory umozliwialby mi gre na ogromnej bazie danych na patchu 9.2.0. Zaznaczam, ze FM'a mam zainstalowanego przez Steam'a i przez niego zpatchowanym. Wczesniej gralem na tej tym pliku podmienionym panels, ktory trzeba zastapic plik, ktory znajduje sie w folderze data i wszystko bylo dobrze. Czy to wina zaistalowania przez Steam'a i przez niego zaktualizowania?

batata Przodownik pracy

29.12.2008 18:58    #3526     Sufler - Porady do gry - Nie mam żadnych folderów
Nie doczytałem, że chodzi o steam :) Na tym się nie znam :P

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

29.12.2008 18:54    #3527     Sufler - Porady do gry - Nie mam żadnych folderów
Jak instalowales przez steama to wejdz w folder gdzie masz zainstalowany steam, tamwszystko znajdziesz. U mnie wyglada to tak: D-->Gry-->Steam-->SteamApps-->common-->football manager 2009 i tam juz masz wszystko ;)

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

29.12.2008 18:43    #3528     Sufler - Porady do gry - Nie mam żadnych folderów
Nie instalowałem w innej lokalizacji, nie zrobiłem folderów ukrytych i nie instalowałem jako inny użytkownik. Instalowałem przez Steama
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

quarel Partyzant

29.12.2008 16:57    #3529     Sufler - Porady do gry - Football Manager przez internet
eh.. chciałem zrobić to bez "osób trzecich" no, ale widzę, że się chyba nie obejdzie..
a np czy jest taka możliwość, że ktoś z pl ip kupi ją przez steama a ja na jego koncie będę mógł grać u mnie? mam na myśli taką internetową transakcję, żeby było szybko, sprawnie i po cichu :)

co do pirata to też wolę pływać pod legalną banderą ;)

zenekrolnik Młody aktywista

29.12.2008 16:43    #3530     Sufler - Porady do gry - Football Manager przez internet

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution