Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Peledona Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.05.2009 00:01    #3451     Sufler - Porady do gry - Aktywacja przez steam - brak neta
Nie instaluj przez steam, a wszystko będzie w porządku.

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
07.05.2009 23:25    #3452     Sufler - Porady do gry - Aktywacja przez steam - brak neta
Aby grać przez Steam, musisz być podłączony do internetu. Wyjście z tej sytuacji - ponowna rejestracja, tym razem telefoniczna ;)
twitter.com/Ceyvol

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
06.05.2009 22:14    #3453     Sufler - Porady do gry - Gdzie zamowic orginalnego FMa
[quote2=Edek]Czy wy aż tak kochacie punkty?! Po 1000x podajecie to samo, bo widzicie, że złożyciel tematu to troll?! Dajcie spokój... Wystarczy raz podać jeden link!
[quote=Yakuza]
Tu także.[/quote]
No i co z tego, że tu także? Wcześniej wszyscy już podali 10 linków, musisz podać 11?
[quote=devil11]Tutaj masz najtaniej. Do kupienia konto steam z FM-em 2009 za 25 zł i możesz kupić teraz! ;d[/quote]
[quote=Ceyvol]
I tu.[/quote]
Zlitujcie się...[/quote2]
O co Ci chodzi? Nie zdublowałem żadnego z linków - a po moich ostatnich, nieprzyjemnych przygodach ze sprzedawcami na portalu allegro.pl, podałem po prostu oferty na alternatywnych stronach. To grzech?
twitter.com/Ceyvol

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

06.05.2009 22:08    #3454     Sufler - Porady do gry - Gdzie zamowic orginalnego FMa
Czy wy aż tak kochacie punkty?! Po 1000x podajecie to samo, bo widzicie, że złożyciel tematu to troll?! Dajcie spokój... Wystarczy raz podać jeden link!
[quote=Yakuza]
Tu także.[/quote]
No i co z tego, że tu także? Wcześniej wszyscy już podali 10 linków, musisz podać 11?
[quote=devil11]Tutaj masz najtaniej. Do kupienia konto steam z FM-em 2009 za 25 zł i możesz kupić teraz! ;d[/quote]
[quote=Ceyvol]
I tu.[/quote]
Zlitujcie się...

devil11 Przodownik pracy

06.05.2009 22:05    #3455     Sufler - Porady do gry - Gdzie zamowic orginalnego FMa
http://www.alleg(...)gro.html

Tutaj masz najtaniej. Do kupienia konto steam z FM-em 2009 za 25 zł i możesz kupić teraz! ;d

Delle_Alpi Partyzant

Domyślnie C:Program FilesSteamSteamAppscommonfootball manager 2009

Szemek Ekspert

graj w trybie offline. Jak mam wyłączony dostęp do sieci, to uruchamiam steama w trybie offline i gra normalnie "chodzi"
"To tylko Internet k*rwa."

13adi13 Partyzant

zarejestrowalem ja, ale jak w tę grę grać bez neta, bo musi mnie steam połączyć z kontem, a jak mam wył. neta to nie ma szans na połączenie
EDIT:
Mam orginała, moge paragon pokazać z media markt

jaramaniak Przodownik pracy

Może zapora windows tzw firewall blokuje połączenie steama z FM. Sprawdź w Panelu Sterowania. A może zarejestrowałeś grę?
De profundis clamavi ad te, Domine

13adi13 Partyzant

Jak wyżej. Wł. fm09 i wł. się steam i pojawia się zacznij w trybie ofinne lub sprubuj połączyć ponownie.Klikam raz to a potem to, a gra się nie wł., ale jak wł. neta to mnie łaczy z kontem steam i odrazu mogę grać.Pytam się, bo prawdopodobnie za kilka dni nie mam mieć neta, a nie będę miał w co grać

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution