Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

dmxxx23 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam mam dobra nowine, właśnie Steam pozwoliłmi już ściągnąć najnowszego FM i od północy bede mógł grac, wszedłem do zawartości folderu languages i się okazało że jest język polski, mieszkam w szkocji i ściągnełem gre od producenta, to się nazywa serwis, pozdro dla wszystkich i miłego managerowania

Mally89 Partyzant

29.10.2009 19:34    #3402     Sufler - Porady do gry - FM 10 juz na Steamie.
Dlaczego żadnej wiadomości nie ma jeszcze że na steamie już można kupować, co więcej pobierać i grać w najnowsze dzieło Brytyjczyków ? Nasza wersja będzie w piątek ? przynajmniej nie ma dużego opóźnienia.

Peledona Młody aktywista

[quote=dmxxx23]Witam,( nie jestem piratem) od kilku lat mieszkam w szkocji i dzisiaj zakupiłem przez Steam najnowszą wersje FM2010, jaka jest mozliwość dostania spolsczenia do tej gry. czytałem inne posty na waszej stronie ale sorki z CdProjectem to ja się nie dogadam- bardzo zacofana instytucja. Bo jak zapewne wiecie można grę kupić również w wersji elektonicznej od Steam. pozdrawiam[/quote]

Prawdopodobnie nic nie poradzisz, również mieszkam w Szkocji i kontaktowałem się z CDProjektem w zeszłym roku. Odpowiedzi jednak nie otrzymałem. Możesz próbować, to jedyne wyjście, które zostanie zaakceptowane tutaj ;].

Scoth Partyzant

29.10.2009 11:29    #3404     Sufler - Porady do gry - DOSTAWA FM2010
Ja wole przez Steam łatki same sie pobierają w FM09 ze Steamem nie miałem problemów.Mam nadzieje że nie bedzie żadnych problemów.

dmxxx23 Partyzant

Witam,( nie jestem piratem) od kilku lat mieszkam w szkocji i dzisiaj zakupiłem przez Steam najnowszą wersje FM2010, jaka jest mozliwość dostania spolsczenia do tej gry. czytałem inne posty na waszej stronie ale sorki z CdProjectem to ja się nie dogadam- bardzo zacofana instytucja. Bo jak zapewne wiecie można grę kupić również w wersji elektonicznej od Steam. pozdrawiam

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

29.10.2009 11:27    #3406     Sufler - Porady do gry - DOSTAWA FM2010
[quote2=realista_9][quote=Scoth]to dopiero jutro instalacja przez Steam .[/quote]

ale z tego co pamietam to rok temu byla instalacja przez Steama i przez takie cuś drugie?:>[/quote2]

chodzi Ci o Uniloc - w tym roku już tego nie ma
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

29.10.2009 11:25    #3407     Sufler - Porady do gry - DOSTAWA FM2010
[quote=Scoth]to dopiero jutro instalacja przez Steam .[/quote]

ale z tego co pamietam to rok temu byla instalacja przez Steama i przez takie cuś drugie?:>
(L)

Scoth Partyzant

29.10.2009 11:23    #3408     Sufler - Porady do gry - DOSTAWA FM2010
to dopiero jutro instalacja przez Steam .

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

29.10.2009 11:22    #3409     Sufler - Porady do gry - DOSTAWA FM2010
[quote=Ayala]Ja dostałem kurierem przed godzinką wielkie pudło z Fm2010. Jest mały problem z instalacją przez Steam - wyrzuca komunikat, że jeszcze nie ma oficjalnej premiery gry i do tego czasu nie da się zainstalować:([/quote]

co ty gadasz? mi sie normalnie zainstalowalo a tez dzisiaj dostalem FM
(L)

Ayala Partyzant

29.10.2009 11:20    #3410     Sufler - Porady do gry - DOSTAWA FM2010
Ja dostałem kurierem przed godzinką wielkie pudło z Fm2010. Jest mały problem z instalacją przez Steam - wyrzuca komunikat, że jeszcze nie ma oficjalnej premiery gry i do tego czasu nie da się zainstalować:(

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.