Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

pazi21385 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.06.2011 12:21    #3041     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja Niemiec 2011
Mam gre zainstalowną przez steam ! Jak zrobić grywalną reprezentacje niemiec????? Prosze o pomoc

pazi21385 Partyzant

11.06.2011 10:38    #3042     Sufler - Porady do gry - FM 2011
Witam! Czy jak mam gre zainstalowną przez steam to jak zrobić grywalną reprezentacje nimiec?

brayoz Partyzant

08.06.2011 11:29    #3043     Sufler - Porady do gry - Bardzo długie ładowanie gry
Witam, od kilku dni FM przy włączaniu ładuje się niesamowicie długo. Nie chodzi mi o wczytywanie gry tylko o ekran, na którym pojawia się napis ładowanie w różnych językach. Wcześniej było to parę sekund, teraz około 2 minut. Żadnych innych problemów czy ścinek nie ma, to jedyne co się dzieje. Dodam też, że save (jeżeli to mogłoby mieć wpływ) to dopiero 2 sezon, więc wielki nie jest. Próbowałem defragmentacji itd. w Steamie, ale nie przyniosło to żadnego efektu. Co może być przyczyną?

Yoonec Młody aktywista

07.06.2011 10:55    #3044     Sufler - Porady do gry - Patche i inne dodatki
Witam, wczoraj kupiłem FMa11 i zainstalowałem go przez Steam.

Od razu zabrałem się do ściągania paczy i innych uaktualnień. I tu pojawia się moje pytanie:

Czy muszę ściągać wszystkie patche (11.1, 11.1.1, 11.2, 11.3), czy wystarczy tylko ostatni?

Które uaktualnienie jest najaktualniejsze?

Jakie inne dodatki powinienem ściągnąć, aby w pełni móc cieszyć się grą?

buczek93 Młody aktywista

Witam. Gram sobie już w moją karierę w 2011 6-ty sezon, do tej pory nie miałem problemów z szaraczkami w reprezentacji Niemiec, ostatnio jednak zaczęło mnie to dziwić. Od 2014 (teraz mam końcówkę 2016) trenerem Niemców jest Magath. Wszystko szło ok, komputer brał samych prawdziwych graczy, do czasu. Od jakiegoś roku w grze wypiął się na prawdziwych graczy i skupił na szarakach, z którymi zdobył ME 2016. Dziwi mnie to o tyle, że zainstalowałem plik fake do 11.1 (C:USERSXXXDOCUMENTSSports InteractiveFM2011dataupdatesupdate1110db1110lncall). Domyślam się, że być może zbyt głęboko wdepnąłem w foldery (fake powinien być w folderze 1110). Jeżeli stworzę identyczną ścieżkę do update 11.3 wszystko powinno być OK ?
Reprezentacja Holandii chodzi normalnie, mój Snejider regularnie gra w reprze, brakuje im przeważnie jednego bramkarza, czasem kogoś z pola (szaraki zamiast prawdziwych), ale to idzie wytłumaczyć brakiem ligi Holenderskiej i brakiem nacisku na zawodników krajowych w kraju Tulipanów. Japonia jest cała szara, ale to rozumiem - nie ładowałem żadnych zawodników z Azji, więc większość reprezentacji z tego wielkiego kontynentu to szaraki.

buczek93 Młody aktywista

20.05.2011 17:34    #3046     Sufler - Porady do gry - problem z błędem w grze
Masz prosty błąd XML. Albo masz skopaną skórkę (olać to, graj dalej) albo lekko walniętą grę - ja po prostu podobne komunikaty przeklikuje do czasu, kiedy wywalają mi grę. Zainstaluj na innym systemie albo dysku. Powiązałeś grę ze steamem ? Jeżeli tak, to nie należy się dziwić, że nie masz skrótu do fma z parametrami z lokalnego dysku tylko jako skrót internetowy. Co nie zmienia faktu, że warto spróbować stworzyć taki skrót i zobaczyć co się po tym stanie.

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

19.05.2011 21:52    #3047     Sufler - Porady do gry - Ligi polskie.
Płytka, nie lubię steama :)

buczek93 Młody aktywista

19.05.2011 21:44    #3048     Sufler - Porady do gry - Ligi polskie.
wersja steamowa czy nie ?
Bo może ja gdzieś nie tam gdzie powinienem wrzucam te pliki.

dziewan Partyzant

Witam Was! Od wczoraj mam nowego lapka :
Asus K52J procesor intel core i3 4 gb ramu karta graficzna ATI RADEON HD 6370 M 1 GB, system operacyjny WINDOWS 7 64 bitowy...
korzystam ze steama, zainstalowalem FM 2011 i pełen nadziei odpapiłem go... po wczytaniu, gdy gra powinna przejść do ekranu startowego gra zawiesza się i pojawia się czarny ekran. Dodam, że mam zainstalowane najnowsze sterowniki do karty graficznej, i że odinstalowałem i zainstalowałem od nowa grę. POMÓŻCIE :(

Gerard31 Partyzant

08.05.2011 09:51    #3050     Sufler - Porady do gry - POmocy!!!!
Dawno temu miałem miałem podobny problem z którym nie potrafiłem sobie poradzić. Ale wtedy to było jakoś tak że nie grałem przez platformę STEAM, więc zacząłem grać przez nich i jakieś dziadostwo mi już nigdy nie wyskakiwało. Może ten Windows jest jakiś do dupy? A jakąś poprzednią część normalnie uruchomisz?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution