Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

rafapietrzyk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.03.2011 21:02    #3071     Sufler - Porady do gry - Nie mogę wczytać nowej gry
Witam zakupiłem dzisiaj fm 2011 przez steam i mam taki problem że jak w menu klikam zacznij nową grę to pojawia się okienko lecz jest całe na biało iii nie można wybrać ani bazy danych ani nic i jak patrzę w menageże zadań to pisze brak odpowiedzi co to może być za błąd?

Robertmazi Partyzant

10.03.2011 17:17    #3072     Sufler - Porady do gry - Problem z fake.Inc
Nie wiedziałem jak nazwać temat, a pytanie odnosi się do tego pliku, proszę o wyrozumiałość.
Po pobraniu patcha 1.3 zmieniłem fake'a na tego którego mam od 1.1 czy od zakupu FM'a i reprezentacja Niemiec posiadała prawdziwych piłkarzy. Odrazu po pobraniu przez steam patcha 1.3 zmieniłem fake.Inc aby reprezentacja Niemiec spowrotem posiadała prawdziwych piłkarzy, bo nawet po zmianie fake'a do poprzednich patchy reprezentacja Japonii miałą sama zmyślone nazwiska, ale mniejsza z azjatami. Po zmienieniu fake'a odrazu także ściągnąłem FM 2011 Gietz Winter Update, aby transfery z naszej ligi były aktualne, niestety znów w Niemczech są zmyśleni gracze i lekko mnie to irytuje.
Macie może pomysł w czym tkwi problem? Będę wdzięczny za podpowiedzi.
Jeżeli wyszedł jakiś nowy fake do tej wersji to proszę o link albo przynajmniej o info że znajduje się na stronie.

gromo1990 Partyzant

Dobra, sam doszedłem:

C:/Program Files/Steam/SteamApps/Common/Football Manager 2011/fm.exe

dodaje, jakby ktoś miał kiedyś z tym problemy

gromo1990 Partyzant

I co należy tam konkretnie wpisać w parametrach startowych? lokalizacje steam? Moj jest tu zainstalowany "C:Program FilesSteamSteam.exe"

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

Otoz mozesz to zrobic w bibliotece Steam.

Steam>Biblioteka>Prawym na Football Manager 2011>Właściowści
i tam w pierwszym oknie wybierasz "Parametry startowe...".
Wpisujesz tam same ustawienia, pomijajac sciezke do FMa.

gromo1990 Partyzant

Witam. Pojawił mi się znany błąd, z którym nie mogę sobie poradzić. Przeszukalem archiwum suflera i znalazlem tylko jak sobie radzic z problemem, gdy gra sie normalnie z plyty (zmienic cos we wlasciwosciach ikonki fm) tyle ze gram przez steam i nie moge wcisnac prawym przyciskiem myszy na ikonke fm11. Może ktoś mi pomoc?

gromo1990 Partyzant

03.03.2011 14:26    #3077     Sufler - Porady do gry - błąd na steam
Witam. Jeszcze dzis rano grałem w FM11 na steam. Teraz, kiedy próbowałem odpalić grę wyskoczył mi taki bład (obrazek). resetowanie kompa nie pomoglo. Mieliscie kiedys taki problem? Jak sobie z nim poradzić? z gory dziekuje

MxLa23 Partyzant

25.02.2011 17:16    #3078     Sufler - Porady do gry - Problem z FM11
Mam juz go zainstalowanego i nadal nic... Jezeli w czyms to pomoze to dodam ze FMa odpalam poprzez Steama.

dooomiiin Młody aktywista

18.02.2011 12:24    #3079     Sufler - Porady do gry - FM 2009 a Steam.
Witam. Mam problem. Zainstalowałem sobie FM 2009 'normalnym' sposobem ale nie mogę aktywować klucza bo nie może się ten aktywator połączyć z netem rzekomo. Postanowiłem więc zainstalować przez Steam. I wszystko ładnie było, pierwszy raz się uruchomiło bez problemów, ale za drugim razem już z powrotem włącza mi się ten przykry aktywator co wtedy i nie chce mi się połączyć, przez co nie mogę grać.
Mam nadzieję, że nie zamotałem za bardzo. Wie ktoś jak temu zaradzić?
by dooomiiin

Czarodziejski Partyzant

17.02.2011 13:53    #3080     Sufler - Porady do gry - pudełko
Cześć, podczas przeprowadzki zgubiłem pudełko z grą (została mi sama płyta w pc), czy jest jakaś szansa by odzyskać kod steam? (gra nie była instalowana przez steam, tylko z płyty, a konto steam z fm jest mi obecnie potrzebne).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution