Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

dybciox Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.04.2011 19:45    #3051     Sufler - Porady do gry - Kadra Niemiec
http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/Vetr_s-Revolution-Fake-Patch-v_5_2.html

[quote]INSTALACJA (FM 2011):

1) Wchodzimy do katalogu
Football Manager 2011dataupdatesupdate-1110db1110lnc
lub SteamAppscommonfootball manager 2011dataupdatesupdate-1110db1110lnc
2) Zawartość folderów edt i lnc kopiujemy do ich odpowiedników
w folderze z bazą danych gry, podmieniając istniejące pliki.
3) odpalamy grę (jeżeli FM jest włączony to należy go wyłączyć
i włączyć jeszcze raz)*[/quote]

W razie problemów sprawdź komentarze do w/w pliku.

rcdmallorca Partyzant

26.04.2011 12:48    #3052     Sufler - Porady do gry - gdzie jest edytor??
na wstępie proszę, nie śmiejcie się ze mnie, wy też byliście początkującymi graczami:))

Mam problem, bo wszyscy rozmawiacie o edytorze, że niby można zmieniać parametry piłkarzy, dodawać ligi itp... Tylko, że ja zainstalowałem FM2011 (na płytce, bez steama) i nie mam mic takiego jak edytor. Czy to trzeba sobie dodatkowo ściągnąć, czy może zainstalowałem sobie jakąś okrojoną wersj,e?? Pomóżcie:)

Dzięki

dybciox Partyzant

25.04.2011 17:50    #3053     Sufler - Porady do gry - Problem
Zapewne masz steamówkę, przez jakiś czas nie grałeś i ci automatycznie spatchowało.

Gerard31 Partyzant

24.04.2011 17:12    #3054     Sufler - Porady do gry - Błąd z Patchem 10.0.1
Jak masz oryginała to zaloguj sie przez steam, wszystko ci samo zaktualizuje i zero problemów.

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=Cmen]Dzień dobry! Szukam bardzo dobrego młodego w wieku 20-24 bramkarza do Arsenalu.
Wersja Fm: FM 2011
Patch: 1.3.0 ( Zanczy najnowszy, bo gram na Steamie)
Sezon:10-11
Cena: Max. 10-15 mln[/quote]
De Gea, Neuer, Lloris (ale nie wiem czy wyciągniesz go za 15 mln)
P.S. Inwestuj w Szczęsnego. Przecież to jeden z większych bramkarskich talentów w grze.

Teraz ja o kogoś zapytam:
OPP do Realu.
Najlepiej lewo- lub obunożny.
FM 2011. 2 sezon.
Cena do 40 mln €.
Darkness... for me is where I shine

lord_protector21 Partyzant

Dordzy FM-maniacy:)

Pisze do Was za zapytaniem, mam swojego FM 2011 (jest wspaniale) zainstalowałem sobie ze steamem i mam problem.

Gdy nie mam dostępu do internetu i próbuje sobie włączyć to najpierw mi chce zrobić aktualizacje steamu daje anuluj i potem wybieram opcję "offline" to dalej nie ładuje mi gry i tylko mam okienko i informacje o jest błąd połączenia i nie działa i proszę się skontaktować etc.

Koledzy i koleżanki co zrobić jak NIE będę miał dostępu do internetu a będe miał żądze gry:D:D

co mam zrobić?

Z góry dziękuje za pomoc

Cmen Partyzant

Dzień dobry! Szukam bardzo dobrego młodego w wieku 20-24 bramkarza do Arsenalu.
Wersja Fm: FM 2011
Patch: 1.3.0 ( Zanczy najnowszy, bo gram na Steamie)
Sezon:10-11
Cena: Max. 10-15 mln

Gerard31 Partyzant

12.04.2011 23:20    #3058     Sufler - Porady do gry - Tworzenie nowej gry
Graj przez Steam i zero problemów.

buczek93 Młody aktywista

Witam. Mam problem. Vincent Enyeama opuścił swój poprzedni klub Galatasaray i jest obecnie na WT. Prowadząc Inter pomyślałem, że taki ktoś jak on zawsze się przyda, nawet jeżeli będzie tylko rezerwowym graczem. Ale nie do przeskoczenia stał się przepis o tylko jednym zawodniku, który może być sprowadzony spoza UE. Nie ogarniam tego tym bardziej, że na WT ta reguła poprzednio dla mnie nie działała. Chciałem Nigeryjczykowi dopisać drugą, europejską narodowość w edytorze. I tutaj ponowny kwiatek - wydaje mi się, że Steam zablokował możliwość używania edytora na kopiach gry powiązanych z parowcem. Da się to jakkolwiek obejść ? W necie wyczytałem, że być może będzie potrzeba kilku dni, aby zmiany zadziałały, ale ja czekam już prawie tydzień (w grze) i nadal dupa. Będę się musiał pogodzić ze stratą Nigeryjczyka czy znajdzie się jakiś inny sposób na ściągnięcie go do mnie ?

Dawid0328 Partyzant

08.04.2011 20:43    #3060     Sufler - Porady do gry - Błąd systemu. Steam_api.dll
Witam!
Do wczoraj normalnie pogrywałem w mojego FM11. Niestety dzisiaj, kiedy próbowałem go włączyć, wyświetlił mi się następujący komunikat.
'Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono steam_api.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program, aby naprawić ten problem'
Ok, ściągnąłem brakujący plik i wrzuciłem go do folderu. Windows/System32 (coś w tym stylu) zawsze tam wrzucałem pliki .dll i działały a dzisiaj nie.
Moje pytanie brzmi. Gdzie wrzucić ten plik żeby działała gra.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution