nie wiem czy pisze we wlasciwym miejscu ale sprobuje 
zformatowalam mojemu mezczyznie dysk, zgralam caly folder 'sports interactive' po instalacji systemu i gry wrzucialam go spowrotem we wlasciwe miejsce. Ale mam problem bo zniknely wszystkie herby, zdjecia, (nawet te szare cienie jak jakis gracz nie mial zdjecia)a tam gdzie ustawiasz strategie gry sa tylko nazwiska (nie ma obrazu koszulek) On nigdy nie instalowal zadnych dodatkow, gra orginalna, przez Steam. FM2010. Co sie moglo stac?

zformatowalam mojemu mezczyznie dysk, zgralam caly folder 'sports interactive' po instalacji systemu i gry wrzucialam go spowrotem we wlasciwe miejsce. Ale mam problem bo zniknely wszystkie herby, zdjecia, (nawet te szare cienie jak jakis gracz nie mial zdjecia)a tam gdzie ustawiasz strategie gry sa tylko nazwiska (nie ma obrazu koszulek) On nigdy nie instalowal zadnych dodatkow, gra orginalna, przez Steam. FM2010. Co sie moglo stac?

rogram Files (x86)SteamSteamAppscommonfootball manager 2010datadb1000), niestety gra nie zmieniła wyświetlanych nazw. Na wersji BOX mi działało, ale zmieniłem na Steam, bo:
działo się mi to samo odkąd weszła nowa aktualizacja STEAM'a i zauwazałem ze wywalało mnie za kazdym razem kiedy miałem na pasku otworzona jakąs stronę internetową (jak chocby CMrev
) a takze kiedy włączone miałe gg bądź skype- ciekawe ze kiedy to wszystko wyłaczałem a nawet STEAM dawałem w opcje OFF-line to gra wskakiwała
) nie wiem, moze to przypadek i u mnie był inny problem, ale w kazdym bądź razie tak go załatwiłem
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty