Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

EvE Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Poradziłem sobie z tym problemem.

Przeinstalowałem steam'a i zainstalowałem grę przez steam i działa :)

Temat do zamknięcia

matej.vcf Partyzant

25.01.2011 23:36    #3082     Sufler - Porady do gry - Gra przez Steam
Witam,

Czy jest możliwość gry poprzez steam, tak aby wyszukało mi serwer który założył mój kolega tylko dzięki połączeniu steam czy trzeba korzystać z dodatków typu hamachi? Zrobiliśmy wszystko jak w poradniku z pierwszych FMów, obaj jestesmy połączeni ze steamem ale wyrzuca błąd "Nie mozna połączyć z serwerem". On ma neta 25Mb/s więc chyba powinno starczyć do hostowania.
Proszę o szybką pomoc bo właśnie się nad tym glowimy.
Pozdrawiam
Matej.VCF

matej.vcf Partyzant

Więc najlepiej zrobię tak, że dodam do Steam jak pisaleś, doczekam do resetu limitu internetu i wtedy mimo wszystko przeinstaluję FM'a aby miec wszystkie łatki na bieżąco i dostęp do wyzwań jesli takowe istnieją.

Dziękuję za pomoc i za instrukcję.

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

Kilkasz prawym na ikonce steama na pasku zadan -> Biblioteka -> na dole po lewej DODAJ GRĘ... i podajesz lokalizacje FMa - po wykonaniu tej czynnosci FM bedzie na liscie gier Steam, ale bez jego funkcjonalnosci (np. patche nie beda sie same sciagac). Aby miec te funkcjonalnosci trzeba przeinstalowac gre (mozna to zrobic z plytki) i wybrac przed instalacja "Instalacja przez Steam".

matej.vcf Partyzant

Witam,

Czy jest możliwość przeniesienia gry do Steam po instalacji Offline bez konieczności ściągania całej gry z sieci, bądź czy istnieje możliwość instalacji od nowa przez steam, ale z napędu DVD a nie z danych pobranych? Niestety korzystam z mobilnego intenetu i pozostało mi niewiele Mb do wykorzystania limitu więc chciałbym tego uniknąć, żeby móc korzystać z poczty.
Proszę o pomoc.

Pozdrawam
Matej.VCF

EvE Partyzant

Witam wszystkich

Kupiłem sobie ostatnio FMa 2010. Otóż mój problem polega na tym iż nie mogę w niego zagrać Dlaczego? Gdyż pojawiają się błędy.

Instalacja przebiega normalnie (jednak nie mogę zainstalować gry przez steam gdyż program twierdzi że nie mam miejsca na dysku a w rzeczywistości tak nie jest dodam że steam jest zainstalowany na dysku D na którym jest ponad 600GB wolnego miejsca na C ok 30GB ale wracając do tematu) Gdy wybieram instalacje offline wydaje się że instalacja przebiega ok jednak na końcu instalacji dostaje komunikat:

"Instalacja produktu Football Manager 2010 została zakończona, ale wystąpiły błędy. Szczegółowe informacje znajdują się w pliku dziennika instalacji."

No ale jak to ja nie zwracam na to uwagi i próbuję uruchomić grę i co i nagle wyskakuje mi błąd:

"Program football manager 2010 10.0.0f80381 przestał działać"

Mam dwie możliwości wyszukać błędu w trybie online(ta opcja nic nie daje) lub zamknąć program (sami wiecie że to nie pomoże). No dobra ale ja się nie poddaję uruchamiam program ze zgodnością z Windows XP (service pack 3) z nadzieją że pomoże odpala się kontrola użytkownika konta i po chwili wyskakuje coś takiego:

"Unable to find some essential data. Please ensure that the game is installed correctly. If the problem persists, please contact technical support."

i za chwilkę znowu: "Program football manager 2010 10.0.0f80381 przestał działać"

Próbowałem też uruchomić program jak administrator ale też nie pomogło. Jestem bez radny proszę was o pomoc. Może ktoś spotkał się z podobnym błędem i znalazł rozwiązanie. Z niecierpliwością czekam na rozwiązanie problemu.

Aha mam windows 7 home premium.

Pozdrawiam

michal591 Partyzant

22.01.2011 21:44    #3087     Sufler - Porady do gry - Save
Witam!

Chcę sobie zacząć karierę, ale wiem, że w marcu wyjdzie prawdopodobnie Patch z uaktualnieniem składów, posiadam wersje STEAM, dlatego chciałbym się zapytać, czy jak mi STEAM zaktualizuje Patcha 11.03 to sejv będzie mi działał?

Kamilx Młody aktywista

22.01.2011 09:21    #3088     Sufler - Porady do gry - Gra w sieci.
[quote=Covall]Witam wszystkich
Mam pytanie, czy jest możliwa gra przez sieć jeśli jedna osoba ma wersje FM'a 2011 steam a druga osoba ma normalną wersje? Chcialbym zagrac z kolega, ale nie wiem czy to jest mozliwe. ew. prosze o podpowiedzi co mam zmienic zeby bylo dobrze

prosze o bardzo szybka odpowiedz,
pozdrawiam[/quote]

Owszem jest to możliwe.

huffyuv Partyzant

22.01.2011 09:15    #3089     Sufler - Porady do gry - Gra w sieci.
[quote=ksgdamian]jeżeli ktos z Was ma piracka wersje to nei pogracie[/quote]
Umiesz czytać ze zrozumieniem? W pytaniu Covalla nie było słowa apropo piratów...

[quote=Covall]Witam wszystkich
Mam pytanie, czy jest możliwa gra przez sieć jeśli jedna osoba ma wersje FM'a 2011 steam a druga osoba ma normalną wersje? Chcialbym zagrac z kolega, ale nie wiem czy to jest mozliwe. ew. prosze o podpowiedzi co mam zmienic zeby bylo dobrze

pozdrawiam[/quote]
Wydaje mi się, że spokojnie możesz pograć. Jeżeli się mylę to proszę poprawcie mnie.
"Why So Serious Son? Let's put a smile on that face"

Covall Partyzant

21.01.2011 21:54    #3090     Sufler - Porady do gry - Gra w sieci.
Witam wszystkich

pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution