Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Youtuki Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.01.2011 20:14    #3091     Sufler - Porady do gry - blad przy wlaczeniu gry fm 2011
Nie znaleziono puktu wejscia procedury SteamUserStats w biblotece steam api.dll prosze o pomoc i porady co mam zrobic by uruchomic fm

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
17.01.2011 20:07    #3092     Sufler - Porady do gry - domaga się płyty CD-ROM
Instalowałeś patche z dysku czy Steam sam ściągał uaktualnienia?
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

Poszukaj error'a na samym dole (albo gdziekolwiek) logu instalacyjnego w C/Program files/Sports Interactive/Football Manager 2011/Football_Manager_2011_InstallLog / C/Program files/Steam/steamapps/common/football manager 2011/Football_Manager_2011_InstallLog i zamiesc tresc tego bledu.

kjasiu@o2.pl Partyzant

17.01.2011 18:42    #3094     Sufler - Porady do gry - domaga się płyty CD-ROM
Witajcie proszę Was o pomoc.
Mam FM 2011, jednak zainstalowałem ją przez Steam..
Grałem normalnie ale z płytą w środku i teraz gdy płyta została daleko, ten gnojek domaga się płyty.
Mam przy sobie wszystkie kody, klucze. Jak zrobić by gra odpaliła ?
Zaznaczam, że nie chciałbym instalować od nowa, bo powgrywałem już pełno aktualizacji.

Covall Partyzant

15.01.2011 18:59    #3095     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
witam, mam pytanie

czy gracz posiadający wersje fm'a 2011 STEAM może normalnie grać z osobą posiadająca zwykłą wersje? czy trzeba coś specjalnie ustawiać ;p

prosze o szybka odpowiedz
pozdrawiam

skrabii Partyzant

15.01.2011 17:48    #3096     Sufler - Porady do gry - Steam a łatki
Siema,
czy instalując FM'a z platformy Steam muszę wgrywać łatki? Czy jest on już poprawiony?

Yanki Partyzant

12.01.2011 20:14    #3097     Sufler - Porady do gry - FM 2011 - Nie wyświetla herbów.
Ahoj!

Kiedy wgrałem logopack do lig Europejskich, w grze zniknęły mi loga. Chciałbym je mieć(tj. prawdziwe), więc moglibyście pomóc?

Gram an Steamie.

seba1702 Młody aktywista

07.01.2011 13:48    #3098     Sufler - Porady do gry - Polityka patchy
[quote=Slayer Warszawa]Seba, wyłącz editora :)
Nowy PATCH TO KUPA, nie instaluj go, bo nie rośnie reputacja ligi, przez co nie kupisz sobie Ronaldo i innego Mertesackera, graj na podstawowej, a najlepiej nie rób instalacji przez steama, bo on lubi codziennie pobierać to samo, przez co trza czekać po 20 minut (ja tak mam).[/quote]

nie obrażaj człowieka jak nie wiesz jak gra. NIE UŻYWAM I NIE UŻYWAŁEM EDYTORÓW LUB INNYCH TAKICH ŚCIEM.

Co do kupna CR czy Mertesackera. A po co!? Ja się na takie rzeczy nie napaliłem. Kupuj młodych - kontraktuj 16 latków. Nabierz skautów i wysyłaj. Tak gram ja... Moje 75% składu to osoby które kupiłem w przedziale wiekowym 16-18 lat i do tego mają już obywatelstwo i figurują jako wychowankowie klubu w LM.
Reprezentant Holandii, 3x rep Brazylii, 3x Argentyna, ale to są nowi gracze (newgeni), a nie już znane gwiazdy.
Reputacja ligi rośnie, ale dopóki ktoś nie będzie walczył u Twojego boku w europie zatrzymasz się na 3 i pół gwiazdce.
Nie martw się i nie słuchaj tych maruderów da się grać :-)
Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)

KrzysztofR Młody aktywista

07.01.2011 13:07    #3099     Sufler - Porady do gry - Polityka patchy
Trzeba umieć korzystać i ustawić. :/
Korzystam ze steama od FM 09 i nigdy nie miałem żadnych problemów, wręcz go uwielbiam.

Slayer Warszawa Partyzant

07.01.2011 09:48    #3100     Sufler - Porady do gry - Polityka patchy
Seba, wyłącz editora :)
Nowy PATCH TO KUPA, nie instaluj go, bo nie rośnie reputacja ligi, przez co nie kupisz sobie Ronaldo i innego Mertesackera, graj na podstawowej, a najlepiej nie rób instalacji przez steama, bo on lubi codziennie pobierać to samo, przez co trza czekać po 20 minut (ja tak mam).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution