Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Sh0cKeR Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.09.2011 07:51    #3011     Sufler - Porady do gry - Mam steam i błąd "brak płyty"
Raczej to nie o to chodzi. Ja również instalowałem przez płytę na Steam i takiego błędu nie mam.... A wydaje mi się że powinneś zainstalować Patch 10.3. Mi przy instalowaniu gry się zainstalował więc nie wiem czy to wina braku tego patcha.
.

abecadło Partyzant

21.09.2011 01:42    #3012     Sufler - Porady do gry - Mam steam i błąd "brak płyty"
Faktycznie, jest jak mówisz.

Więc teraz pytanie - czy jeżeli odinstaluję FM, zainstaluję go ze steama, i wgram znów patch oraz pack revolution z CMREV.com i wgram plik z save'm, to wszystko będzie "po staremu"?

Drinkwater Partyzant

21.09.2011 00:41    #3013     Sufler - Porady do gry - Mam steam i błąd "brak płyty"
Bo grę jedynie zarejestrowałeś na Steamie, zgaduje, że nie pobierałeś jej od nich tylko instalowałeś z płyty, więc jest Ci ona nadal potrzebna. Nie wiem czy któryś patch tego nie zmienia, bo sam mam wersje Stemową i nie mam jak sprawdzić.
The only person standing in your way is you.

abecadło Partyzant

21.09.2011 00:03    #3014     Sufler - Porady do gry - Mam steam i błąd "brak płyty"
Witam,

nie rozumiem 1 rzeczy. Grę instalowałem przez "steam" na swoim kompie. Płytę zostawiłem na działce i chciałbym pograć w FM na kompie. Niestety, po odpaleniu gry mam "brak płyty w napędzie". O co kaman? Przecież grę zainstalowałem na steamie i jest ona na steamie. To dlaczego wymaga płyty?

Edit: FM 11 oczywiście, błąd.

Mar1992 Przodownik pracy

18.09.2011 14:11    #3015     Sufler - Porady do gry - Fm
1. Tak.
2. Tak, ale będziesz musiał używać konta Steam.

Skolek Partyzant

Witam!
Kupiłem ostatnio laptopa i zainstalowałem na nim FM 2011 poprzez Steama. Uruchamiając grę zauważyłem, że gra nie odtwarza elementów graficznych takich jak herby, loga, czy też flagi państw. Dodatkowym problemem jest również ekran taktyki, na którym nie są pokazane koszulki zawodników, przez co ciężko się połapać (tzn. można grać, ale jest to mimo wszystko uciążliwe). Dodam, że ten problem spotkał mnie po raz pierwszy. Zawsze grałem na komputerze stacjonarnym, gdzie nie miałem do czynienia z takim problemem. Winą na pewno nie są ustawienia graficzne gry.

Juve26 Partyzant

Nie wiem gdzie dać tego posta więc umieszczam tutaj.Prosze o niebanowanie bo na prawdę nie widzę stosownego działu.Chodzi mianowicie o to,że chcę zrobić screena z gry.Mam oryginalną wersje ale gram przez Steama.W opcjach w moich dokumentach w folderze z grą nie ma folderu screen shot.Jak chcę wkleić do painta to kopiuje mi pulpit zamiast obrazu z gry mimo,że mam grę wlączoną.Bedę wdzięczny za poradę.

Mar1992 Przodownik pracy

01.09.2011 16:58    #3018     Sufler - Porady do gry - jeden save dwa sysytemy
Zainstaluj grę na obu komputerach na steamie.

prezestomek Partyzant

28.08.2011 13:45    #3019     Sufler - Porady do gry - STEAM- gra ktoś jeszcze?
Witam! Ja od czasu do czasu pogrywam w FM09 na steam'ie.
Shaken, not stirred

jedrula2403 Partyzant

12.08.2011 08:31    #3020     Sufler - Porady do gry - Problem z działaniem gry!
Witam,
od jakiegos czasu mam problem z FM 2011. Gra mam zainstalowaną przez Steam. Wszystko jest dobrze do czasu próby rozzegrania meczu. Klikam "przejdź do meczu" i wyrzuca mnie do systemu z komunikatem "program FM 2011 i jakies cyfry" przestał działać. Próbowałem reinstalować - nic nie pomaga.
Macie jakieś pomysły? może wyinstalować i zainstalować normalnie z płyty?
dzieki z gory za pomoc!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution