Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Elocha Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.07.2010 10:40    #3261     Sufler - Porady do gry - Aktywacja produktu.
Witam.Podczas instalki FM 10,w Steamie wyskakuje mi zebym podał klucz aktywacyjny.Pobierałem FM 10 z netu,i tam w folderze nie ma zadnych kluczy aktywacyjnych.Proszę o pomoc.

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

17.07.2010 20:34    #3262     Sufler - Porady do gry - Jak odinstalować patcha?
[quote=Ozi94]A będzie można spowrotem zainstalować grę przez steam mając ten sam kod instalacyjny?[/quote]

Tak
(L)

Tobi Partyzant

Otóż, problem polega na tym, iż nie mogę uruchomić gry.
Jeszcze dwa dni temu zainstalowałem Fm'a przez Steam i mi piknie chodził, wczoraj już nie mogłem uruchomić, więc reinstalowałem (pierwszy raz instalacja przez Steam, a drugi raz, że DVD musi być w napędzie). Instalacja przebiegła pomyślnie, lecz gdy kliknąłem na ikonę gry aby ją uruchomić wyskakuje mi błąd. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

PS. Dodam, że gra chodzi bez zarzutów na laptopie, na którym jest Windows XP.

Ozi94 Partyzant

17.07.2010 17:03    #3264     Sufler - Porady do gry - Jak odinstalować patcha?
A będzie można spowrotem zainstalować grę przez steam mając ten sam kod instalacyjny?

Ozi94 Partyzant

17.07.2010 16:18    #3265     Sufler - Porady do gry - Jak odinstalować patcha?
Chciałbym się spytać jak mam odinstalować patcha 10.3 do FM2010 grę mam zainstalowaną przez steam.Od kiedy go zainstalowałem zawsze gdy włączam grę pojawia mi się komunikat że nie ma płyty w napędzie a przecież żeby grać w steamie trzeba mieć tylko dostęp do internetu.Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję!

parachutes Młody aktywista

15.07.2010 00:19    #3266     Sufler - Porady do gry - FM WYBIJA (pamięc wirtualna)
Możesz zainstalować grę przez Steam?
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

13.07.2010 03:08    #3267     Sufler - Porady do gry - FM WYBIJA (pamięc wirtualna)
[quote=dawid564]nie mam steam. kurde nie znam englisha ;/ wejde se na translate[/quote]
Ale zawsze możesz zainstalować przez Steam, jeśli masz oryginał.

dawid564 Partyzant

13.07.2010 00:03    #3268     Sufler - Porady do gry - FM WYBIJA (pamięc wirtualna)
nie mam steam. kurde nie znam englisha ;/ wejde se na translate

12.07.2010 21:56    #3269     Sufler - Porady do gry - FM WYBIJA (pamięc wirtualna)
to jest memory leak, grasz z najnowszym patchem (10.3)?

Jakiś czas temu członek SI napisał (nie tłumaczę, bo to angielski, nie węgierski czy bułgarski):

1) Do not start a game with an amount of leagues/added players that your machine cannot handle. We would not recommend anyone with 1MB RAM starting a game with more than 20,000 players loaded, nor more than 75,000 players for anyone with 2MB RAM or above at this stage - there still isn't a home computer that can handle running all leagues in the game, and the specs on the back of the box are the minimum specs needed to play the game, not to play the game with everything turned up to maximum.

2) Do not use ANY saved game/real time editors. We'll try and help anyone with a problem, but if you've used a third party tool, we have no idea what they are doing, and we definitely have some cases of corrupt saved games and corrupt memory being caused by these kinds of tools.

3) If you are having these issues, it's worth keeping "task manager" open to check memory usage and play in windowed mode. If you find the game using huge amounts of memory, then minimise the game window, and maximise it again, which seems to "flush" the memory.

4) Managing multiple clubs can have a memory effect, and this is a bug which has been fixed for patch 2 (subject to QA verifying). Thank you to those of you who pointed us in the direction of this, as the info your provided was invaluable in tracking this down.

5) Save the game regularly!

Jeśli grasz przez Steam, spróbuj tego (komuś pomogło):
[quote]Open Steam. Right click on FM 2010 and choose Properties. Select Local Files tab. Click on Verify integrity of game cache.

After doing this, Steam found files were unable to be verified and downloaded these. The game then worked correctly.
[/quote]

Źródło: http://commu(...)n-memory

PS. zna ktoś sposób na reklamy w tekście? Są naprawdę irytujące te okienka, a AdBlock tego nie wyłapuje. Może być jakiś skrypt z Greasemonkey. Z góry thx.

Dagome Partyzant

08.07.2010 13:09    #3270     Sufler - Porady do gry - FMRTE
Po pierwszym uruchomieniu klikasz wczytaj i wybierasz z listy swoją wersję gry, ja również miałem taki problem i po prostu z listy wybrałem odpowiednią wersję, w moim wypadku była to wesja "vFM 10.3.0 .104766.DVI...", są też wersje ze steam...

po prostu zainstaluj edytor jeszcze raz i wybierz odpowiednią wersję, mi działa

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution