Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
Na Suflerze od dawna pojawiało się mnóstwo tematów, które powszechnie uznawane były jako wykroczenie, ponieważ były niezgodne z ideą naszego środka komunikacji. Jednak z biegiem czasu ilość tematów nie malała, a nowi gracze, niezorientowani w zasadach, jakie tutaj panują, ciągle zadawali pytania typu: kogo kupic do ARKI?!1. Inni użytkownicy, bardziej doświadczeni w grze lub po prostu znający ciekawych graczy, którzy będą przydatni autorowi pytania, często przestrzegali go przed otrzymaniem kary od Ekspertów, jednocześnie wypisując nazwiska, jakie powinien do siebie ściągnąć. Widząc taką potrzebę postanowiliśmy otworzyć jeden temat, gdzie każdy będzie mógł się poradzić na temat składu swojego zespołu. Nie wiesz kogo kupić, wypożyczyć, w kogo zainwestować? To miejsce jest stworzone właśnie dla Ciebie!

Z góry uprzedzam, że tematem do dzielenia się wynikami są przechwałki. W tym miejscu nie chwalimy się swoimi talentami, jedynie odpowiadamy na pytania innych, doradzamy. Zbyt wielkie odbieganie od tematu może być karane.

Temat dotyczy również sztabu szkoleniowego.

Dla każdego, kto ma czas i chęci oraz lubi przeszukiwać listy z zawodnikami, nasi użytkownicy znaleźli kilka ciekawych stron z takimi właśnie danymi (wszystkie strony są w języku angielskim!)
- Football Manager Story
- True Football Manager
- FM Scout
- http://steam(...)21345661

Byłoby miło, gdybyście pisali kilka konkretnych informacji, które usprawnią dobór zawodników przez wypowiadające się tu osoby:
- klub, warto wspomnieć na jakim poziomie w nim jesteście, bo słaby klub po kilku latach możecie wprowadzić do europejskiej elity, a to ma duże znaczenie
- sezon, rok gry, w jakim jesteście
- konkretna pozycja i rola zawodnika, mogą być również dokładne atrybuty, jakimi ma wyróżniać się gracz
- cena, widełki, od ilu do ilu możecie przeznaczyć na to wzmocnienie
- z dodatkowych informacji możecie jeszcze zawierać czy piłkarz musi być z kraju UE

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
[quote=Vetr]1) Wchodzimy do katalogu
Football Manager 2010datadb1000
lub Steamsteamappscommonfootball manager 2010datadb1000
2) Zawartość folderów edt i lnc kopiujemy do ich odpowiedników
w folderze z bazą danych gry (np. domyślne 1000), podmieniając istniejące pliki.
3) odpalamy grę (jeżeli FM jest włączony to należy go wyłączyć
i włączyć jeszcze raz)*
[/quote]
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

15.01.2010 15:51    #3313     Sufler - Porady do gry - Zepsuta grafika w edytorze
Nie instaluj przez Steama, ja np. mam dwoma sposobami. Bo w 09 jak dałem Steamem, to nie miałem edytora.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Fenix Partyzant

15.01.2010 14:52    #3314     Sufler - Porady do gry - Zepsuta grafika w edytorze
Witam...
Mam dziwny problem. Otóż jakiś czas temu (wydaje mi się że wraz ze ściągnięciem ostatniego aktualnienia przez tego zakichanego Steama) mój edytor do FM 2010 zmienił grafikę. I to na taką fajną, że nie nic nie widac - tło jest jasne, a pola są białe, więc nie widzę ile zawodnik np. ma reputacji, nie widzę nawet rzeczy które wpisuje w wyszukiwarkę. Kogoś musiało nieźle pyknąc, żeby takie tło zrobic. MIeliście już coś takiego? Nie wiecie jak temu zapobiec?? W grze też się grafika jakoś zmieniła i to na gorsze. Wcześniej edytor miał normalną, przejrzystą grafę a teraz jakieś gówno. Pomóżcie!

mikelewkosciele Partyzant

15.01.2010 12:49    #3315     Sufler - Porady do gry - Problem ze Steamem
Wie może ktoś z Was czy jest możliwość przekopiowania całego folderu Valve wraz ze Steamem i wszystkimi zainstalowanymi grami na inną partycję (bez konieczności ponownej instalacji gier)?

parachutes Młody aktywista

04.01.2010 17:21    #3316     Sufler - Porady do gry - FM przestał dzialac
[quote=PingwinWZL]mam maly problem...sciagnalem patcha 02 a gram przez steam i fm przestal dzialac wyskakuje ze nie ma cd w nosniku gdzie wczesniej zaktualizowalem gre i nadal nie dziala a nie posiadam plyty! Z patchem o1 nie bylo zadnego problemu gra normalnie dzialala po zakualizowaniu[/quote]
nie dość, że we wszystkich tematach, to jeszcze nie po polsku :)
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

PingwinWZL Partyzant

04.01.2010 16:00    #3317     Sufler - Porady do gry - FM przestał dzialac
mam maly problem...sciagnalem patcha 02 a gram przez steam i fm przestal dzialac wyskakuje ze nie ma cd w nosniku gdzie wczesniej zaktualizowalem gre i nadal nie dziala a nie posiadam plyty! Z patchem o1 nie bylo zadnego problemu gra normalnie dzialala po zakualizowaniu

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

22.12.2009 23:08    #3318     Sufler - Porady do gry - fake Vetra
Fake musisz mieć w folderze o lokalizacji:
Mój Komputer/[nazwa dysku]/Program Files/Steam/SteamApps/common/football manager 2010/data/updates/update-1020/db/1020/lnc/all

Jeżeli nie instalowałeś FM-a przez Steam, to fake powinien być w:
Mój Komputer/[nazwa dysku]/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2010/data/updates/update-1020/db/1020/lnc/all

Jeżeli tam nie ma fake'a, to już wiesz, dlaczego nie działa. Musisz więc wkleić do jednej z podanych przeze mnie ścieżek. Mam nadzieję, że pomogłem :)

E: Uprzedzony. Problemy z edytą.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

tomek89 Partyzant

22.12.2009 21:08    #3319     Sufler - Porady do gry - Przed zakupem FM 10
ad1
Instalować mozna na dwa sposoby albo przez steam ( online ) albo 'normalnie' offline, co uczyniłem osobiscie - instalacja jak kazdy normalny program tylko, że później do uruchomienia jest potrzebna płytka w napędzie ( jak dla mnie ok bo przynajmniej jej nie zgubie jak fm2006 :D )

ad2
Jesli chodzi o tą liczbe legalnych instalacji to chyba wszystko bez zmian ale jako że instalator nie wymaga żadnych kluczy więc problemów z zainstalowaniem fm2010 dodatkowo na lapciaku nie ma żadnych.

ad3
Wedlug mojej skromnej osoby fm2010 jest jedną z najrzetelniejszych wersji. Nawet na 'podstawce' nie ma chyba jakis uniemozliwiających rozgrywkę bugów. Osobiscie ciachałem na wersji 10.1.1, rozegralem 5 sezonów i było fajnie. Co do nowej łatki to jak widać na forum zdania są podzielone - ponoć poprawia wiele błędów ale mnie się nie podoba bo coś za dużo mi zaczęło wpadać wyników 0:0 i goli pomocników. Tak więc decyzja należy do Ciebie, jak już wspomniałem nie ma tutaj jakiś większych problemów.
pozdro

glimi1 Partyzant

22.12.2009 16:47    #3320     Sufler - Porady do gry - Patch 10.2 a FMRTE 3.136
Mam pewien problem z FMRTE gdy próbuje go użyć i daje kontynuuj w grze to wywala mi crash dumpa :( wiecie co mam zrobić? mam wersje STEAM

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.