Oki już czaje o co chodzi ze Steamem. Dzięki...
Temat do zamknięcia...
Temat do zamknięcia...
a co jeśli interesuje mnie gra bez płytki w napędzie, lecz nie jestem zainteresowany ściąganiem programu Steam, a chce swojego FMa zarejestrować przez internet?
[/quote]Taka możliwość zniknęła wraz z FM 09
a co jeśli interesuje mnie gra bez płytki w napędzie, lecz nie jestem zainteresowany ściąganiem steama (jestem w tym temacie totalnie zielony) a chce swojego FMa zarejestrować przez internet? 
od niedawna dysponuje nowym pctem, więc jedną z pierwszych rzeczy po zainstalowaniu systemu i najbardziej potrzebnych programów było zainstalowanie FMa
instalowałem po kolei: wersje 2007, 08 i 09. otóż po jakimś czasie z żalem stwierdziłem, że w Menu Start -> Programy -> Sports Interactive pojawił się tylko katalog z wersją 2007. posiadam windows vista, FMa instalowałem tradycyjnym sposobem (nie przez steam). Dodam również, że ten sam "problem" wystąpił z wersją 2010. Czy mogę to jakoś przywrócić tam, co zrobić żeby po instalacji FM pojawił tam się?
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
246 online, w tym 0 zalogowanych, 246 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty