Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Jacek1506 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.03.2010 18:06    #3291     Sufler - Porady do gry - Zadania w grze?
Możesz mi jeszcze powiedzieć gdzie jest ta lista w Steamie bo nie mogę znaleźć?

del3 Młody aktywista

17.03.2010 17:52    #3292     Sufler - Porady do gry - Zadania w grze?
Tu chodzi o ranking Steam. Jeśli zaliczysz któryś z wyżej wymienionych to zostanie to zaznaczone. Jeśli tylko grę masz zainstalowaną przez steam. Tam masz również tą liste zpolszczoną.
Go, Go, Go The Gunners !

Kanius Partyzant

13.03.2010 23:46    #3293     Sufler - Porady do gry - Obserwowanie graczy
Zawsze gdy wybierałem raport scouta to się automatycznie włączało zainteresowanie, a teraz tak nie mam. Ta łatka jest bardzo wadliwa, dochodzą do tego ciągłe kontuzje. Niestety patch został automatycznie pobrany ze steama, ale niestety nawet po przejściu na normalny tryb instalacji ( bez steama) gra nie chce się włączyć bez 10.3. Zna ktoś sposób, aby "wyleczyć" sejwa z łatki?

Guezmir Młody aktywista

07.03.2010 14:09    #3294     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne
[quote=DiDi1992]
Match v839
----------

- Fixed specific corner marking not working on player lurking outside area
- Fixed tactic creator leaving too many forward when defending a corner

Przeczytalem to na forum SI tam gdzie jest dzial o update. Czy to nie oznacza czasem, ze poprawiono blad gdzie pilkarz stojacy przed polem karnym nie byl kryty? Czyli jak sadze ''wielki BUG'' zostal poprawiony? Gre mi aktualizuje przez Steam'a a odpalilem gre dopiero dzis po 2 tyg przerwy, wiec nie wiem czy dalej jest ten Bug czy juz go poprawili?[/quote]

Paul Collyer: "It was spotted by beta testers, but I missed it. My apologies."
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

DiDi1992 Partyzant

07.03.2010 13:12    #3295     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne
Ale to bylo w 10.3 http://www.commu(...)count=2, tak samo mam m.e. v 839 w grze po odpaleniu gry przez steama i updajcie
Vi er berømte Brann fra Bergen!

DiDi1992 Partyzant

07.03.2010 12:52    #3296     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne

Match v839
----------

- Fixed specific corner marking not working on player lurking outside area
- Fixed tactic creator leaving too many forward when defending a corner

Przeczytalem to na forum SI tam gdzie jest dzial o update. Czy to nie oznacza czasem, ze poprawiono blad gdzie pilkarz stojacy przed polem karnym nie byl kryty? Czyli jak sadze ''wielki BUG'' zostal poprawiony? Gre mi aktualizuje przez Steam'a a odpalilem gre dopiero dzis po 2 tyg przerwy, wiec nie wiem czy dalej jest ten Bug czy juz go poprawili?
Vi er berømte Brann fra Bergen!

Saterman Partyzant

01.03.2010 14:24    #3297     Sufler - Porady do gry - Niemcy
Na 10.2. To gdzie trzeba to wrzucić w takim razie? :)
Jakby co to grę mam instalowaną przez płytę, znaczy nie gram przez Steam.

Fenix Partyzant

Witam
Mam dwa pytania
1. Mój kuzyn robi update do FM 2010 dający składy na sezon 2003/04. Jak wiadomo, było wtedy 14 drużyn, a normalnie jest 16? Da się to jakoś zmienić (pytanie zapewne banalne ale osobiście nie wdrażałem się tak w ten edytor, powód poniżej).
2. Po tym jak ściągnęło mi się jakieś uaktualnienie, mój edytor przyjął takie kolory, że ... nic nie widać. Czcionka biała pomieszana z jasno zielonym, atrybutów w ogóle nie widzę, czasem nazwiska tylko jak wpisuje wyszukiwarkę. Jak zmienić grafę w edytorze?

2---> Chyba już wiem co zrobić. Czy mógłby ktoś, kto ma normalny edytor z normalnymi kolorami, wejść w plik w steamie FM 2010 a następnie tools / editor / data / settings / editor colours i skopiowal mi zawartosc tego pliku (editor colours)?

parachutes Młody aktywista

Najlepsza opcja - ściągnij przez steama. Jak masz łącze 6 MB to będzie się ściągać tak pewnie koło 800 kb/s. Daje radę w noc ściągnąć.

No możesz też zrobić obraz płyty, wgrać go na pen drive i potem poszukać cracka.. Ja też mam laptopa i zastanawiam się nad odinstalowaniem wersji z CD i zainstalowaniem przez steama. Zużycie energii (wpływające na czas pracy na baterii) znacznie wzrasta, gdy w napędzie jest płyta, a nie we wszystkich pociągach są gniazdka.

A na przyszłość, nie kupuj sprzętu bez napędu :D

PS. jak masz wolne łącze, wpadnij na dwie godzinki z laptopem na Uniwersytet Ekonomiczny na Niepodległości, jest bardzo szybki darmowy hot spot na uczelni. Zapraszam, bo widzę żeś Poznaniak :)
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

Prędkość ściągania zależy od łącza, ale przeznacz sobie na to jeden dzień. Możesz przerywać i wznawiać ściąganie bez utraty tego co wcześniej ściągnąłeś. I nic już nie płacisz, bo Steam oferuje własne gry ze swojego sklepu, ale ty już masz swoją .
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution