Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

KrzysztofR Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mi to wygląda na uszkodzoną płytkę albo konflikt instalacji z jakimś procesem, może antywirusem.
Spróbowałbym instalacji przy wyłączeniu wszystkiego co zbędne i antywirusa/firewalla też.

Jak Ci się nie uda nic to może spróbuj przez Steama? On ma sprytne opcje sprawdzania spójności plików itp. Może przelecieć wszystko i zobaczyć gdzie jest błąd, później go naprawiając. (pobierając właściwe elementy z internetu)

siimoon Partyzant

29.12.2010 13:01    #3112     Sufler - Porady do gry - Brak koszulek w trybie taktyki
Witam!!
Gram przez steam na patcha11,2 zainstalowałem Vetr-a oraz skórkę Steklo i co się okazało po wejściu w ekran taktyki nie widzę mojego ustawienia ponieważ zniknęly koszulki, co utrudnia mi grę proszę o pomoc.
Pozdrawiam

Sidorf Partyzant

Mi na ostatnim sejwie przez 2 sezony nie wyskoczył ani jeden błąd. A różnorakie "błędy" w silniku typu słabe wykorzystywanie sytuacji na najnowszej łatce nie mają miejsca. Przynajmniej u mnie. To zależy głównie od taktyki. Np. jak grałem Miedzią Legnica to napastnicy strzelali aż miło podczas gdy grałem Arsenalem to nic im nie wychodziło. Miedzią starałem się ułożyć taktykę a Arsenal wypuściłem tak jak "stał". Co do wyprzedaży to tylko raz zaoferowano mi dobrego gracza. Był nim chyba Suarez z Man C. Niestety nie przyszedł do mojego Feyenoordu bo miał za wysokie oczekiwania finansowe. Widać poziom nie jest szczególnie zaniżony. Więc jeśli nie masz poprzednich wersji polecam ci FM 2011. Szczególnie, że do następnej łatki nie zostało wiele czasu a ostatnio widziałem go przecenionego na Steam'ie. Albo mi się wydawało. Naprawdę bardzo fajnie się gra, tylko szkoda, że nie mam tyle czasu co kiedyś ;]

KEFAS 85 Partyzant

Mam pytanie czy ktoś z Was też ma problem z załadowaniem ligi cypryjskiej i gruzińskiej z dodatku z ligami europejskimi na nowej łatce ( już na hotfixie ) ??

Posiadam wersję steam.

Jak to można naprawić żeby działało ??

pazi21385 Partyzant

22.12.2010 17:46    #3115     Sufler - Porady do gry - Niemcy reprezentacja.
Witam. Mam grę zainstalowana przez Steam. Znalazłem już na ten temat dużo ale nie wiem jak zrobić ze by była realna reprezentacja Niemiec.

Jadranko Ekspert

Grupa: Ekspert
21.12.2010 19:33    #3116     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacją
1. Mam problem z zainstalowaniem FM 11 przez płytę. Gdy klikam na plik setup na płycie wyskakuje komunikat: Aplikacja lub biblioteka DLL C:Windowssystem32faultrep.DLL nie jest poprawnym obrazem systemu Windows NT. Sprawdź to z dyskietką instalacyjną.
2. Mam problem z uruchomieniem FM 11 przez Steam. Otóż mam już grę zainstalowaną, jednak po kliknięciu na ''graj'' komputer w ogóle nie reaguję. To samo jest gdy próbuję włączyć grę przez SteamApps.

Z góry dziękuję za pomoc..

gromo1990 Partyzant

tego guilherme nie mam w grze jakimiś cudem... Gram na najnowszym patchu, bo na steam :P

a Nolan gra już w Lyon :)

jakieś inne propozycje?

Fifa Partyzant

16.12.2010 21:20    #3118     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja Niemcy
Masz to wgrać tu --> Football Manager 2011dataupdatesupdate-1110db1110lnc lub SteamAppscommonfootball manager 2011dataupdatesupdate-1110db1110lnc ;)

Nie, nie mam Steam.

Tobi18 Młody aktywista

Lub zainstalować poprzez Steam.
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

mario.79 Partyzant

Witam. Ja gram przez Steam i gram na nowym patchu (wszystko ok. działa). Zastanawia mnie jedno, gram taktyką 4-DP-ŚP-OPŚ-2 skrzydłowych i wysunięty napastnik – wyświetla mi się to jako 4-3-3 – ustawienia bardzo płynne, kontrola, podania krótkie, duża swoboda taktyczna, , strefa, większy pressing, dośrodkowania ostre, nie trzymaj się pozycji i na 11.1 było ok. Milanem zdobyłem mistrza najwięcej goli strzelonych, najmniej straconych, teraz gram Spurs i też mistrzostwo i wszystko ok. strzelonych 97 goli w sezonie, zagrałem kilka meczy w nowym sezonie 2 miejsce wszystko ok. i zainstalowałem patch 11.2 i nagle kupa. Strzelam z bólem 1 gol na mecz, podania krótkie nie dochodzą do adresata a co więcej robią się z nich bezpośrednie lub długie na boisku (wcześniej była gra a’la Barca) i co najgorsze mam mnóstwo strzałów w meczu i o ile kiedyś były z dystansu nad bramką a nawet trochę czasem wpadało to teraz kosmos mój napastnik Ballotelli, Pato lub Defoe marnują setki niemiłosiernie, strzelają nie nad bramką tylko obok, albo w bramkarza albo typowo obok bramki, chaos na boisku, kopanina tak jakby zupełnie olane zostały założenia taktyki i to tak z dnia na dzień. U Was też silnik tak pozmieniał czy moi gracze mnie olali? a może grać podania bezpośrednie zamiast krótkich bo te już krótkich nie potrafią

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.