Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

gromo1990 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.11.2010 11:16    #3131     Sufler - Porady do gry - trzęsący się ekran
Witam. Kupiłem wczoraj fm11 przez steam i mam problem z silnikiem meczowym. CHodzi o trzęsący się ekran podczas meczu, brak płynności. Wiecie co może być przyczyną??

A tak przy okazji: jak wgrywa sie patche, facepacki itp przez steam?

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

22.11.2010 15:42    #3132     Sufler - Porady do gry - Na ilu komputerach licencja?
Nie. Grę kupioną w jakimkolwiek sklepie też możesz zainstalować przez Steam.
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

22.11.2010 09:13    #3133     Sufler - Porady do gry - Na ilu komputerach licencja?
Możesz zainstalować przez Steam - wtedy masz dostęp do gry z każdego komputera na którym jest zainstalowany klient Steam. Ale jednocześnie możesz grać tylko na jedym z nich.
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

zoki750 Partyzant

Nie wiem jak jest ze Steam-em, ale kupujac pudelkowa wersje tez w zasadzie nie dostaniesz instrukcji. To co niby ma byc instrukcja to pare kartek z ktorych niczego ciekawego sie nie dowiesz (oprocz oczywiscie warunkow licencji)

jaruone Młody aktywista

Mam pytanie - czy kupując grę przez Steam (znalazłem kilka ciekawych cenowo ofert) otrzymuję jakąś elektroniczną instrukcję w języku polskim (np. pdf, który ściągam z konta na Steamie ) czy muszę posiłkować się angielskojęzycznym manualem ze strony SI ??
Bo trochę w FM'ie się pozmieniało od czasów FM09 (ostatni jaki miałem)

SithLord Partyzant

21.11.2010 20:18    #3136     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem FM2011
Witam, kupiłem wersję pudełkową, aktywowałem ją na STEAM. Do wczoraj grałem sobie w ukochaną grę. Postanowiłem zacząć nową rozgrywkę na ogromnej bazie i innymi ligami, uruchamiam FM'a, wszystko zgodnie z planem się dzieje, lecz po ekranie z informacją o wczytywaniu w różnych językach ekran robi się czarny i STOP. Sprawdzałem na STEAMI'IE spójność plików gry i wychodzi wszystko OK(w trybie offline również gra nie działa). Czy ktoś z Was miał podobny problem i go ogarnął, lub po prostu wie co jest nie tak? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

nicram Partyzant

20.11.2010 09:29    #3137     Sufler - Porady do gry - FM 11 Crash Dump
Instalowałem ze Steam, nie mam takiej ścieżki (tak na marginesie - zrobiłem reinstalkę i nic nie pomaga), nie mam też katalogu settings, nigdzie też nie moge znaleźć: floating_debug_state_changed.xml w katalogach z grą.

Co robić?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
17.11.2010 22:51    #3138     Sufler - Porady do gry - Polonizacja
To niemożliwe. Spolszczenie na Football Managerze 2011 PL tłumaczy wszystkie zwroty.

Po prostu przeinstaluj grę, jeżeli uważasz, że to problem wywołany instalacją przez Steama. Jeżeli będzie nadal to występowało, to oddaj egzemplarz swojej gry do reklamacji.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
17.11.2010 22:48    #3139     Sufler - Porady do gry - Proszeo pomoc mam blad !
Łatkę trzeba instalować przez Steama, a nie pobierać z innego miejsca. Sprawdź zgodność plików w Steamie.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

17.11.2010 22:47    #3140     Sufler - Porady do gry - Proszeo pomoc mam blad !
dokładnie steam sam aktualizuje łatki bez zadnego pobierania...
Hmm czyms mi tu śmierdzi...;)
(L)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.