Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

afro_13 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ja mam ten sam problem na macu. niestety u mnie w folderze ze steamem nie ma fma. wyszukiwanie nie przynosi rezultatow. tak jakby fm nie istnial na moim kompie. katalog ze steamem ma niecale 200mb wiec to niemozliwe zeby tam gdzies gra byla.

miSiek CR7 Partyzant

eh no tak. Ze tez nie pomyslalem wczesniej ze to wlasnie w folderze steam bedzie gra ... Latwa sprawa sie wydaje, a jednak nie pomyslalem o tym, tylko, ze gra zainstaluje sie domyslnie na dysku c.
Ale jest na innym dysku, juz wszystko mam, dzieki za pomoc, daje wam po plusie :p
Temat do usuniecia

fryz Partyzant

Wniosek z tego, że Steama zainstalowałeś w innym miejscu - użyj windowsowej wyszukiwarki do zlokalizowania folderu jeśli nie pamiętasz gdzie instalowałeś.

miSiek CR7 Partyzant

o to wlasnie chodzi , ze nie mam zadnego folderu Steam, ani nic podobnego ani w Program Files, ani w Program Files (x86). Jest tak jak bym nie mial gry w ogole zainstalowanej na dysku. Nie wiem jak zrobic kopie plikow ani nic i dlatego prosze o porade jak wgrac fake.

Mar1992 Przodownik pracy

C:Program FilesSteamsteamappscommon

miSiek CR7 Partyzant

Witam. Mam pewien problem.
Kupilem klucz do FM 12, sciagnalem steam, zalogowalem sie na konto, sciagnalem i uruchomilem gre i smiga az milo.
Po kilku godzinach gry postanowilem wgrac fake, abym mial normalne nazwy lig, oraz zawodnikow reprezentacji niemiec. I tutaj moje pytanie:
Gdzie znajduje sie glowny folder z gra , jesli sciagalem przez steam? Bo w tej chwili nie mam jak tego fejka wgrac... W dokumentach wszystko jest, ale nigdzie indziej. Co zrobic? Gdzie moga sie znajdowac pliki gry? Jakies pomysly? Z gory dziekuje za pomoc.

LOLECZeX Młody aktywista

24.10.2011 01:16    #2947     Sufler - Porady do gry - Klucz Steam, a ilosc komputerow
Niestety tak, no chyba, że włączy Steama i przejdzie w tryb offline i potem może będziesz mógł się zalogować, ale nie wiem czy zadziała gdyż nigdy nie miałem powodu żeby to sprawdzać.

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
23.10.2011 21:35    #2948     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
no właśnie, a może Ci wygrywający nie instalowali przez Steam i nie zrobiła im się aktualka? ;>
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Salim Partyzant

23.10.2011 21:27    #2949     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
[quote=Kleyo]Co do patcha to najlepsze jest to, że Steam automatycznie pobrał każdemu patch dostępny w dniu premiery, ale oczywiście nikt tego nie zauważył :D[/quote]
Zdziwisz sie bo ja zauwazylem, gdy po instalacji musialem jeszcze czekac az sciagnie sie i zainstaluje patch :D

Co do poziomu, dzisiaj kolo 15 skonczylem sezon Widzewem. 7 msc w tabeli, mistrzem Wisla, dalej Legia, Lech, Slask.. Co ciekawe spadła Jagiellonia (!) i łks.
Wcale nie bylo latwo, musialem sie troche naglowic z taktyka, transferami, ustawieniem i mozliwosciami moich zawodnikow. Wiec POZDRAWIAM tych geniuszy, ktorzy wygrywaja Juventusem ze `wszytskimi`.

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
23.10.2011 21:08    #2950     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
[quote=M8_PL]no widzicie, a ja gram w 6 lidze angielskiej i dostaję na przemian porażkę i remis. jakby było trudniej, to musiałbym siąść i płakać... chętnie przyjmę od Was te genialne taktyki, pozwalające wygrywać po 5:0. nie krępujcie się, ślijcie! ;)[/quote]

Z Mejtem nie dyskutowałbym na temat trudności FM-a, bo ma on niezwykłą, jak na takie doświadczenie FM-owe, indolencję w doborze taktyki i ogólnych umiejętności menadżerskich ;)

A co do patcha - zauważyłem jak psioczyłem nad pingiem, który mi w grze w WoT przeszkadzał, a nie wiedziałem skąd się wziął. Dopiero później okazało się, że Steam postanowił bez żadnego zapytania ściągnąć i zainstalować jakiś pliczek ważący ok. 300 mb :]
Nie podoba mi się taka paro-wodna samowolka :]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution