Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.06.2009 18:27    #3441     Sufler - Porady do gry - Problem z odpaleniem FM 2009
Witam!
Mam problem, żeby było prościej opiszę cały problem(instalację itd)

1. Wkładam płytę, zaczynam instalacje.
2.Wybieram opcję Uniloc(non-steam)
3. Nie pojawia się okienko, aby wpisać kod aktywujący(pierwszy problem)
4. Instalacja zakończona pomyślnie, lecz kiedy klikam zakończ wyskakuje bluescreen i błąd BAD_POOL_CALLER9drugi problem)-reset kompa
5. Próbuję włączyć grę lecz nic się nie dzieje, znaczy naciskam ikonkę ale gra się nie włącza i nie wyskakuje żaden komunikat.

Proszę o pomoc.
Zaznaczam, że gra orginalna, NAT 2.0 zainstalowany i plik d3dx9_37 wklejony do folderu system32
Jesteśmy tu aby pomagać...

Kanius Partyzant

30.05.2009 11:41    #3442     Sufler - Porady do gry - Instalacja na innym kompie
Ale jakby chciał instalować przez steama to ma nowe konto założyć czy z mojego?

Kanius Partyzant

29.05.2009 18:20    #3443     Sufler - Porady do gry - Instalacja na innym kompie
Witam. Pożyczyłem FMa kumplowi, który ma zainstalować u siebie grę, bo ponoć można 5 razy i gdy instaluje to oczekują od niego rejestracji na steamie lub podanie danych do istniejących to co mam wybrać, aby nie bawić się u niego w te tworzenie kont itp?

Szemek Ekspert

19.05.2009 20:00    #3444     Sufler - Porady do gry - Edytor
jako że mam steama to ścieżka jest taka

C:Program FilesSteamSteamAppscommonfootball manager 2009 oolsdata editor

taka różowa czy fioletowa (rozróżniam ledwie z 8 kolorów więc wybacz brak precyzji :)) ikonka z 09
"To tylko Internet k*rwa."

jaruone Młody aktywista

17.05.2009 15:05    #3445     Sufler - Porady do gry - Uszkodzona płyta z FM
lukasz19121984 - w wolnej chwili napiszę do CDP, w sumie powinni tak robić skoro im odsyłam zniszczony to nie ma mowy o wyłudzeniu ;)

Marcin22 - chodziło mi o ponowną instalację, tak w przyszłości. Teraz mam instalkę normalną "no-steam"

krolik123 - no w sumie działa (znaczy odpalałem tak parę razy) ,ale zawsze wkładałem cd, bo nie chciałem jakiejś zawiechy w ważnym meczu. Teraz będe uruchamiał bez cd, ale raczej chodzi mi p przyszłość - tak by płyta przetrwała dla potomnych :P

===============================================
w dobie kryzysu cd projekt zawiesił "dożywotnią" gwarancję, ale za miesiąc ma zapaść jakaś decyzja. Lekki niesmak pozostaje ale może coś z tego się wyklaruje - a gra chodzi bez płyty, więc koledzy oszczędzajcie swoje kopie ;)

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

17.05.2009 12:58    #3446     Sufler - Porady do gry - Uszkodzona płyta z FM
No jak płytka jest pęknięta i nie działa to już nic nie da się zrobić.
[quote=jaruone]
Czy przez steama zainstaluję grę nie posiadając płyty (bo grać będę dalej - ale czuję że w końcu pęknie na amen) a jedynie oryginalny cd-key ??
[/quote]
Trochę nie zrozumiałem. Grę masz zainstalowaną przez Steam. Program ten pobiera automatycznie łatki. Łatka 9.3.0 umożliwia granie w FM'A bez płytki, więc nie rozumiem w czym problem ;). Chbya, że chodzi Ci o to, że kiedyś czy drugi raz będziesz mógł od nowa zainstalować grę. Jesli tak to chyba nie da rady.
[quote=jaruone]Czy w steamie działają dodatki ??[/quote]
Grająć przez Steam dodatki działają ;).

EDIT: Co do wymiana krażką to obiło mi się o uszy, że jakaś firma wymienia, ale jaka to nie wiem.
EDIT 2: Kolega lukasz19121984 utwierdził mnie w przekonaniu, że krążki wymieniają ;].

jaruone Młody aktywista

17.05.2009 12:43    #3447     Sufler - Porady do gry - Uszkodzona płyta z FM
Problem może trochę nietypowy ale ciekaw jestem Waszych doświadczeń ;)
Dzisiejszego feralnego dnia po wyjęciu płyty z FM 2009 z napędu zauważyłem że jest ona od środka nadpęknięta - no aż mnie coś trafiło - jedyna gra w która grywam "na poważnie" i taki zonk !!!
Czy jest jakaś możliwość odratowania takiej płytki ??
Czy przez steama zainstaluję grę nie posiadając płyty (bo grać będę dalej - ale czuję że w końcu pęknie na amen) a jedynie oryginalny cd-key ??

Czy w steamie działają dodatki ??

Bo chyba na wspaniałomyślność CD-Projektu i wymianę na nieuszkodzoną płytę nie ma co liczyć (takie cuda tylko w erze :P )

zolw_ik Partyzant

14.05.2009 10:58    #3448     Sufler - Porady do gry - Reklamy?
Nie wiem dlaczego podczas gry od czasu do czasu włącza mi się przeglądarka i otwiera taką stronę: http://www.sigam(...)ide.com/ . Nie muszę chyba mówić jak to jest irytujące! Nie spotkał się ktoś może z tym problemem? Może to steam coś miesza?

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
11.05.2009 19:38    #3449     Sufler - Porady do gry - Instalacja
[quote=art185]Czy trzeba miec polaczenie z internetem zeby zainstalowac orginalnego FMa? poniweaz nie wiem czemu ale kod aktywacyjny z okladki nie pasuje [/quote]
Instalacja bez połączenia z internetem jest możliwa, o ile nie wybierzesz aktywacji przez Steam. Jeżeli klucz nie pasuje skorzystaj z tego:

http://keych(...)ght.com/

Dzięki temu sprawdzisz poprawność wpisywanego klucza.
twitter.com/Ceyvol

Delle_Alpi Partyzant

08.05.2009 10:59    #3450     Sufler - Porady do gry - Aktywacja przez steam - brak neta
Wydaje mi się że był już podobny temat wchodzisz tam gdzie masz zainstalowanego steama potem wchodzisz w folder steamapps potem common później football manager 2009 i odpalasz FM

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution