Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
lista gier->dajesz prawym na fm 2012->właściwości->pliki lokalne->sprawdź spójność plików gry->restart steama

KubaLechita Partyzant

Kurde, wiedziałem że jak będzie Steam to będą same problemy ;/
P.S. Próbowałem odpalić offline i dalej to samo

Lasq Partyzant

PPM na grę w Game Library -> Properties -> Local Files -> Verify Integrity of Game Cache, jak się skończy to restart steama i powinien się zacząć ściągać update. Po zakończeniu ściągania gra powinna chodzić. Sposób z oficjalnego forum, u mnie zadziałał.

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

U mnie nie działa pieprzony steam...Wiedziałem że jak będzie steam to będą problemy i się nie pomyliłem...offline tez nie można grać,ani bez internetu...

Damian907 Partyzant

U mnie działa.

PS. Jeśli steam Wam blokuje grę to spróbujcie odbalić go offline, albo odłączyć neta, być może pomoże.
Zamówiełem ORYGINALNY FM 2012 przez empik w przedsprzedaży.

Hattrick28 Partyzant

Dzisiaj o 9 probuje włączyć gre a tu moim oczom ukazuje sie napis: "gra chwilowo niedostepna prosze sprobowac pozniej" czy ktos ma taki sam problem a jak nie to prosze o pomoc bo nie wiem co mam zrobic:(

baaarciu Partyzant

27.10.2011 08:02    #2927     Sufler - Porady do gry - Klucz Steam, a ilosc komputerow
czyli jak ja i brat mamy wlaczone na raz FM-y(steam) w trybie offline mozna grac i bedzie gitara :) ? nie chce grać przez siec, poprostu chce zeby grał on i ja :)
Pozdrawiam.
Pomogłem? Kliknij "pomógł" pod moim postem z prawej strony...

baaarciu Partyzant

26.10.2011 22:03    #2928     Sufler - Porady do gry - FM2012 na ilu komputerach
czyli jak ja i brat mamy wlaczone na raz FM-y(steam) w trybie offline mozna grac i bedzie gitara :) ? nie chce grać przez siec, poprostu chce zeby grał on i ja :)
Pozdrawiam.
Pomogłem? Kliknij "pomógł" pod moim postem z prawej strony...

bart-fm Partyzant

26.10.2011 20:06    #2929     Sufler - Porady do gry - Application Error
Witam serdecznie, mam ogromy problem, dziś zakupiłem nowego FM'a zainstalowałem go, steam sciągnął mi brakujące uaktualnienia. Po czym gdy chcę włączyć wyskakuje mi application error. Nie mam pojęcia co się dzieje i jak to naprawić. Proszę o pomoc.

johny96 Partyzant

26.10.2011 16:32    #2930     Sufler - Porady do gry - FM2012 na ilu komputerach
A jest możliwość tak jak w FM2011, tzn mogę zainstalować na jednym komputerze poprzez Steama, a na drugi przez płytkę i jeden będzie grał przez Steam, a drugi musi mieć włożoną płytkę do CD_Rom-u?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution