Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Delle_Alpi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ja też instalowałem FMa na nowym sprzęcie i nie miałem problemów, ale mam do ciebie takie pytanie czy jak instalowałes przez steama 2x to zakładałeś nowe konto czy logowałeś się na już powstałym, bo ja się logowałem na koncie który już stworzyłem na starszym kompie i wszystko było tiptop

pablo94877 Partyzant

U mnie było tak samo na moim kompie zainstalowałem normalnie(przez steam) a jak chcialem zainstalować u kolegi to pisało że taki klucz już jest

matinho10 Partyzant

Witam. Miałem zainstalowanego FM-a na komputerze. Teraz kupiłem sobie nowy sprzęt i znowu instaluje przez steam (na starym tez instalowałem przez steam) ale jak podaje klucz rejestracyjny to pisze że już taki jest. Co mam w takim razie zrobić? czy mozna tak wogóle?

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

17.01.2009 11:43    #3504     Sufler - Porady do gry - edytor FM2009
a co za róznica steam czy nie?Czym sie to rózni?

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

17.01.2009 11:38    #3505     Sufler - Porady do gry - edytor FM2009
[quote=batata]c/program files/steam/steamapps/common/footballmanager09/tools/dataeditor
Tam go przypadkiem nie ma :] ?[/quote]
Dokładnie tam jest edytor. Wiem, bo też instalowałem przez steama.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

batata Przodownik pracy

17.01.2009 11:35    #3506     Sufler - Porady do gry - edytor FM2009
[quote=Revanji]u mnie jest w d/fm 09/tools/data editor, ściągnąć raczej sie nie da choć nie szukałem skrupulatnie po sieci:) pzdr[/quote]
No tak, tylko że on zainstalował grę przez steam....

batata Przodownik pracy

17.01.2009 11:31    #3507     Sufler - Porady do gry - edytor FM2009
c/program files/steam/steamapps/common/footballmanager09/tools/dataeditor
Tam go przypadkiem nie ma :] ?

tinpex Partyzant

17.01.2009 11:20    #3508     Sufler - Porady do gry - edytor FM2009
witam, mam problem ze znalezieniem edytora.. FM zainstalowałem przez Steam'a no i na dysku nie mam nigdzie żadnych plików, jedynie w dokumentach taktyki, save'y itp. a skrótu do edytora nigdzie nie ma... jest jakiś sposób żeby go uruchomić/ściągnąć?

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

07.01.2009 13:08    #3509     Sufler - Porady do gry - Błąd w trakcie właczania gry
[quote]Przy próbie uruchomienia gry pojawia się komunikat "An XML parsing error"

Jeśli masz na pulpicie skrót do FM 2009:

* Kliknij na skrócie prawym przyciskiem myszy.
* Z menu wybierz opcję "Właściwości".
* W polu "Element docelowy" dodaj polecenie --reset_preferences po "fm.exe", tak by cała linia wyglądała tak:
"C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2009fm.exe" --reset_preferences
* Zatwierdź zmiany i spróbuj uruchomić grę ze skrótu.

Gdy gra uruchomi się poprawnie, nie zapomnij usunąć polecenia --reset_preferences, w przeciwnym razie będzie ono kasować Twoje ustawienia przy każdym uruchomieniu gry.

Jeśli na pulpicie nie masz skrótu do FM 2009, utwórz takowy, a potem postępuj według instrukcji.

* Jeśli grę zakupiłeś i zainistalowałeś przez Steam, fm.exe powinien znajdować się w katalogu:
C:/Program Files/Steam/SteamApps/Common/Football Manager 2009/
* Jeśli grę zakupiłeś i zainstalowałeś z DVD, fm.exe powinien znajdować się w katalogu:
C:/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2009/[/quote]

Gdzieś to pisało

Kash Przodownik pracy

06.01.2009 22:59    #3510     Sufler - Porady do gry - Dodatki a Steam
Uniloc jest to opcja, którą wybierasz, gdy masz okienko instalacji: via Steam lub via uniloc. Jest to taka standardowa instalacja, nie potrzebujesz żadnych dodatkowych programów do odpalenia. Instalujesz, aktywujesz grę kodem i grasz. Co do lapka będziesz mógł, tylko że jeśli będziesz miał w steamie, to uaktualnienia nie będą pobierane.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution