Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

kasia1982 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
nie wiem czy pisze we wlasciwym miejscu ale sprobuje ;)
zformatowalam mojemu mezczyznie dysk, zgralam caly folder 'sports interactive' po instalacji systemu i gry wrzucialam go spowrotem we wlasciwe miejsce. Ale mam problem bo zniknely wszystkie herby, zdjecia, (nawet te szare cienie jak jakis gracz nie mial zdjecia)a tam gdzie ustawiasz strategie gry sa tylko nazwiska (nie ma obrazu koszulek) On nigdy nie instalowal zadnych dodatkow, gra orginalna, przez Steam. FM2010. Co sie moglo stac?

Ozi94 Partyzant

24.06.2010 19:09    #3272     Sufler - Porady do gry - jak stworzyc wlasny klub?
A jeżeli mam Fm2010 zainstalowany przez Steam to gdzie mam edytor do gry?Jak by co proszę o odpowiedź na gg.8910405 z góry dziękuję...

parachutes Młody aktywista

DamianMKS, wielkie dzięki - o to właśnie mi chodziło.

Pytanie do VETRa i osób korzystających z jego dodatku w wersji Steam. Skopiowałem pliki do wymaganego katalogu (C:Program Files (x86)SteamSteamAppscommonfootball manager 2010datadb1000), niestety gra nie zmieniła wyświetlanych nazw. Na wersji BOX mi działało, ale zmieniłem na Steam, bo:
a) kupiłem nowego laptopa
b) laptopy dłużej działają na baterii bez płyty w napędzie

BTW, jest to prosty sposób, by na legalnej wersji mogły grać dwie osoby na różnych komputerach. Jedna instaluje przez Steam i nie musi mieć płyty, a druga gra na płycie i przy instalacji jest w trybie offline. Po roku gry w wersji BOX gra ani razu nie poprosiła o klucz. Dla mnie to jest wygodne, bo mam dwa laptopy. Piszę to tylko po to, by udowodnić, że fikcją jest konieczność przypisania jednego programu do jednej stacji roboczej. Tylko jedno ważne zastrzeżenie: nie czytałem warunków umowy podczas instalacji, więc nie jestem pewien czy producent wyraża zgodę na takie działanie.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Wilimowski Partyzant

17.06.2010 11:54    #3274     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem FM 2010
[quote=dr taktyka]Mam problem. FM mi się coś zje... :/ Gdy odpalam grę wszystko ładnie się włącza do momentu kiedy zaczyna się ładowanie... Wywala mnie na pulpit a w procesach fm.exe widnieje... tylko, że w pasku gry nie ma :/
[/quote]

heh :) działo się mi to samo odkąd weszła nowa aktualizacja STEAM'a i zauwazałem ze wywalało mnie za kazdym razem kiedy miałem na pasku otworzona jakąs stronę internetową (jak chocby CMrev :D ) a takze kiedy włączone miałe gg bądź skype- ciekawe ze kiedy to wszystko wyłaczałem a nawet STEAM dawałem w opcje OFF-line to gra wskakiwała :|) nie wiem, moze to przypadek i u mnie był inny problem, ale w kazdym bądź razie tak go załatwiłem

Telfind Partyzant

Płyta jest czyściutka jak łza, a instalacja przez Steam też się na mnie obraża, próbowałem to ekran instalacyjny znikał i po półtorej godziny czekania aż coś się wydarzy zrezygnowałem.

parachutes Młody aktywista

Przeinstaluj grę i tym razem wybierz Steam.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

manio Partyzant

29.05.2010 20:30    #3277     Sufler - Porady do gry - Błąd sieci Steam
Od paru dni mam problem ze siecią Steam, a dokładnie przy próbie włączenia gry (przy logowaniu do Steam) pojawia się komunikat o błędzie sieci ("Steam nie może się połączyć z siecią Steam). Nie mogę uruchomić gry na żaden sposób - z płytą i bez niej. Jakieś rady jak znów zacząć grać?

Roxon Partyzant

22.05.2010 20:17    #3278     Sufler - Porady do gry - Polska i Portugalska flaga
Witam
Mam problem... Ściągnąłem sobie dziś ze Steama FM2010 i po przerzuceniu masy dodatków typu loga, stroje itp podmieniło mi flagę polską z portugalską... Miał już ktoś taki problem? Jeżeli tak to byłbym BARDZO wdzięczny za pomoc.

Coś poszukałem w szukajcie i zmieniłem tak:
Por na 788
Pol na 787
Ale nadal nie działa

Już sobie poradziłem
Zamknijcie wątek.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
18.05.2010 17:44    #3279     Sufler - Porady do gry - XML parsing error
Ale resetujesz preferencje Steam'a czy FM-a?
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

bugi42 Młody aktywista

18.05.2010 17:42    #3280     Sufler - Porady do gry - XML parsing error
Moja linijka wygląda tak: "C:Program FilesSteamsteam.exe" --reset_preferences i nadal nie dziala... pomoze mi ktos?
...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution