Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

kanik Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ale STEAM nie moge zainstalowac bo jak podaje kod, to wychodzi ze kod juz uzyty rpzez kogos innego, bo gra aktywowal kolega, bo mam ja pozyczona

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

Odinstaluj, wyczyść rejestr, ponownie uruchom komputer i instaluj jeszcze raz. Tylko nie przez Steam...
Kiedy i gdzie wpisujesz kod??
Jesteśmy tu aby pomagać...

kanik Partyzant

siemka. Pozyczylem od kolego FM09 (oryginał) wiadomo wersji steam nie moge zainstalowac bo on juz ja aktywowal kluczem licencyjnym, wiec instaluje poprzez tam pisze: (aktywacja inrnetowa, lub przez telefon) czy jakos tak :D gra sie ladnie instaluje, i gdy chce odpalic wykakuje mi okno: SoftAnchor, Okres probny skonczyl sie! ODwiedz jakas tam storne internetowa, ona jest po ang. Ale ok... i ponizej mam miejsce na wpisanie 25 liczb... ale jakis?? skad mam je wziasc? POMÓŻCIE bardzo prosze!

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

13.08.2009 08:58    #3424     Sufler - Porady do gry - Problem z odpaleniem FM 09
Na Steam'ie się za bardzo nie znam, ale wydaje mi się że ten komunikat wyskakuje dlatego, bo wykorzystałeś już swój klucz aktywacyjny a go nie odebrałeś przy deinstalacji(bo rozumiem, że takowej nie było) i teraz gra nie pójdzie bo klucz już w Steam'ie wykorzystany. Spróbuj zainstalować zwykłym sposobem.
Jesteśmy tu aby pomagać...

robal25 Partyzant

12.08.2009 16:08    #3425     Sufler - Porady do gry - Problem z odpaleniem FM 09
Czy mozecie mi pomoc otoz zakupilem orginalna gre Fm 09 i instalujac wybralem instalacje steam niedawno moj twardziel padl wiec musialem zainstalowac na nowo gre i zalozylem nowe konto steam poprzedniego nie pamietam chodzi o to ze gdy chce zalaczyc gre wyskakuje mi : YOUR TRIAL PEROID HAS EXPIRED : a gdy chce wklepac key to ze mam podac nieuzywany pzrez nikogo ... Nie wiem o co chodzi probowalem wszystkiego i nic przeciez key z okladki powinnien dzialac zawsze moze to coc z tym steam blagam pomozcie :((((((

robal25 Partyzant

11.08.2009 23:12    #3426     Sufler - Porady do gry - FM i STEAM
Jestem tu nowy wiec bede pisal zwiezle otoz gdy zalaczam Fm 09 przez steam wyskakuje mi napis YOUR TRIAL PEROID HAS EXPIRED prubowalem wiele razy wklepac cd key z okladki i nic ciagle to samo nie wiem prubwalem zalozyc nowe konto na steam i odinstalowalem FM09 ale to nic nie dalo dlaczego moj cd key powinnien byc ciagle ten sam naprwde nei mam pojecia jak to obejsc , gra jest 100 procent orginalna juz raz mam teraz niowe konto na steam i nie wiem czy jak bede musial kupowac nowa gre czy moge go uzywac ??? Dzieki za pomoc :)))

sm1leY Młody aktywista

10.08.2009 17:36    #3427     Sufler - Porady do gry - Problem z odpaleniem FM 09
Dodam tylko, że steam lubi często pomulić i zamiast ściągać maksymalną prędkością jaką daje łącze, pobiera trochę wolniej. Także polecam do ściągania patchów jakieś normalne ftp.

Dzwoniu Młody aktywista

09.08.2009 23:29    #3428     Sufler - Porady do gry - Problem z odpaleniem FM 09
O to, że steam automatycznie pobiera i aktualizuje najnowszego patcha 9.30 :)

Galileusz Partyzant

09.08.2009 23:19    #3429     Sufler - Porady do gry - Problem z odpaleniem FM 09
Mam oryginalnego FM 09, zainstalowałem go przez tego steam'a, gdy chciałem odpalić grę to pojawił się komunikat, że gra bedzie gotowa za 1 godzinę, bo pobierają się uaktualnienia, o co z tym chodzi?

Dawid007 Partyzant

09.08.2009 00:30    #3430     Sufler - Porady do gry - Problem z Fm
problem wyglada tak mam zepsuty naped dvd i nie mgoe zainstalowac Fm.Dlatego sciagnalem go ze steama i tu jest mega problem niby pokazuje ,ze gra jest aktywowana przez steam , a i tak jak ja odpalam to odpala okienko z aktywacja.Tak wiec sprobowalem online ,ale oczywiscie wyskakuje blad w polaczeni uz internetem.tak wiec sprobowalem aktywacji telefonicznej ,ale tez lipa stracilem na to lacznie 30zl tyle dzwonile mzawsze po paru minutach rozlaczalo polaczenie i nie zdazylem calego zrobic i tak w kolko;/ probowalem sciagnac jakis problem gdzie sie wpsize kod i gre aktywuje ,ale tez nie dziala.Wiec ma ktos jakis pomysl co jeszcze moge zrobic ,aby cieszyc sie gra.Gram od poacztku Fm ,a nawet Cm.I nic tylko chce grac w Fm ,ale nie moge tak wiec czekam na pomysly z gory dzieki za pomoc wierny fan Fm;).Juz niewiem co robic nawet wchodze na strone ,abyzobaczyc czy mam jakies aktywacje i mam to ja dezaktywuje a i tak an steamie pokazuje ze juz jest aktywowana. steam mi sciagnal gre wiec nei mgoe jej instalowac jeszcze raz;/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution