Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Kash Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.01.2009 22:45    #3511     Sufler - Porady do gry - Dodatki a Steam
1. Nie powinno wpłynąć na płynność gry, bynajmniej nikt takich problemów dotychczas nie miał.
2. Jasne, że przez steam lepiej. Rejestracja tel. jest droga, niewygodna, poza tym na steamie same Ci się dodatki ściągają, co jest pewnym komfortem. Masz jeszcze uniloc, co wg. mnie teżj est dobre, bo grasz na takim patchu jakim chcesz.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

06.01.2009 22:43    #3512     Sufler - Porady do gry - Błąd w pucharach
[quote=Marcin22]Chodzi mi o to, że normalnie mi przez Steama się patch 9.2.0 zaktualizował i moge dalej grać bez rozpoczynania od nowa rozgrywki.[/quote]
ale błędów związanych z bazą danych ci nie naprawi

pit9991 Młody aktywista

06.01.2009 22:36    #3513     Sufler - Porady do gry - Dodatki a Steam
Czy gdy będę chciał zainstalować dodatki typu facepack I liga Polska, podczas gdy instalowałem Fm 09 przez steama gdzie instalacja jest interaktywna i nie ma za dużo gry na twardzielu to nie wpłynie to na kompatybilność i płynność gry i jeszcze jedno by nie zaśmiecać suflera...czy lepiej instalować przez steama czy telefonicznie.Za każdą odpowiedź dziękuję;)
Pozdro

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

06.01.2009 22:24    #3514     Sufler - Porady do gry - Błąd w pucharach
Chodzi mi o to, że normalnie mi przez Steama się patch 9.2.0 zaktualizował i moge dalej grać bez rozpoczynania od nowa rozgrywki.

aGl Partyzant

06.01.2009 21:39    #3515     Sufler - Porady do gry - Rejestracja, kolega
hej ! mam pytanie odnosnie rejestracji nowego fma czy mozna gre zainstalowac na 2 komputerach z innym polaczeniem internetowym w tym przypadku u mnie i u kolegi ? jak tak to w jaki sposob to zrobic ja zarejstrowalem sie przez steam a jak on chce w ten sam sposob to zrobic to pisze mu ze klucz jest juz uzyty .. ? z gory dzieki po konkretnej odpowiedzi temat mozna usunac!: )

Kasmilus Młody aktywista

Gre masz tu:
D:Program FilesSteamsteamappscommonfootball manager 2009
od tego stwórz skrót i dalej tak jak koledzy opisywali ;)

bizon333 Partyzant

z tego co tu wyczytałem to to trzeba zmienić w elemencie docelowym a ja w elemencie docelowym mam tak:

D:GrySteamsteam.exe -applaunch 10540

bizon333 Partyzant

no.. a ja mam zainstalowaną grę przez Steam i nie mogę tego za żadne skarby zrobić ;/

bizon333 Partyzant

05.01.2009 17:08    #3519     Sufler - Porady do gry - Poważny problem z FM 2009
Witam. Mam poważny problem z grą Football Manager 2009, mianowicie kiedy włączam grę i po załadowaniu ma już wyskoczyć okno główne (rozpocznij grę itp) wyskakuje mi błąd o jakimś XML. Nie wiem o co chodzi, mam oryginalną grę zakupioną dzień po polskiej premierze w sklepie za 90złotych. Nie wiem o co chodzi i nie wiem jak mam poradzić sobie z tym problemem. Przeinstalowywałem grę już chyba 10 razy zarówno próbowałem instalować przez Steam jak i normalnie. Wszystkie pliki z FM przed ponownym zainstalowaniem dokładnie usunąłem, zostawiłem sobie na pulpicie tylko (jak widać na załączonym obrazku) kopię zapasową, facepacków, kitsów, logosów i save'ów. Za każdym razem kiedy przeinstalowywałem grę wyskakiwał ten sam błąd a gra się wyłączała. Mało tego.. w menadżerze zadań windows w uruchomionych procesach nadal miałem zaznaczone fm.exe a Steam pokazywał mi, że nadal gram w grę.. Nie wiem już zupełnie co mam robić, 2 tygodnie temu miałem formata a problemy z grą zaczęły się dziać dzień po tym jak osiągnąłem z moich Szachtarem Donieck mistrzostwo Ukrainy. Bardzo proszę o pomoc, z góry dzięki.

Pozdrawiam.

zenekrolnik Młody aktywista

03.01.2009 21:51    #3520     Sufler - Porady do gry - FM przestał dzialac
Przy próbie uruchomienia gry pojawia się komunikat "An XML parsing error"

Jeśli masz na pulpicie skrót do FM 2009:

* Kliknij na skrócie prawym przyciskiem myszy.
* Z menu wybierz opcję "Właściwości".
* W polu "Element docelowy" dodaj polecenie --reset_preferences po "fm.exe", tak by cała linia wyglądała tak:
"C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2009fm.exe" --reset_preferences
* Zatwierdź zmiany i spróbuj uruchomić grę ze skrótu.

Gdy gra uruchomi się poprawnie, nie zapomnij usunąć polecenia --reset_preferences, w przeciwnym razie będzie ono kasować Twoje ustawienia przy każdym uruchomieniu gry.

Jeśli na pulpicie nie masz skrótu do FM 2009, utwórz takowy, a potem postępuj według instrukcji.

* Jeśli grę zakupiłeś i zainistalowałeś przez Steam, fm.exe powinien znajdować się w katalogu:
C:/Program Files/Steam/SteamApps/Common/Football Manager 2009/
* Jeśli grę zakupiłeś i zainstalowałeś z DVD, fm.exe powinien znajdować się w katalogu:
C:/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2009/

Arek96 czy możesz przestać pisać posty nic nie wnoszące do tematu, to już nie pierwszy raz! Jak nie masz nic konstrukcyjnego do napisania, nie pisz !!!!
I zmiana postu nic nie da !

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution